25

Анонимен

преди 5 години

Как може да сравнявате прайда с наци шествие??? Вие изонбщо мозък имате ли? Въпросът е риторичен..............

24

Анонимен

преди 5 години

Едва ли и 1% от клеймящите Луков за фашист знаят какво е фашизъм. Да не говорим за повтарянето на измисления от коминтерновските престъпници термин "нацист". Неуважаеми долнопробни илитерати със сърп и чук на челото и руско самосъзнание. Това, че не ви изнася да има "социализъм" в термина "национал-социализъм" не ви дава никакви основания да го замествате с "нацизъм". А къде бяхте да почетете жертвите на Голодомора, сред които има българи или тези избити за 5 века мюсюлманско мародерство?

23

Мда

преди 5 години

Тука проблемът не толкова в самата нацистка визия,а в пълната неадекватност към историческия момент!Всеки може да има своя представа кое е славно в миналото,но реалностите сега са други.И искат силна патриотична формация,която да има влияние в политическия живот.А електоралния потенциал е поне 15%!Вместо това да стане,какво виждаме сега-раздробени формации,с разни шантави елементи,които се борят с 4%-товата бариера!Тежък,не-безнадежден случай!

22

Паунов марш

преди 5 години

Със забодени паунови пера в *** може, но с модел на поведение и начин на обличане напомнящ някому нещо -- не.

21

До 28

преди 5 години

Това е целенасочена политика за промиване на мозъци, наливат се милиони за да ни направят мекотели от най-ранна детска възраст.

20

Анонимен

преди 5 години

Гей-паради може, може веган пърформанси, но не и факелни шествия? Ето това е диктатура, макар и розова, това е диктатура и цензура, запушване устите на инакомислещите, без дебат, със сила и долнопробни подмолна пропаганда.

19

...

преди 5 години

Ама аз немога да разбера какво искат тия. Защо да не се провежда какъвто и да е марш? Или май демокрацията позоволява само някой неща а други трябва да бъдат забранени. Това ми напомня не на демокрация а на един друг режим.

18

extremist

преди 5 години

ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ Е ЕДНОПОСОЧНА:ПАРАД ЗА НЕХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕИ ЛУКОВ МАРШ

17

Анонимен

преди 5 години

А забелязахте ли вчера колко удобно, точно дни преди Луков марш, който с години преминава без никакви инциденти, се появи някаква *** активистка, която твърди че я били, защото била хомо? Случайност???

16

Анонимен

преди 5 години

Джейхане бре, въпреки неутралитета, Турция е била в топли връзки с нацистите...Лошо от тях не е видяла, не се излагай така и не плюй по тях...

15

ЛУКОВ Е ФАШИСТ

преди 5 години

не нацист. Моля неуките неонацисти да се образоват малко. НАЦИЗЪМ е германската версия на теориите на ДУЧЕТО. Но пак е ПРЕСТЪПНИК, отговорен за смърта на много българи от СЪПРОТИВАТА

14

ЛУКОВ

преди 5 години

е пример, че НИКОГА не е късно да станеш за резил. Заслугите му към БЪЛГАРИЯ не оправдават , че е станал после ФАШИСТ. Така, че НЕ НА ЛУКОВ МАРШ. Факлите напомнят фашистките щурмови отряди 1933г

13

не е

преди 5 години

Ген.Луков е бил обявен за нацист от комунистите, които са и оргранизирали убийството му . Иначе си е български патриот, воювал за родината. Евро......комунистите са същите ***, както и техните предшественици- комунисти интернационалисти и затова не харесават едни и същи работи, а именно християнските ценности и най-вече вярата и семейството, както не харесват и идеята, че който не работи не трябва да яде. Има демокрация, който иска да прави шествия ,паради, прайдове..

12

Анонимен

преди 5 години

Генерал Луков се е бил за България, ако не е бил той Кюстендил отдавна нямаше да е български град! Велик военен, който сега го съдят не за делата му, а заради политическите му пристрастия. Първо той не е бил нацист, а патриот, ако щете и националист. Което не е престъпно дори и днес. Това че външната ни политика е била свързана тясно с Германия и Хитлер е друг въпрос! Все едно сега да съдим някой, че е за САЩ и НАТО!

11

Дедо

преди 5 години

До Анонимен 8През септември 1918-та,не 1919 г.

10

pipo

преди 5 години

ген. Луков се противопоставил на съветската окупация и затова е убит. Всички останали истории са неистина.

9

ЛУКОВ

преди 5 години

бе ФАШИСТ и получи заслужен куршум от СЪПРОТИВАТА. Всички опити за реабилитация на ФАШИЗМА трябва да бъдат СМАЗВАНИ в ЗАРОДИШ. После ще е късно. Футболните агитки и у нас се превърнаха в сборище на нацистки поклонници и разпространители на дрога и престъпност. В УКРАЙНА бяха използвани за ударни щурмови отряди за ПРЕВРАТА

8

Forever

преди 5 години

Прайдове,маршове,все за глупости,за сериозните неща няма кой да марширува.

7

Анонимен

преди 5 години

Всъщност генерал Луков не е бил нацист. Страшна пропаганда и големи лъжи. Искат да ни убедят колко е лошо да си националист и колко е хубаво да си гей.

6

Анонимен

преди 5 години

Значи за гей паради и *** може,за тези не може,защооо?