180

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ на първо място по смъртност и заболявания..... За последните десет години - 1158 050 починали и отделно 15 000 самоубили се. Страшна и тъжна статистика!-То и за бесепарите се писа,че около 300 000 са избили и затова не искаха да гласуват хората за тях след 2014 година.Просто спрете тази касапница,защото никой не печели от това!Има затвори,като искате да се наказвате.

179

Анонимен

преди 5 години

Да, точно те спираха всички изгодни за нас проекти и даже се хвалеха как изпълнявали на началниците си поръченията да нямаме нищо общо с Русия.

178

BGN

преди 5 години

Еййййй , децата събират капачки за кувьози, единия струва към 45 000. Аре сметнете сега 8 000 000 опростени данъци на джамиите, колко кувьоза са......

177

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАСтранджа,нека Борисов остане в ГЕРБ,но не може Борисов да управлява,защото всичко до което се докоснат герберите срива България на дъното,ние сме единствените,които не успяхме да си защитим интересите за проектите и ЮП,нито да използваме европейските пари за малки фирми и бизнес,построиха много неща герберите,няма спор,но само строежи не дават бъдеще на България!Борисов не е лош,но не става за управляващ,а Цвъ още по-малко.

176

Анонимен

преди 5 години

Как да стане тази работа? :) Той за тези години не може да говори и пише още на български книжовен език, какво остава да учи тепърва руски, немски и английски, за да се състезава с Радев. Да не говорим пък да го догонва за останалите му ценз и квалификации у нас и в чужбина. :)

175

Nightborn

преди 5 години

Изобщо да не се чуди! Ама изобщо! За неговият казус има две възможни решения.1) Бива ТЕРМИНИРАН (било чрез физическа ликвидация, било чрез елиминиране от обществото)2) Няма България и съответно няма кой да му търси отговорност. За сега нещата клонят към точка 2. Ама не се знае. Че робът по някога се надига и почва да ползва гилотини по площадите..... Не че после същият, тоя народ не го обяздва някой друг, ама предишните управници дават яка фира :)

174

Петю

преди 5 години

Те на тях не им трябват и пенсии-кой знае колко сметки имат в швейцарските банки-никой не, знае даже и те не знаят с точност.Хайде хубава вечер на всички,

173

Анонимен

преди 5 години

И на първо място по смъртност и заболявания..... За последните десет години - 1158 050 починали и отделно 15 000 самоубили се. Страшна и тъжна статистика!

172

Анонимен

преди 5 години

Както и да ги смяташ 5 милиарда лева са 2,5 милиарда евро. С тези 300 лева пенсия пей сърце десет хиляди години.

171

!!!

преди 5 години

Българияубиец!Немедленна оставка!

170

Анонимен

преди 5 години

Да се пенсионира, но с 300 лева пенсия, та да видим тогава той какво ще говори.

169

Анонимен

преди 5 години

България се изкачи на първо място по корупция благодарение на последното десетгодишно управление. Хвала вам!

168

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с европейските доходи вече толкова години? Или те са само за властта и предизборна лъжа за печелене на гласове.....

167

Анонимен

преди 5 години

КАТО СЕ МАХНЕ БОРИСОВ И БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ.ДОКАТО Е ТОЙ ЩЕ БЪДЕМ ВСЕ НА ДЪНОТО НА КЛАСАЦИИТЕ.

166

Анонимен

преди 5 години

Георги Марков: (към Борисов) Почивай си бе , човек. На 60 години ставаш, ти чудеса направи.Четири пъти избори спечели. Само Виктор Орбан и Меркел имат толкова. Меркел, Тереза Мей, кой ли не те нацелува. Ти си целият в целувки. Остави ги, ходи в Банкя и си гледай кефа. Ходи за риба. Ела в Будапеща да си караме и да си живеем хубаво. Няма да живеем 100 години

165

Даа

преди 5 години

Лъжец. Не напразно народът му вика търчи-лъжи. Като какъв си участвал във възродителния процес, бе шмульо. Като държач на пи ш ки сигурно.

164

Ехехехе

преди 5 години

Бойче какво ли ще правим, ако няма кой да ни краде хазната, парите от ЕС, държавни поръчки и твойте калинки от административния, кметове и общинари, който продават земята за стотинки, а с бюджета на общината си живеят на широко.

163

Шефа

преди 5 години

Да се надяваме че Борисов като се разкара , друга мутра няма да оглави Държавата!Аман от турски патрони , босове на мафия и т.н.!Баста!

162

Анонимен

преди 5 години

Ами те вече все по - млади хора умират или са с хронични тежки заболявания следствие на стреса и лошите условия....

161

Анонимен

преди 5 години

И заради друго - да умират хората без да стигнат до пенсионна възраст.