50

Ще си разплета чорап

преди 5 години

Какви приятели са? Веднъж на високосна година среща и после общи снимки по разни европейски събирания. И какъв бох - аз не знаех, че Бойко си е помръднал пръста за завод

49

бай ганю

преди 5 години

вучич да взема завод за лада москвич и камаз щом е толкова голям авер с руснаците едва когато страната му стане част от ЕС тогава може да иска да е в далверата с фолкс ваген

48

Анонимен

преди 5 години

Да видим сега Бочко колко е приятел с Меркер.

47

Анонимен

преди 5 години

А защо след като единици само са живяли добре преди 89та, над 60% от хората в България изпитват носталгия по тези времена и от тогава минаха 30 години, а все още се дискутира, нали сега живеем добре, а?

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Аз не познавам мизерстващи хора и не знам за каква смъртност пишеш като у нас населението е 7 милиона и щом на запад има 3 значи сме 10 милиона.Не знам и, някой работещ на запад да мизерства.Познавам един некадърник, който в училище не можеше да свърже една крушка, а започна работа във фирма за ел.монтажи и след като го уволниха замина за Русия.Е наживя се в тамошния разкош и сега е общак на запад.Даже и промитите кратуни не отиват в Русия, а отиват на запад.Какво повече?

45

Истината

преди 5 години

Руските *** разпространяват хибридни дезинформации, че България била бенда като африканска държава. Истината приятели мои е, че в ЕС и НАТО България е богата държава както Германия и Норвегия, само в богатите страни населението намалява, а в България населението намалява най-бързо, само в бедните африкански държави населението расте.

44

до 26

преди 5 години

Янво ти си този който изпитваш носталгия по времената преди 1989, защото явно си си живял добре. Тогава определени хора наистина живееха доре и не чакаха за автомобил, телевизор или пералня и разполагаха с валута. Но тези хора бяха точно определени и далеч не всички! Ако твърдиш, че всички наистина бяха равни просто можеш да се застреляш...Същите тези хора просто не стават за нищо и без гърба на парията седят и си тъгуват за отминалото време.

43

Анонимен

преди 5 години

След провала с Грейт Уал-а, трудно ще убедим някой, че имаме стабилини кадри. Румънците от друга страна, дърпат яко. А и са в ЕС, което си е винаги за предпочитане. Сърбите трябва да предложат наистина добри условия. А и още нещо. Нали давахте за пример колко милиони била наляла Русия в Сърбия и колко се била грижела за нея. Къде е руския автомобилостроител сега?

42

Демократ

преди 5 години

Умните и кадърмоте в ЕС и НАТО живеем добре, заводите никнат като гъби, българите се замогват, заплатите растат. ЕС е най-прекрасното място за живот, никога умните и кадърните не сме живяли толкова добре в 1300 гоишната история на България. Само некадърниците и неудачниците се оплакват и изпитват носталгия по времето на социализма.

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36не точно, в Украйна капацитета е около 50 000 коли годишно, като в момента работят на 10%. Новият завод ще бъде с 350 000, което автоматично ще изстреля държавата, в която се позиционира в топ 10 на световните автопроизводители. Освобождават терен за електричките. Инвестицията и намеренията са много сериозни, но както вече писах нашият най-голям и съществен минус е че нямаме кадри.

40

Анонимен

преди 5 години

бедна като африканска държаваВ коя африканска държава си бил, че да сравниш? Камерун, Конго, Чад?

39

Анонимен

преди 5 години

Какво да се разправяме за пенсиите!Жените се пенсионираха на 55, мъжете на 57 години.Всеки се хващаше и на друга работа и така си бяха добри и си строяха къщи и вили на поразия. Да не говорим какви бяха цените тогава - известно е.Нямаше тия нерви и депресии като сега.Сега по улиците всеки втори си говори като ***.

38

Бръм

преди 5 години

И как се бори, защото аз нито съм чул, нито нещо съм видял.....

37

Анонимен

преди 5 години

35, не ти ли омръзна да те унижават всеки ден заради тези измислици?

36

Анонимен

преди 5 години

След 30 години ЕС и НАТО българите се молят да слугуват на богатите за ниско заплащане!

35

Анонимен

преди 5 години

Абе не знам какви са били преди 89та пенсиитеКак ще знаеш, като в листчето ти не ги пише.

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26защо хората още изпитват носталгия по тия тежки и лоши времена когато днес в ЕС и НАТО живеем много добре.Кои хора?Група дърти комунисти и разни платени драскачи като теб ли?Както виждаш освен вас, никой не желае да чака на опашки за хляб и да има режим на тока, да търси връзки да си купи нещо от Кореком, да чака бележка от кмета да му даде бетон, да обиколи страната да купи един умивалник за 125лв като заплатата му е 105 и т.н особености на мизерията на комунизма.

33

Анонимен

преди 5 години

"Украйна" Ъмммммммммммм. значи ВФ закрива завода си там, за да открие нов ?

32

Анонимен

преди 5 години

Ами като дават пенсионерите 4000 лева за лечебни матраци защо България е първа по смъртност в света, бедна като африканска държава, 75% от българите живеят в бедноат а 3 милиона българи мият улиците на Запад, защо мизерстрат на Запад като черноработници за нищожно заплащане а не си дойдат в България да си купуват лечебни матраци за 4000 лева?

31

Не!

преди 5 години

А пък днешните пенсионери хвърлят хиледарки от балконите на измамници... беднотия голяма :ДДД