22

недко

преди 5 години

тоя път не му мина номера с изплютата гума и да печели време..тия мускули му пречат многоно и които следи бокса знае че руиз не беше за подценяване,Честито за новия шампион които още с мача с паркър,трябваше да е световен шампион

21

АнонимеН

преди 5 години

СЛЕД КАТО ДЖОШУА СТАНА ШАМПИОН ТОЙ ПОЧНА С УРЕДЕНИТЕ МАЧОВЕ КАТО КЛИЧКО И ЗАГУБИ ФОРМА!! ПОМИСЛИЛ СИ Е, ЧЕ ЛЕСНО ЩЕ ГО ПОБЕДИ ТОЗИ :DЗАГУБАТА МУ Е ДВОЙНА. ХЕМ ЗАГУБА, ХЕМ ЗАГУБА ОТ ЛОЕНА ТОПКА! ИМИДЖА МУ Е УНИЩОЖЕН!

20

Анонимен

преди 5 години

Това е най-голямата сензация в бокса след онази победа и нокаут на Хасим Рахман над великия Ленъкс Люис. Но тогава си беше чист късмет за Рахман, където нацели един път изненадващо Люис и той не можа да се изправи. Тука виждаме нокдауни и надиграване от страна на Руис. И сега к'во...всички чакахме Уайлдър с Джошуа, а то кво стана?

19

до 33

преди 5 години

Това показва, че повече му се плашат, отколкото е добър! И когато на Руис, както казваш му е паднало пердето и няма какво да губи, с изненада установил, че тъмния дявол не е чак толкова чер!

18

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Аллах , е мексиканец . Импичмант на президента Тръмп и махане на митата за американски стоки

17

Анонимен

преди 5 години

Не бъркайте културизма с бокса бе юнаци.Това не е конкурс за красиво тяло. Хубавото тяло не значи че е отличен боксьорИ стига вече разбирачи да виждат как ,,всичко е нагласено" във всеки спорт,щом не завърши по техния начин. Всеки от големите има неочаквани загуби-припомнете си как го пожали Кличко след шестият рунд на техния мач,и загуби.Спомнете си и загубите на всички големи от не толкова известни съперници.Ако всичко е нагласено,няма смисъл от спорта

16

Гледах

преди 5 години

Всичко беше, като някаква шега. Джошуа е спортист в перфектна форма, а Руиз като се движеше по ринга, му се друсаше шкембето. Към 5 рунд някъде, Джошуа реши да приключи мача и му вкара няколко удара, но Руиз като ранен глиган се нахъса и му пласира много добри удари, който го разклатиха учудващо много. От адреналина си мисля, че на Руиз му дойде много енергия и го беше притиснал в ъгъла, Джошуа му беше разклатен мозъка от всякъде и едва гледаш, от там беше въпрос на време за технически нокаут.

15

Анонимен

преди 5 години

Като ги гледам, Петър Стоименов ще ги бие и двамата без сензация!

14

каква сензация

преди 5 години

Мексиканеца има 30 мача и 29 победи има една спорна загуба по точки.

13

Анонимен

преди 5 години

До 26Хаха някой ме се засегна :) така ли бе балканси :)

12

Анонимен

преди 5 години

Пример за боксови умения е Поветкин, но наистина за тежка категория срещу най добрите му липсват габарити!

11

Няма значение

преди 5 години

Още от самото начало на мача Джоуи не изглеждаше адекватен

10

Кеч ес кеч

преди 5 години

,,Борбата не е вдигане на тежести" - Дан Колов преди срещата му с Шарл Ригуло!

9

Анонимен

преди 5 години

Добре обяснете ме защо боксът не е силов спорт и как ако някой е способен да нанася и издържа тежки удари няма да е винаги победител?

8

Анонимен

преди 5 години

Ягубкин си побеждаваше до пенсия и хич не му дремеше срещу кого излиза! Колкото до силата - в тежка категория рекордите са на по бели хора!

7

Анонимен

преди 5 години

До 12Цвета на кожата няма никакво значение. Само хора които още използват малкото си гръбначен мозък за мислене не го разбират.

6

Анонимен

преди 5 години

Мислим, че като е тъмен, задължително е по велик боксьор! С времето белия човек все по малко се занимава с физически усилия и това дава възможност за изява на Даниел Асенов! Преди години на ,,Странджата" нашите момчета редовно пребиваха прословутите кубинци. Андрейковски бе име, но имаше и други, като Динко Василев да пращат кубинците по въжетата! Така Г. Славчев от Пловдив утрепа един шампион - Адолфо Орта!

5

Анонимен

преди 5 години

Боксът не е културизъм но е силов спорт.Което означава че ако имаш достатъчно силен удар за да му счупиш ръцете през блок и след тва главата с следващият удар винаги ще побеждаваш.На различни демонстрации слаби но мускулести хора успяват да счупят няколко тухли събрани заедно.Едва ли човешката глава е по здрава от няколко тухли.Да си дойдем на думата.Всичко беше шоу с нагласен край.Най-вероятно някой е заложил мн пари при висок коефициент и са се разбрали с Джошуа да се прави на боксова круша.

4

ай сиктир

преди 5 години

Вижте залозите при 10 към 1 едно винаги може да възникнат съмнения.

3

Анонимен

преди 5 години

Боксът и други спортове не са културизъм! Основата е талант, условието - труд, постоянство и воля, щастието - късмет и шанс!