21

Анонимен

преди 5 години

До НАГЛОСАКСОНЦИТЕ24 Русия е заплаха за мира в света."Стъпила" е на половината свят,потиска и заличава цели народи,изнася тероризъм и се стреми към светомно господство.СССР/Русия единствена в света,не освободи своите колонии след разпадане на световната,колониарна система през 60-те на миналия век,тъй като граничат с нея и тъй като е диктатура,която нарушава международното право.

20

Анонимен

преди 5 години

До НАГЛОСАКСОНЦИТЕСамо едно уточнение - това с клипчетата на "Авангард" беше през март миналата госина, а точно по коледа, Путин им демонстрира "Авангард" в целия му блясък. Полет на ракета с автономен ядрен двигател, маневрираща по вертикала и хоризонтала и развила хиперзвукова скорост 33 000км./ч.Наглосаксите обаче не искат да признаят, че са обречен на изчезване вид, имат намерение да завлекат света след себе си.

19

Анонимен

преди 5 години

Да благодарим на нашите съюзници от Кравария за създаването на тyмора Косово.... на една мюсюлманска държава, пълна с брадати ислямисти и с търговци на органи, в сърцето на Балканите.. а бомбардировките на Белград с обеднен уран беше върха на сладоледа. И София бомбиха навремето и хвърляха играчки-бомби, тяхната..

18

Анонимен

преди 5 години

Не ми е ясно,защо агенция "Фокес" публикува статия от руската ТАСС,по повод годишнината от ударите на НАТО против Югославия,пълна с неверни факти,лъжи и емоционални изблици срещу Алианса,и запада?Сякаш,като извинение,горе стои текст,че статията е баз редакторска намеса?!Самият факт,че обширно ,се дава публичност на силно преувеличен материал,говори.Но,какво да се прави,голяма част от българите са фенове на агресивна Русия и забравят,че сърбите извършиха също такъв геноцид в българска Македония.

17

Анонимен

преди 5 години

САЩ наистина са зло. Антихриста е там.

16

НАГЛОСАКСОНЦИТЕ

преди 5 години

викаха ЕВАЛА на предателя Горбачов и пияницата Елцин и като почнаха войната им показаха , че те командват, а РУСИЯ на колене, очакваха да я раздробят още и да усвоят СИБИР, както казваше Олбрайт несправедливо владее Русия. Да, ама НЕ. ПУТИН им го каза 2007 в МЮНХЕН. Даже не го слушаха. Миналата година пак им го каза: Това да заповядвате СВЪРШИ. И им показа клипчета с КИНЖАЛИ, АВАНГАРДИ и други руски чудеса. Затова КРАВАРИТЕ са в ПАНИКА 750 МЛРД $ военен бюджет. УВИ. СВЕТЪТ е друг вече

15

Бай Иван

преди 5 години

Съединените африкански щати винаги имат нужда от външен враг, за да съществуват, накрая даже си сринаха търговските центрове,за да намерят повод да нападат територии с нефт ;) !!!

14

Анонимен

преди 5 години

НАТО е пълно с военопрестъпници, същото е в политическите елити на САЩ, Британия и отчасти Франция. В съвкупност политиците от тези страни са извършили не по-малко престъпления срещу човечеството отколкото нацистите на Хитлер.Рано, или късно ще има съд и за тях, но е втого важно той да изпревари голямата война която иначе ще подпалят.

13

ЗА ЕДНО ПОТУПВАНЕ

преди 5 години

по рамото нашите С.Е.ДЕРАСТИ бяха готови, ако се наложи и майка си да предадат. Сега Банкянския се снима и с прегръща с всеки НАЧАЛНИК да си окачи снимките в хола и да си мисли колко е велик, що някой се снима с него

12

Анонимен

преди 5 години

Натовските убийци на деца ще горят в ада във вечни мъки.

11

НАДЕЖДА НЕЙНСКИ

преди 5 години

тогава външна министърка сигурно се е чувствала горда да слугува на САЩ, а сега дали не изпитва капка съжаление за злините , които причини

10

Българин

преди 5 години

Смърт за американските агресори!

9

Анонимен

преди 5 години

Милошевич изби жени и деца, нямаше как света да стои и да го гледа. Бой по уродливата комунистическа !

8

ЕДНА БОМБА

преди 5 години

как не можа да падне на къщата на драгалевския дето разпродаде БЪЛГАРИЯ и разреши тази безумна война срещу СЪРБИЯ да се води и от наша територия

7

Анонимен

преди 5 години

Сърбите избиха хиляди невинни и си заслужиха съдбата. За две седмици ги направиха на салата. А техния приятел Русия гледа насраана отстрании :)

6

Анонимен

преди 5 години

Всичко се връща на този свят. Тези които бомбардираха деца и жени с уран сега са в тежка политическа, икономическа, демографска, цивилизационна и морална криза. Тези ***, които грантаджиите издигат на пиадестал, се оказаха банда мошенници и содомити. Има Бог!

5

Waffen SS

преди 5 години

""На днешната дата,точно преди 20 години,НАТО започна кампания на въздушни удари срещу бивша Югославия.""Това бяха едни хуманни ,демократични и неолиберални бомбардировки.Особенно хуманни и здравословни бяха тези с обеднения уран,но той е полезен и хуманен защото беше американски.Това,че много хора се разболяха от различни видове рак беше една провокация.Различни несъзнателни субекти и в България,заявиха ,че зеленчуците в градините им почерняваха и изгниваха , животните измират

4

Анонимен

преди 5 години

Незаконно беше избиването на няколко хиляди мирни граждани от сръбските сатрапи, начело с Милошевич, който вече нахрани червейте.

3

Анонимен

преди 5 години

От 1998 до 2019 година са 21 години...От незаконната агресия...

2

Терсит

преди 5 години

Бомбардираха от 12000 метра,познайте защо?