147

TheCrow

преди 5 години

До Факт!Японците си купуват немски автомобили недей заблуждава хората, даже си имат е фен клубове на определени марки.

146

бай Х

преди 5 години

В най-скоро време ще спре ,,Северен поток 2" и джуджето в Кремъл ще се пукне !

145

Анонимен

преди 5 години

Империята на ЗЛОТО, пръска отровата си в всички посоки на Света, в безсилието си да превъзмогне капсулирането си, отблъсквайки още повече от себе си. Така ще е докато из Кремъл се разхожда Мумията на ЗЛОТО.

144

Факт!

преди 5 години

Руснаците им казаха просто щом мислите че Крим не е руски елате и си го вземете.Нещо не смеят и германците уж прусаци уж Витман танкове Тигър Вафен СС ама не смеят що не смеят бе нали са много силни ама не смеят!Крим е руски!Точка!

143

Ами

преди 5 години

Това е най-голямата тъпотия която може да се сътвори.Пълен идиотизъм.Тоя преписвач явно е дрогиран.

142

Анонимен

преди 5 години

До Факт!Франция е патерица на Германия, германския външен министър открито им поиска мястото в съвета за сигурност на ООН. Много ме дразнят тези французи, имаха потенциал да са европейски хегемон, но след всв де гол от омраза към англосаксонците реши да се *** с германците и им подаде ръка и това даде началото на ес. 70г. по-късно Европа е Германска, а Фрнция е втора цигулка. Не е нормално 4 години немците да те държат в окупация и да *** французойки, а ти да им подаваш ръка. Смешници.

141

Анонимен

преди 5 години

ЕС не е необходим на САЩ тъй като сме във втора студена война !

140

Факт!

преди 5 години

Между другото японските стоки вече се внасят без мита в ЕС на немските автопроизводителчета ще им се стъжни.Японец немска кола няма да си купи но за германците не е ясно при все че немските коли са технологично бая назад а с тая еликтрификация не ги виждам.

139

ТРОЛАТУТКА

преди 5 години

КРИМ Е РУСКИ, ВЕРВАЙТЕ МИ!

138

За Европа, против ЕС

преди 5 години

Според DW за скапаната политика на Макрон са виновни руските ***? Руските *** управляват гнева на милиони французи срещу Макрон? Френския репресивен апарат, в лицето на полицията, стреля с гумени куршуми и с шумови и газови гранати срещу демонстрантите, бие ги с палки и с ритници, влачи ги за косите по паветата, залива ги с отровни химикали от водните оръдия и ги арестува, само и само за да угоди на Москва?

137

Ха-ха

преди 5 години

Според Дойче веле излиза,че Русия е направо всемогъща и е намесена във всяко едно световно събитие!И всеки проблем е следствие от нейни действия!Русия избира и сваля президенти,парламенти,задвижва огромни потоци от хора,причинява природни катаклизми и какво ли не...Всичко това ни напомня приказката,че когато на някой все други му пречат,то грешката е в самия него.Виждаме,че влиянието на Сорос и неговия отбор юнаци(към които се числи и DW) се топи и тия неистово ***!Ами нека се пънат....

136

Анонимен

преди 5 години

А да не би пък тази революция да е в угода пак на Америка !Кой искаше европейска армия напоследък ?Айде да помислим .

135

антисоросоид

преди 5 години

Аааха ха ха хаааас ! Въпрос на време беше да намесят Русия в френските протести. Очахва ше се . Забележете кой е открил , че Русия се е намесила ! Едно НПО на м ър ш а та сорос. Ей тая Рисия бре ! Избира американски президент , в протести по света участва и е виновна за глобалното затопляне

134

Факт!

преди 5 години

Само не знам как немците ще удържат фронта като Корейци Японци Американци Китайци а вече и турци и араби индустриално стават все по-силни.Тесла продава повече коли от трите немски марки взети заедно.А цялата немска индустрия лежи на автопроизводството никъде другаде не са конкурентни немците.Индииците от Тата искат да им изкупят цялата металургия.Та не ги виждам немските пенсионери още дълго.

133

Историк

преди 5 години

Преди XV век Русия не е имало, а само Киевска Рус !Картите с по ранна дата от XV век на които е изписано "Русия " разпространени в интернет са дело именно на руската " фабрика за ***" !за справка: виж ИСТОРИЯ НА РУСИЯ

132

Анонимен

преди 5 години

До Факт!Немската хватка е прекалено силна. Повечето партии в страните-членки са на издръжка от германците. Включително ГЕРБ. Немските пропагандни медии заливат цяла Европа, 80% са статии на Дойче Веле. Шанс да избяга от Райха има само Англия както през ВСВ при Дънкирк. На Франция никога няма да позволят да напусне ЕС. Италия е толкова зле икономически, че скоро ще клекне на немците за кинти. Гърците как клекнаха? Немците държат парите. Французите са васали на Германия както винаги.

131

Анонимен

преди 5 години

Хехе, споменаха се руските тролчета и веднага се написаха над 200 коментара под статията. Рускитре тролчета работят... и през уикенда.

130

Факт!

преди 5 години

Аз не знам германия да е печелила две световни а Франция да ги егубела тоя парад в Париж е смешен.Хитлер е мъртъв Елзас и Лотарингия са Френски Немските колинии в Африка са Френски и Англииски цяла източна Прусия полска и руска.Та не виждам немците да са някъде.Да имат пари ама ЕС е пред разпад с това ще утекат в канала и немците!Надявам се арабите да убият Макрон че белите французи верно са заспали.

129

Анонимен

преди 5 години

На съветските ръководители все им пречеше империалистическата пропаганда ,помните ли тези времена .На ЕС днес им пречи същото ,все някой им дезимформира,че то от днешните медии по големи дезимформатори и автори на фейк новини има ли ?И нали Макрон се заигра с Путин напоследък !Франция е в революция вие спите !

128

истината за ЕС

преди 5 години

Франция и няколко Европейски страни заедно с САЩ в момента са анексирали Сирийска територия и там отглеждат терористи и пречат на САА да унищожи ИД,така наречената западна коалиция помага на терористите.