140

...

преди 5 години

Те били недоволни от политиката на другите. Ми ние сме недоволни от политиката на всичките, защото само крадат, усвояват пари отвсякъде, прибират с двете ръце че и с двата крака, активизирали са всички роднини до девето коляно и те да крадат с двете ръце и ние ги търпим. Защо? Докога бе мaмицата им долнa???

139

Анонимен

преди 5 години

бсп са толкова противни, че всяка дуга партия е по-добре.

138

Анонимен

преди 5 години

Хехехе предсмъртното квичене на гербавите е музика за моите уши.Продължавайте, ще следя коментарите с интерес :D

137

гербер

преди 5 години

E как 2 % бе. Много сте скромни бе ***. Я по -смело. Поне 10-15 % дайте отгоре. А пък като наближат изборите дайте едно поне 20%. Жалки ***. Пак ще ви ошамарим. Има ли сърбеж има и чесане. Бате бойко ще Ви почеше хубаво. Ха ха.

136

Василев

преди 5 години

Българският селянин ***, се страхува да се изправи , да види истината в очите, че никой няма да му даде нищо наготово, и реално да покаже какво може! Той не е свикнал да се сравнява с най-добрите, а винаги е гледал, да не бъде на последно място по всички показатели!!!Казах ви селяни прости, ако не можете да работите като немците, то поне да се опитате да работите , като японците!Агент Трейси Адамс!ЦРУ!!!

135

...

преди 5 години

Ни едните стават, ни другите, ни третите. Всички са еднакви лaйна. Аз питам, защо тия сeляни от БСП не ходят на работа а получават по над 3000 лв. заплата? От месеци ги няма в парламента. Аз ако не отида на работа, ще ме изгонят на третия ден за самоотлъчка и няма да видя никакви пари а тия с месеци ги няма, но си получават заплатите. Народе, да ставаме пак и тоя път да ги изметем всичките. Ебaти цървулитe, решили да не ходят и не ходят на работа. А ние плащаме заплатите им. ЗАЩО????????????

134

Анонимен

преди 5 години

Предизвестена смърт.ГЕРБ няма да изкарат мандата си.

133

Анонимен

преди 5 години

Винаги съм мразела ***,но сега само и само да разкараме шайката на мутрата Борисов-ГЕРБ ще се наложи да гласувам за БСП

132

Русомраз

преди 5 години

Румънците са по-добре, защото спомнете си какво направиха с Чаушеску!А у нас в Правец, паметник вдигнали на Тошо-тъпoтo...

131

Хахаха

преди 5 години

Червената агенция Медиана комунистите водили с 2% с една дума хората искат бспето че те са алтернативата Да се смееш ли или да плачеш Такова дебелоочие и наглост можеш да видиш само от комунисти и техните слуги като тези от медиана Червените ще изгубят поредните избори и дано този път напълно се разспаднат Защото подобна деградирала комунистическа партия съществува единствено в Европа все още в бг

130

,.,.,.

преди 5 години

БСП вече два месеца не са в Народното събрание,не работят,тръгнали на европейски избори.И в ЕП ли няма да ходят на работа,а заплатите да им вървят? Ето това са комунистите пребоядисали се на цоциалисти,а всъщност ОЛИГАРСИ.

129

Анонимен

преди 5 години

Че те в ГЕРБ всички са от комунистическо коляно.

128

Гледна точка

преди 5 години

ЧЕРВЕНАТА ШАЙКА е безскрупулна, лъжовна и пригладнЕла до смърт за кражбА.Крадът когато не са на власт, представете си ако дойдат!!

127

Антон Тодоров

преди 5 години

Да те управляват комунисти,е все едно да имаш глиcти!!!

126

Анонимен

преди 5 години

Още през м. март поведе БСП, но платените слугински медии мълчаха, за да не разсърдят шефа си.

125

Василев

преди 5 години

Цялото крякане е за това, че българския икономически и политически елит вижда, колко велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки и как ще ги отнесат, въпрос на време е, и те отиват на бунището на историята!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Клара Дарбишър!ЦРУ!!!

124

SS

преди 5 години

Смятам да спестя 0.20 ст. на държавата ...

123

Българин

преди 5 години

Само БСП!

122

Анонимен

преди 5 години

Да живее комунизма. Искаме нашите червени третокласници... Турци.. Агенти слухтящи от дс и кгб... Да живеят Ленин... Сталин... Димитров

121

Анонимен

преди 5 години

ПРЕДВКУСВАЙКИ ИЗБОРНИЯ СИ КРАХ ЕВРЕЙСКО-ТРАНСДЖЕНДЪРСКАТА ШАЙКА ОТ ГЕРБ ,НАЧЕЛО С КРИВОГЛАВИЯ ЕВРЕЙСКИ ЗЕТ ЗАВЪРШИЛ ПОМОЩНОТО ДАСКАЛО ЗА БАВНОРАЗВИВАЩИ ЦВЪК-ЦВЪК Е ВПРЕГНАЛ ПО САЙТОВЕТЕ ЦЯЛАТА ГЕРБЕРЯСАЛА ШАЙКА ДА *** В ПОЛЗА НА ГРОБ И ДА ПЛЮЕ ПО БСП И РУССИЯ