15

АНТИ

преди 5 години

Уж сме свободни, а робуваме в 21 век!Времето е наше !!Наскачахте ли се ?!45 години стигат !Верно ли ?

14

bolbov

преди 5 години

По добре да изпращат тези роми на военни мисии,тук ще е спокойно и явно,че са по добре подготвени от нашите командоси.

13

Димо

преди 5 години

Това е гавра с националната сигурност,гавра с държавността,гавра с правоохранителните органи,гавра с цялата политическа конюнктура,която десетилетия нищо не прави по въпроса само бла бла бла!Специалните части би следвало да преспят един месец в махалата,за да има ред.Хората наистина са много ядосани от случилото се.Този циггански кошмар трябва да спре...ДНЕС!Не утре,не с обещания и говорене...а с действия на държавата!

12

Анонимен

преди 5 години

Защо се е оставил ли? Да, сбъркал е като е постъпил човешки с тези *** и конрададенауерски изчадия....

11

saki

преди 5 години

Ромския Рамбо е нашамарил ***.

10

Роб на влаЗта

преди 5 години

Е в чужбина с автомат и 20теж.въоръжени до теб ,самочувствието е различно.Риташ,приджобваш и вземаш каквото ти харесва и треперят , но....тук ....така не .Грешна преценка и голямо самочувствие.*** пасмина са тези по-черните и ние ги търпим все още .....измитане на тях и управляващите.

9

Анонимен

преди 5 години

А какви ги вършат зад граница??? България не е в Ирак!!! България не е в Афганистан!!! България е тук, и тук трябва да се защитава!!!

8

Анонимен

преди 5 години

За 30 години българските политици успяха да "отгледат" скотове и *** за гласоподаватели. Всички ние всеки месец отделяме от заплатите си за тези лентяи - фалшиви телкове, детски за 12 годишни майки, за техните майки и баби, поемаме лечението им (те са без здравни осигуровки) и т.н. Те пък крадат и пребиват нас, нашите деца и родители. Уж сме свободни, а робуваме в 21 век!

7

Анонимен

преди 5 години

Много ми хареса израза,че ромите са като крокодилите, не различават ръката която им дава храна , защото за тях всичко е храна.

6

Край

преди 5 години

Познавам човек, който беше избягал от комунистите 50те години и като се върна през 92 г. го убиха с нож в една от преките на женския пазар. Родина - какво да правиш!?!

5

Shark

преди 5 години

И как един командос може да се остави да го пребият два пикливи ***?

4

Анонимен

преди 5 години

Като се оправи - четвърта мисия заедно с другарите си и пълно бойно снаряжение. Стига сме помагали на чужди хора по света. Време е да помогнем и на самите нас. Само за час момчетата могат да въдворят мир и спокойствие там за поколение напред.

3

Анонимен

преди 5 години

И какво ще решат протестите?Индивидите живеят на много по ниско ниво!Те едва ли схващат смисъла на това което става!

2

Анонимен

преди 5 години

В таз държава има не двойни и дори тройни аршини и четворни не ни нитересува дали е командос или дърта баба, държавата е длъжна да се грижи за сигурноста на гражданите си всеки бит от роми да съди държавата в Страсбург.

1

Анонимен

преди 5 години

Резил да го изгонят от армията ще ми се дава на 2 ман гала