59

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 54Къде хората живеят в демокрацията,която явно ти си представяш?

58

майка Турция

преди 4 години

Турското е било рай във сравнение с комунистическото!5 века благоденствие и свобода на раята и 75 годин само национални катастрофи!!!

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен40А преди имаше колониално робство от съветски тип:не можеш да си смениш градане можеш да с смениш държаватаработиш насила и безплатно за държаватанямаш собственост

56

Анонимен

преди 4 години

Демокрацията се оказа голяма измама.............по-голяма измама от комунизма и светлото бъдеще при комунизма!!Който вярва в демокрацията е голям наивник и *****ак!!!

55

Не е демокрация

преди 4 години

Това в България е всичко, но не и демокрация. Мафията владее държавата и прави каквото си иска. Дива анархия и беззаконие цари.

54

Анонимен

преди 4 години

Като сте казали "а", кажете и "б"...Твърдите ли, че Българите искат авторитарен режим или диктатура, или просто си чешете езика?Те и 90% от мъжете говорят лошо за жените си, ама ако им предложиш да ги сменят, единици подскачат от радост.

53

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКава лична свобад и право на избор при демогратичния фашизъм?! Тезиприазки минаваха едно време при поколението на моите родители,които не знаеха какво е капиталзма и демоккрацията.

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен43Ми заминавай за Китай.Сега никой не те спира.За разлика от преди 30 години.

51

Анонимен

преди 4 години

А кой кава , че българина живее в "демокрация" ?

50

дедо ви

преди 4 години

Разликата между диктатура и демокрация е ,че при демокрация първо гласуваш -после приемаш заповеди. А при диктатурата не си губиш времето за гласуване.( Чарлз Буковски)

49

А бе

преди 4 години

Нема страшно,докато ро*мите вярват в демокрацията(срещу 30 до 100лв),нещата ще вървят по обичайния ред....И понеже броят им нараства стремително-демокрацията в БГ НЕ е заплашена по никакъв начин!

48

Анонимен

преди 4 години

До ЦИНИКДругата половина заминаха за Германия не защото вярват а могаг!!!!!

47

привет от Германия

преди 4 години

На практика в България има демокрация ,всеки говори свободно ,критикува без да се страхува , ходи в чужбина и прочие ! Това ,че сте бедни не означава ,че нямате демокрация ! Беднотията е друга тема и причината за нея са рубладжиите във властта ! Умишлено прахосват и крадат милиарди евро субсидии от ЕС и не ги използват по предназначение за стабилизиране на икономиката защото Путин ще се ядоса ! Затова и не се съгласиха България да произвежда шистов газ ! Махайте рубладжиите и си оправете живота

46

Анонимен

преди 4 години

Най-лошото нещо на света - личната свобода и правото на избор, изкоренят ли се тези загнили западни ценностти ще построим комунизъма за една нощ другари и другарки. Трябва ни велик пъдар с голяма сопа, за да ни бие редовно, да ни вкарва в правия път, ей това е червения *** рай.

45

Анонимен

преди 4 години

ДЕМОКРАЦИЯТА СЕ ОКАЗА УБИЙСТВЕН РЕЖИМ,ПО-КОФТИ И ОТ ТУРСКОТО РОБСТВО.

44

Анонимен

преди 4 години

Ами декларацията е, като да вярваш в Дядо Коледа особено американската демокрация

43

Анонимен

преди 4 години

Демокрация ?Доган продава ток на Цецо ,а той на нас .Това е демокрация.Електората купува и гласува .

42

Анонимен

преди 4 години

До Я па я..! Нали си избрахме президент обединител. Защо така ?.Ми просто е - щото герб е на власт и задушава всяка свобода !

41

Анонимен

преди 4 години

В Китай няма демокрация, няма избори, за тях изборите са безсмислица. Китай за 30 години с при диктатурата на Комунистическата партия която прилага социалистически модел на развитие от бедна страна стана първа световна икономика. През 2022 година в Китай няма да има бедни, а при тези темпове на развитие през 2030 г в Китай ще имат стандарт на живот както в Швейцария.

40

Анонимен

преди 4 години

какво има да питат американците? Те имали ли са избор? Изпитали ли са друга форма на управление освен тази на корпоративния капитал? Не виждам в текста данни за всички страни от бившия соцлагер. Предполагам, че данните за Източна Германия са силно смущаващи за галапанарите.