28

Анонимен

преди 5 години

"Путин най-харесваният лидер у нас. Съперничи му само папата"---Не е вярно! Най-харесвано от българите е д.упето на Ким Кардашиянката! :)Какви папи, какви Макрони? :)

27

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Много ясно !Всеки нормален човек ще хареса Путин - истински държавник, твърд и истински мъж.Не е *** като евроатлантиците.Путин държи на онази ценностна система оцеляла и спасила Човечеството през вековете.Не е пресилено да кажем, че благодарение именно на руския президент и още няколко смели президенти по света като него, нашата планета не е потънала в мрака на Злото.Господ здраве и дългъ живот да му дава !Докато я има Русия има надежда и за България ...

26

Анонимен

преди 5 години

Най-Харесвам Аятолаха на Иран , шефа Хизбула Хасан Насрала и Путин

25

Анонимен

преди 5 години

Католицизма вярва в Бог,православието вярва в Путин !

24

45 годишен

преди 5 години

Путин също има висок рейтинг и в Германия,над 50 % също го харесват(което е доста учудващо и там някой си наш умник ,не може да ги уневини,че са глупави и прости като нас бг народ)). Не мога да разбера ,как може някои да не го харесват при тези слаби политици в днешно време ,видимо се счита за модно да си против Путин или просто са манипулиран от пропаганда на медиите ,спазвайки форумулата на Гьобелс.

23

Анонимен

преди 5 години

Аз пък харесвам Родшилд и Натаняху ,ама само с куршум в тила .

22

Анонимен

преди 5 години

Българите ,че харесват и одобряват Путин е ясно,ама не ми е ясно откъде накъде намърдахте в това проучване и *** макрончо,че и някакъв си Па па . Папата ,хайде да приемем може а го харесват само шепата католици в град Раковски и в Чипровци,ама Макрон..хайде бе ..те дори собствения му френски народ го презира и мрази това банкерско хомосексуално посмешище .Така,че истината е,че да се замаже одобрението на българина към Путин са ги присламчили към него папатЪ и Макарончето

21

Hafen der Wahrheit

преди 5 години

Путин ще свърши на капака на стар АЗЛК (Ах Защо Лите Купих)!

20

Иван Иванич

преди 5 години

*** народ слаба държава. Не народ а ***. Хората са казали преди години. Мозък измит до неузнаваемост от комунистическият строи. Радва ме само ,че вече са малцинство. Скоро нашите истински братя от Украйна в NATO.

19

Анонимен

преди 5 години

Католиците са добри,православните са комунисти !

18

Loyko

преди 5 години

Ala- Bala. Nikoi nishto ne e izsledval...

17

+

преди 5 години

И аз го харесвам.

16

Анонимен

преди 5 години

Римокатолицизма е истинското християнство .

15

Hafen der Wahrheit

преди 5 години

Кои харесват Путин? - тези които не са под неговият нож и пияндурниците - алкашами!Нашите мypзилки подкрепят Путин, ама карат БМВ-та и Мерцедеси, носят часовници Casio и пият немска бира Weihenstephan.

14

Анонимен

преди 5 години

България няма бъдеще в ЕС и НАТО. Мога да гласувам за този който ни изкара от там и ни ориентира към Русия. А с две ръце ще гласувам за този който отмени и премахне демокрацията независимо на къде гледа.

13

бо тик вун

преди 5 години

10 съм Ви Диктатор, значи аз съм най-харесваният, броенето на пилцита става на изборите!

12

Кики

преди 5 години

Само Путинн!!!

11

Унуфри

преди 5 години

Според това изследване 54% от българите са с тежка умствена недостатъчност. Ако е вярно е много жалко. На мен не ми се вярва. По-правилно е да се каже, че така им се иска на руските хибридчини. Да, има заблудени хора, но те със сигурност са малцинство, а от друга страна са напълно несъстоятелни типове от които слава Богу нищо не зависи.

10

Тръмп, Доналд Дж.

преди 5 години

Фалшиви Новини - Аз съм Номер 1, Номеро Уно, какво казват омбретата срещу които строя Стена!!

9

Анонимен

преди 5 години

То на българина с простияя му мозък му дай само Путин .