48

Анонимен

преди 5 години

Да попитам само. Тези хора на фотото на 3 март в България слагат ли си на балкона или на къщата българското знаме?

47

сравнение

преди 5 години

Факт- от 1990 до 2003 година вървеше проекта за картиране на човешкият геном.В него участваха няколко държави-САЩ,Англия,Германия и други.За 13 години бяха похарчени 3 милиарда долара.За същото време само на САЩ военният бюджет е би 4356 милиарда долара.Тоест 1452 пъти повече.Не се забуждавайте здравеопазването никъде и на никой не е приоритет.Навсякъде само гледат как да е по евтино.

46

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Виждаме ги "българите" на снимката ! :)Само тоя белият чичо с бялата коса или се е объркал нещо, или е фотошоп и са го присадили там за цвят.

45

az

преди 5 години

Статията е за лекарска грешка, но коментарите са за това, какъв е етноса на хората. Когато на вас ви се случи немците и те така ще кажат: Тея са Българи - не е проблем, че е станала грешка щом не ги идентифицираме като "от наще". Това е причината България да е каквато е - не са политиците. Без значение кой е на власт ние сме зле, защото като човешки материал сме ***.

44

Анонимен

преди 5 години

Е турци са, то Вероника си е чисто турско име...А и бащата как се казва Нурджан... което вече е турско име, но женско.

43

Анонимен

преди 5 години

800 българи ли са това?... Точна ли е информацията? Германия не е приют за кого ли не. На когото не му изнася отива в Турция, Сирия, Афганистан и т.н.

42

Марин

преди 5 години

Аз не мога да повярвам, че пак го ударихте на расова основа. Тук става въпрос за 4 годишно дете, което е било отсвирено от лекарите. Ако беше арийче по друг начин щяха да бъдат нещата. Утре недай си боже на някой от вас ще се наложи да посети чужда болница и само защото в паспорта пише България ще се държат с вас като втора ръка хора.

41

Анонимен

преди 5 години

Трябва да има закон, който да забранява на такива да развяват българското знаме.

40

Анонимен

преди 5 години

Селин не е българско име,затова се поставя под съмнение думата "Българи" в заглавието!

39

Анонимен

преди 5 години

Българите са интересни.Утре такъв ще ви е в администрацията, ще ви е шеф, ще ви е министър, ще ви лекува, ще ви учи, ще ви пази (полиция), ще ви вози (такси)...Вие днес сте се развикали.Ето те казват, че са българи, с български знамена. Забранете им.Мисълта ми е търсете някакви начини да си решите проблемите.

38

баба мара

преди 5 години

германия е съсипана отвсякъде немските лекари са в канада а в германия салекари от изт европа

37

до 22

преди 5 години

Задаваш ли си въпроса ка се става специалист? Първо учиш 6 години медицина и след това 4 специализираш. И така минимум на 29 години си специалист.След което получаваш заплата по ниска от повечето работници,полицаи,военни,готвачи и много други.Не си заслужава усилията поне в България.Ако си вършиш съвестно работата стресът е огромен,а заплащането-нищожно!Зарадвах се когато синът ми каза,че НЯМА да следва медицина!Тази професия не заслужава никой да я работи-колкото и да се стараеш все си презрян!

36

до пецата

преди 5 години

Не си прав! Те не са в Германия за работа, а за да се окачат на социалната система! Там развяват българското знаме, защото в момента германците не си падат много по Турция. Иначе в България, който и да попиташ от този етнос какъв е, отговаря, че е турчин.

35

8

преди 5 години

Да бяха набили и докторите в спешното, както правят тука

34

Тия не са от наште.

преди 5 години

До пецатаПеца, Не сме един народ с тия. Не говори глупости! Никога не сме били, няма и да бъдем.

33

Край

преди 5 години

Не смесвайте българските турци с турчеещи се роми.Турците си гледат децата имат хубави къщи, работят много - не лъжат и не крадат.С турчин мога да се разбера винаги.Ромите са друго нещо.Тия ми приличат на туреещи се роми.

32

Тия не са от наш

преди 5 години

Българите и тия, които ако ги напиша какви са, Днес ще го заменят автоматично със ***, не сме един народ, не се смесваме, не се харесваме. Обидно ми е тия да ни срамят като се наричат българи. Това е положението и никаква политкоректност не може да го промени.Да си кажат какви са в действителност! Срам ли ги е? Има защо.

31

пецата

преди 5 години

Разделен народ , даже в нещастието заставате на страната на чуждия народ , затова никога никой няма да ни уважава българите защото не се държим заедно , нямаме чуство за обединение, в германия отиват хората защото са отчаяни никой не иска да напуска родния си край , бачкаш за немците и им вдигаш икономиката и всичко трябва да е справедливо , сега вместо да се застъпим за нашите без значение от какъв етнос са , в паспорта им пише БГ, ние се разделяме и утре на вашето дете ще гледат с безразличие

30

Анонимен

преди 5 години

28 годишен Норджан баща на ТРИ деца... машаллах бате майката на колко е? 12?

29

Край

преди 5 години

Не можеш да ги разбереш. Доста бели хора на протеста. Имената всякакви. Детето кръстено на Селин Дион. Бащата Норджан, майката Вероника. Не съм рода с тия хора. Байраци български веят.Не ги познавам.