49

Eha

преди 5 години

Такива мишоци като вас, само цвичат...Русия е голяма, независима и православна...А вие сте мишоци и чуждопоклонници. Българският народ не иска американски оръжия за да станем цел. Защото на Руснаците ще стрелят там от където идват ракетите...

48

Анонимен

преди 5 години

европа и северна америка ще бъдат унищожени

47

..............

преди 5 години

Русия ще направи всичко възможно, за да не води вече война на своя територия! ВСВ им бе предостатъчна!

46

Патриот

преди 5 години

*** мощно на краварския гмо дегенератт!Вън от европа и България в чувал !

45

Анонимен

преди 5 години

Русия винаги е в час! И ако това е вярноА убеден съмЧе такова решение няма как да остане не забелязано.То Америка НЕ МОЖЕ сама да вземе това решение! И ако марионетните Натовски " членове" Защото Те според мен са именно такива! Подкрепят Америка.Да запали ядрена война в Европа.Са за разстрел до една! Русия има потенциала.Да отговори подобаващо! Да се вземат в ръце тия голи и нищожни " членове" И да не позволим на Америка.Да разпали ядрена война в Европа!!!! Ясно???!

44

привет от Германия

преди 5 години

На руските диваци май нещо им влезе отзад ?! Нали се правеха на големи мъже и заплашваха Европа с ядрени атаки ! Браво на САЩ браво на НАТО , браво на европейските страни ,които разполагат американско ядрено оръжие в страните си ! Не на колене пред който и да е ! По-добре светът да свърши от ядрена война отколкото да си навеждаме главите и да тъпим руски изгъзици !

43

Василев

преди 5 години

Добре, че не си направих къщичка за гости, да бъде изпепелена от ядрена война!!!Агент Дани Мортимор!ЦРУ!!!

42

Сата НАТО

преди 5 години

Къв е проблема на руснаците?Нали са по-силни и имат безаналогови оръжия? Пък и така или иначе са готови да отидат в Рая, защото свят без Просия не им е интересен...

41

Анонимен

преди 5 години

смърт на европа без България нека европа се напълни с черни нека населенито и да бъде 75 % черни вива КИТАЙ

40

Анонимен

преди 5 години

янките са хитри, не случайно на тяхна територия няма водени войни, с изключение на гражданската. много ясно, че ще жертват Европа, а и останалия свят, стига те да се добре. Хората не я заслужаваме тази планета, вместо да се мисли как да се решат истинските проблеми с глада и болестите се наливат трилиони долари във войни, оръжие и глупости...

39

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на ядреното оръжие живеем в мир. В ядрена война и победителят ще загине, както и победения. Просто победителят ще получи отсрочка за оцелялото население, което ще загине след броени години от радиоактивното заразяване. Ядрените сили го знаят и само размахват юмруци, без да стигат до война. Играят си на нерви, докато (не дай боже) някой си изпусне нервите.

38

Ф.С.В.

преди 5 години

Пробната бойна арена за проверка на ядрените сили (кой е по по най ) ще са Балканите! (в Сирия направиха същото - използваха 120 ракети Томахоук от корабите а руснаците пуснаха С400 и ги свалиха---после американските фрегати тихо си отплаваха обратно)

37

Ост

преди 5 години

Тия глупости ги слушахме 45 години. Тъкмо ги забравих и ръшите пак извадиха плочата

36

Ф.С.В.

преди 5 години

Ако стане една ядрена война ТСВ- то още останем има няма 100 човека (смятам себе си за оцелял) тогава няма да ме интересува нито ДДС нито банки нито цената на морковите или Луната защо светела в червено ! ХМ! само се моля и Гумената Молитвена закуска да оцелял- тогава ще има кой да малтретирам дьлги години в безмисленият си вече живот--Ще живее в землянки с асансьор от греда с ласо

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Като я ударят ще ти ги върне ли?

34

Анонимен

преди 5 години

САЩ ще пусне Турция да нахлуе в България, защото искат свобода за кюрдите. Кюрдистан е бил винаги симпатичен на САЩ

33

Анонимен

преди 5 години

За да говорят така от Кремъл (което е пълна лъжа) са виновни самите американци ,защото ги отърваха 1941 г , кат бяха поставени в "партер" .

32

Патриот

преди 5 години

да живее Русия и само смърт за нато и краварския терор!

31

Анонимен

преди 5 години

Очевидно е. Отказът от забраната на ракетите със среден обсег означават намерение бъдеща ядрена война да се пренесе в Европа. Такива ракети не могат да достигнат територията на Щатите но могат да стигнат до европейските държави. Достатъчно е сега американците да разположат ядрени сили на европейския континент и ще принудят руснаците да нанасят ударите в бъдеща ядрена война на нашия континент. Така ще отклонят до голяма степен удара от себе си.

30

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 5 години

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ