36

Анонимен

преди 5 години

Взимат пример от ислямска държава там децата ходят с автомати а руснаците снимат на календари вече деца с оръжия против джендърите със скрито послание правете война не любов

35

Булавата по Дотдуков

преди 5 години

С Булавата по Дондуков - Министерски съвет ..... и къщата на Иван Костов !!!!

34

.

преди 5 години

Чист руски ци-ни-зъм. Достоевски и Толстой ще се обърнат в гроба.

33

Анонимен

преди 5 години

Комплексарщина отвсякъде.

32

Анонимен

преди 5 години

Не,че хваля американците,ама..Повечето от вас, хабер си нямат за живота в руската провинция.Корупция,нескончаемо пиянство,Организирана престъпност и побоища.Живота не е никак весел,не е като на кинопарада на 9-ти майБог високо,Цар далеко.

31

725млрд. $

преди 5 години

Булавата е надежден доставчик на товари, но за особено спешните пратки вече ще се ползва "Авангард". По Коледа беше премиерата му, при изпитателния полет хиперзвуковата ракета със собствен ядрен двигател е достигнала 27мах (около 33 000км/ч) маневрирайки както по хоризонтала така и по вертикала, което я прави напълно неуязвима за всякакво ПРО.Хамериканците проследиха полета и 20 генерала хукнаха към Белия дом да искат още милиарди за военни цели, защото се оказа, че са 15 години назад.

30

Анонимен

преди 5 години

Какво ме интересуват тея алкохолици, да си пият шампоана...

29

Анонимен

преди 5 години

Каленфарът е ци.ни.чен, без.вку.сен и от.вра.ти.телен. Че и деца сложили, за повече патриотизъм...Абе, хора, наясно ли сте, че става дума за средства, предназначени за избиване на други хора? Какъв хумор и красота има в това? То е в най-добрия случай необходимо зло. Малко са ви били 45години слугинаж на Кремъл.

28

Анонимен

преди 5 години

Русия верно е велика произведе стенен календар ураааа

27

Богат и Красив Гущер

преди 5 години

Феноменална русофрения...

26

Анонимен

преди 5 години

Браво голямо постижение а така ето че можете нещо кво само къркате развиваите се днес календари утре може и книга да напишете

25

Анонимен

преди 5 години

Голяма работа е Русия, и по голяма ще става. А ние с евроатлантическите гайди само ще лаем месечината. Вместо да си купим 25 нови руски самолета последна модификация ще си купим 8 парчета от Америка трета употреба, с опреснена боя по корпуса, пак за същите пари.

24

Тръба

преди 5 години

Много ме кефи 24-ката. Ама накипрена на макс, като в Рамбо 3.

23

Анонимен

преди 5 години

Русия разполага с много по-страшни оръжия: youtube . com / watch?v=MqeBBNHu_OI една депутатка от партията на Путин колко високо си вдига краката.

22

Питър

преди 5 години

Интересно защо се трият коментари - нещо невярно ли има в изказването, че последните 50 години Уважаемите американски щати са спечелили по безспорен начин само войни срещу Панама и Гренада, а всяко останало участие е било или трагедия, или комедия. Има защо руснаците да ги бъзикат

21

Питър

преди 5 години

Последните 50 години, исках да кажа

20

Анонимен

преди 5 години

Натовкия е с непълнолетни драг кралици, зоофили и всякакви породи ЛГБТИ-та.

19

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Календара си го бива.Воения хумор в него е малко...тромав,но е неподправен.Като цяло,календара има колекционерска стойност,ще си го...поръчам.

18

Жо

преди 5 години

КАЛЕНДАРИТЕ ще ги раздават безплатно на русофилите, когато си купят руска кола, руски лаптоп, руски смартфон, руски телевизор, руска пералня, руска миялна, руски климатик и др. руски стоки за бита.

17

Анонимен

преди 5 години

Запaдните ГМО white trash ра3поретини ако гръмнат със снайпера и ще им се спукат фалшивите ГМО цици затуй в НАТО на жение им присаждат пениси и НАТО-всаката армия е пълна с жендъри и хохли.