62

Анонимен

преди 5 години

Тези се опитват да ашладисат нещо, дето преди години е било живо а сега е само една пръчка подходяща за печката.

61

Стратег

преди 5 години

До изнервенНе се нервивай, има малки, но важни подробности. Вехтите два апартамента на Цецо със сигурност не са имали голям гараж и ВИП асансьор;)))

60

реалист

преди 5 години

Сигурен знак, че една партия си заминава е когато търси партньори за да се задържи на власт. ГЕРБ са пътници. Но ще бъда наистина удовлетворен когато видя Вожда и други от Шайката с раирани дрехи.

59

До 64-изнервен

преди 5 години

Не се нерви толкова,де.Новия е срещу два стари,т.е.останали са му 4 от старите+още един луксозен с асансьр до апартамента,станаха пет.Дай боже всеки му,нали,изнервения.

58

Анонимен

преди 5 години

ЗАФОРМИ СЕ ТРОЯНСКИЯ КОН!Е СЕГА МОЖЕ ДА ПРЕВЗЕМЕТЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!ХА,ХА,ХО,ХО

57

До 65 изнервен

преди 5 години

Апартамента е купен със "Сделката била за 627 евро в сграда, където цените започват от 2600 евро". Това са фактите.

56

Анонимен

преди 5 години

И в доклад на американския департамент и в доклад на европейската комисия се казва,че в България корупцията на най-високо ниво е потресаваща.Голяма част от медиите са купени,народа обеднява и сме най-бързо изчезващата нация в света.След всичко това има ли още наивници,които да вярват,че ГЕРБ ще ни извади от блатото,в което потънахме с тяхна помощ.

55

изнервен

преди 5 години

До бай Танас. Ами новият апартамент е срещу два стари бе, галошш? Ккаво толкова чудно има?

54

Винету

преди 5 години

Супер, сега БСП съвсем ще му изядат тиквата.

53

Анонимен

преди 5 години

Вожда рече и отсече ,и никой няма право да пита нещо!Колко демократично ,браво Борисов!!Точно като в комунистическите времена ,Първият нарежда надолу изпълняват!СДС ,ако действително са демократи ,трябва да откажат ,защото им е ясно ,че нямат и 1% обществена подкрепа!Да ,ама не са демократи и никога не са били ,единствено ги интересувало държавни постове и забогатяване!

52

Анонимен

преди 5 години

"За нас от СДС, като най-старата формация член на ЕНП, сътрудничеството с най-голямата партия, член на ЕНП за евроизборите, е нещо нормално и логично."Много ЧЛЕНОВЕ!!! Просто кажете, че СИК и ВИС си стиснаха ръцете като ДС "сикрет сървиз" .От АТЛАНДИДА съм . Мит мит мит

51

бай танас

преди 5 години

Бе то (с)ДС-то е ясно, ама нищо не виждам тука и дума написано за новият апартамент на Цвъ.Цвъ? Нещо се притеснявате ли или ко?

50

House M.D.

преди 5 години

Господин Бойко Борисов неслучайно носи прякора "Христос". Съживява мъртъвци като Съюза на Държавна Сигурност.

49

Ефенди Коритаров

преди 5 години

Последните 10 дена Гербавите Агенти и платени журналисти освиниха и надвикваха в меддиите, да защитават своя агент и пълния неугледник и срам за БСП -- ЛУЗЪРА СЕРГЕИ СТАНИШЕВ .СЕРГЕЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ СРАМ И ПРОВАЛ НА БСП ОТ 1891 Г..ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА БРСП на БЛАГОЕВ . 12 ГОДИНИ БЕШЕ ЛИДЕР -- ОТ 2002 Г. ДО 2014 Г. И ИЗЯДЕ СУМАТИ БОЙ ОТ КОИ Й ЛИ НЕ--САМО ОТ ГЕРБ 11 ПЪТИ . ПОСЛЕ ПОСТАВИ ДРУГИЯ ЛУЗЪР-НЕУГЛЕДНИК И МУШМОРОК - МИХАИЛ МИКОВ, ЗА ДВЕ ГОДИНИ, ДО 2016 Г. , КОГАТО ИСТИНСКИЯ ЛИДЕР ВЗЕ ВЛАСТТА.

48

Анонимен

преди 5 години

Цветанов с новия апартамент засрами се бе. Виж как Бойко живее само с 15 000 лв. спестени от заплати и командировки в една малка къща в Банкя!

47

987654321

преди 5 години

Щом СДС се връща пак ще теглим външен дълг. Последният път 10 милиарда не им стигнаха.

46

Анонимен

преди 5 години

Каква демокрация, след като ви управлява един обикновен тиранин? В България няма никаква демокрация, не можете да излъжете европейците. Махнете тиранина! Тогава ще е истинска демокрация!

45

Стратег

преди 5 години

До до 31Елена, Елена, Елена, Елена, Елена, Елена... Аз поисках Елена, твърдо я поисках и я получих. За какво ми е Сатанишев? Той е куха кратунка за вода. Бил шеф на ПЕс. Ама моля ви се;))) Световното еврейство си произвежда кадрите на килограм.

44

Анонимен

преди 5 години

А пък аз виждам осен страх и голяма доза паника. Баце е пътник.

43

БАНДА БЕЗ КОМАНДА

преди 5 години

И КВО СТАНА ОЩЕ ЕДНА ПРИСЛАМЧИЛА СЕ ЛЯВА ПАРТИЯПРАВЕЩА СЕ НА ДЯСНА.СДС=ДС,А СЕГА СЛЕДВА И КУНЕВА,МОЖЕ И ЦАРЯ+БСП И НЕЙНИТЕ НАЦИОНАЛИСТЧЕТА.ЕЕЕЕ ЗА ТОВА ГОВОРИМ,ОТРОЧЕТАТАНА БКП,КОИТО ВЗЕТИ ЗАЕДНО НЯМАТ И 15%ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ.ВЗЕТИ СА КРУТИ МЕРКИ ОТ ЕС СРЕЩУ ЗАРАЖДАЩИЯ РУСКИ БАНДИТИЗЪМ!!!!!!!