65

Ирина Великова

преди 5 години

Такава мощ не може друг да покаже!

64

Анонимен

преди 5 години

Боже,ква злоба има в тази малка обречена държава... Русия унищожила България и Европа. Май нямате грам мозък или ако ако имате,то той не е по голям от кокосова стърготина!!!Забравихте кой спря един луд...Забравихте,че сега вие *** нямаше да съществувате или щяхте да сте с *** карабини. Забравихте кой е народа дал.най много жертви за тая смешна Европа... Сега нямаше да има Европа. Вие си сипете мръсотията,злобейте. Русия ще я има и след вас. Как е възможно да сте толкова сбъркани....

63

Анонимен

преди 5 години

До 76Вечна памет на воините освободили Европа от фашисткия гнет.--и самите те наложили такъв гнет!

62

Германофоб

преди 5 години

Слава Богу че не успяха да завладеят Русия. 1/6 от сушата на земята щеше да говори този противен cвински език, наречен немски. Като слушам немски все едно лаят кучета.

61

реалист

преди 5 години

Днес е денят на Европейския съюз най великия съюз от как свят светува поздрави на всички Европейци

60

Анонимен

преди 5 години

Вечна памет на воините освободили Европа от фашисткия гнет.

59

one day stand

преди 5 години

замълчете пъпчиви "патрЕоти за 1 ден" и си намерете работа

58

Анонимен

преди 5 години

На кой му пука за мнението на някви *** *** в български форум.Хората са спечелили война, имат армия и оръжия гарантиращи, че никой няма да ги нападне следващите 1000 години.Ние какво имаме ? Най-бедната страна в прехваления ЕС, това сме ние и е време да си го набиете в тъпите неолиберални глави.

57

Анастасия

преди 5 години

Тези войници и болшевиките *** убиха нашия любим цар Освободител Николай 2ри и цялото му семейство това сега не е Русия

56

Анонимен

преди 5 години

Смръдливи милитаристи! Гадове.

55

някой

преди 5 години

До Гледна точкаАрмията какво е? Не е ли конкурентен продукт? Да можеш да се защитиш от конкурентна армия какво е?Ние, какъв конкурентен продукт предлагаме, освен вечно хленчещи лигльовци, подкрепящи гей паради?Та нека всеки да си гледа в паничката!

54

Анонимен

преди 5 години

До 52И ? Според мен ще им направиш услуга---и те на мен също - като не ги виждам!

53

Анонимен

преди 5 години

Тея пък защо празнуват деня на европа и то толкоз пищтно

52

Анонимен

преди 5 години

до 40 Решил съм да прекъсна Фейсбук приятелството си с хора празнуващи 9-ти май----------------------------------------------------------------------------------------------И ? Според мен ще им направиш услуга

51

Анонимен

преди 5 години

абе чудя се, че в последно време виждам да ходят закичени с някаква лентичка, приличаща по форма на оная, дето я раздават за борбата против спин, само че тази е шарена - на жълто.черни ивици...какви са тия лентички, кой знае ? да не са хванали някаква нова болест ? )

50

Анонимен

преди 5 години

тая година *** ще минават ли, и най-важното ще пуснат ли камерите отдолу да ги видиме как са под полите :)

49

Анонимен

преди 5 години

Брата на Путин умира от глад при обсадата на Ленинград. Всеки руснак е загубил човек от рода си в тази война. Но тъй като наглостта на наглосаксонците е безкрайна, затова се изкарват рамбовци, спечелили собственоръчно ВСВ. Да се внушава, че слънцето изгрява и залязва с тях. Между другото, съвременните щати са продължение на фашизма, неслучайно след всв ЦРУ спасява видни нацистки престъпници и масови убийци. Само вижте Тръмп и антуража му, типични есесовци. Вечна памет на героите (истинските)!

48

с Днем Победы 9 мая!

преди 5 години

До Анонимен 40Няма да ни липсваш!

47

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точкаВидяхме го "благоденствието на Европа"!? За някои...

46

Гледна точка

преди 5 години

Русия колкото и паради да прави, ще си остане страна от третия свят. Не може да предложи някакъв конкурентноспособен продукт, за това дрънчи оръжия