57

не син

преди 5 години

Оставете, че новината е фейк ! Авторката е фък по цялата глава !

56

Пак

преди 5 години

Поредната фек нюз...

55

Анонимен

преди 5 години

Единна русия е колаборационистко единение на 3 партии което е на работа (назначено и фининсирано) благодарение на метрополията.. Путин влияе върху политическите процеси в страната благодарение на своята харизма и изграденото от него директно личностно управление (междуличностни договорености) вклчително чрез политици в определени партии (предимно в единна россия)

54

Толкова разбират

преди 5 години

Толкова разбира руснакът - или си подчинен ,или си враг.Естествено българските 'приятели' на московията са подчинени до пълно задоволиение на всички потребности на господаря.Русофилите са срамната част от анатомията на българското общество.

53

Дивашка кочина

преди 5 години

Това разбират под "съюзник" пияниците - да си им губерния и республика. Нямат пари за заплати и пенсии, но в дрънкането на оръжия, в заплахите и в анексациите са ненадминати. След Беларус да се готви България. В момента се наблюдава засилване на руската агентура и влияние в България каквато не сме виждали от времената на правешкия. Няма друга толкова порусофилчена държава в ЕС и НАТО, неслучайно и най-бедна. Ще се сбъдне мечтата на текезесарите и *** да се превърнем в руска територия.

52

Анонимен

преди 5 години

За СССР трябва КПСС. Путин има само една фашистка Единна Русия.

51

Анонимен

преди 5 години

Англо-саксите не разбират руския менталитет. Когато затяга експлуатацията метрополията очаква пълна капитулация . ефекта е обратен... национално освободителните движения в бившите ССР се консолидират което неминуемо ще довете до възсъединяване на голяма Русия. Всичко зависи от битката срещу петите колони в републиките... Отмяна на конституцията от 1993 година в русия ще е най-голямата победа на НОД

50

Путкин

преди 5 години

Русия е гола вода.Може да върши единствено провокации,нищо друго.

49

!!!

преди 5 години

Путин всеки ден яде малки деца предимно хамериканчета .. избира президентите на всички демокрации. Путин лично се занимава и с референдумите. Той организира жълтите жилетки в Франция. Путин избра Брексит за Великобритания. Путин е виновен че земята се върти и не е плоска. Ако не е Путин не знам с какво ше се оправдават демокрациите за провалите си... hahahhahahhahaahahhahahhahahaa

48

Анонимен

преди 5 години

Ехото на Москва не се отличава по антирусизъм , клевети и гглупости от ДВ. Благодаря за "информацията". Подбирайте си източниците

47

Анонимен

преди 5 години

Повече от 10 години Русия гледаше,как ФАЩ,чрез слугинското си отроче (ф)ЕС и натирените в него,като стадо овце източноевропейски държави преместваше американските бази и ракетни установки към границите на Русия и чакаше западните бандити да се усетят и спрат!Ама не - нагло и методично вървяха към Русия и Това не беше империализъм!Е,сега вече,Русия,притисната до стената,взе да им го връща,в това число и на нас,генетичните роби и слагачи,с единствените безплатно разположени бази на ФАЩ!!!

46

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е света да резне гушата на усраната мечка!Джуджагин ептен откачи!

45

Анонимен

преди 5 години

с две думи, голяма глупост

44

Българин

преди 5 години

До WTFНищо ново. Да си спомним ВСВ, бомбандировките над София и страната. Винаги избираме грешната страна. Никога не можем да останем неутрални, а все межди шамарите.

43

Глупости на търкалет

преди 5 години

Литва, Латва и Лутва и Варшава хич няма да са следващите цели Те са дребен ненужен баласт! Но Киев и Астана, а вероятно и Бишкек - Да! Тогава СССР2 е в кърпа вързан! Съюз на Свободните Съветски Републики - Не Социалистически!!! А това вече е една друга бира...

42

Анонимен

преди 5 години

Не дразнете руската мечка, че събуди ли се ще стане страшно....

41

пу, пу...

преди 5 години

Да не стана верно като в Австрия, има клипове в ютюб с документални кадри как са го постещнали Хитлер австрийците и речта му на Хелденплац във Виена където милиони австрийци го аплодират, може и в Белорусия така, те са си един народ.

40

Димитър

преди 5 години

Господа коментатори, русофоби и путинофоби, помните ли оная стара приказка за агнето и вълка и кой на кого мъти водата... Къде са руските военни бази, например, и къде са Натовските и тези на САЩ?..

39

Анонимен

преди 5 години

*** винаги е ползвала Украйна и Беларус като плацдарм за нападенията си срещу Европа. След това тези територии се превръщат в изгорена земя и населението им гине с милиони. 40-милионна Украйна се усети, че идва нова вълна руски империализъм и успя да се отскубне, но горките белоруси пак ще ядат калая. На Путин му остана само едно направление да започне войната - коридора Сувалки за да направи връзка с Калининград.

38

Българин

преди 5 години

Елчето си мечтае за "взаимопроникване", но не я огрява...