33

Анонимен

преди 5 години

ХОРА,ЧОВЕЦИ и НАЦИОНАЛИСТИ и трябват на България,а не стадо овце!Тези които останаха в България не са национално отговорни или герои,а са просто едни страхливи покорни и толерантни ОВЦЕ!Слагайте сега минусите на истината,в това най ви бива,да не си признавате,че за нищо не ставате освен да ревете срещу истината и тези които ви яхат,а де факто вие избирате!Сега шоковото поскъпване пак ще ви даде повод за РЕВ,а до колкото си спомням оня червен бандит който ви ръководи ви обеща розово бъдеще....

32

Анонимен

преди 5 години

Всяка година се крадат минимум 10 милиарда от държавата,а за най-засегнатите на които трябва да се помогне да стъпят на краката си,да оцелеят,да си намерят добра работа,нямате пари ли?Ах,лъжци долни!Ами тези около 70 човека,които са се наредили на хранилката на електричеството и смучат наготово пари от населениет- милиарди,без да произвеждат и влагат в държавата,за какво са ни?Заради тях НЕК може да фалира,а за хората в страната няма елементарни условия да ги задържите и страната умира,срамота

31

АНТИ

преди 5 години

До DonirАко дойде честен човек да управлява,то маФията ще го разкритикува на 2 метра под земята.Толкоз за политическо оправяне на нещата.

30

ННС

преди 5 години

До Анонимен незнам точно как, факт е,че са социални, аз лично очаквам да обхванат целия свят, има масово обедняване не само у нас.

29

Шефче

преди 5 години

Фактите са, че България има нужда от работници от Азия и Африка иначе ще фалира, а заплатите ви ще стават още по-малки. Като искате да градите арийска нация няма да се оплаквате, че ви плащам малко!

28

Анонимен

преди 5 години

Бизнесът се оплаква, че в България няма кадри.А пък аз пуснах обява, че купувам запазен велосипед със скорости, нови гуми, светодиоден фар и алуминиева рамка. Предлагам 10 лева, ако е произведено тази година - може и 15 лева. Никой не ми се обади.Достигнах до извода, че велосипеди не се продават...

27

Трандафор Босев

преди 5 години

Определено липсват хора! Липсват такива, които да си търсят правата, за да могат да живеят достойно. Мрънкат работници и работодатели, но нещата не се променят от само себе си!Синдикатите са кръгла нула, защото ги ръководят едни чиновничета, които си пазят заплатката и далаверките. Не си спомням скоро някой да е стачкувал в някоя фабрика, всеки ходи да реве на вожда. Работодателите плашат с внос, за да не вдигат заплатите, но ... пак при вожда. С мрънкане го докарахме до тук..., до никъде!

26

Анонимен

преди 5 години

Въведете прогресивен данък на хората с над 5 000 лева месечни заплати,доходи,приходи и пренасочете тези пари за вдигане на минималните заплащания и най-засегнатите и бедните,въведете социален минимум.Организирайте домове-пансиони за деца и юноши,които да се обучават професионално, както и домове за изоставени деца и сираци които да се обучават и пренасочват към работни места,вкарайте българи от чужбина и им осигурете добри условия на живот и работа,за да ги задържите в страната!

25

Анонимен

преди 5 години

Държава България няма..................има само територия...............дори не и колония...........................капитализма и демокрацията убиха държавата!!

24

Donir

преди 5 години

До АНТИАма трябва и народ, който да не намира само кусури, а да подържа избраниците си.1. Изберете си лидер.2. Издигнете го.3. Подържайте го за да ви свърши работа, а не само да го критикувате, ще се откаже...Ама тия 3 точки неможете да ги направите, нали? Доказателство за това е, че трудно си избирате управитле на входа, а като го изберете, той след 5-6 месеца се отказва !!

23

Аз

преди 5 години

Колкото са парите толкова е и работата, за да има качествен труд трябва да има качествено заплашане насреща. Дай за да ти се даде са казали хората. Ако искаш да ти работят като вол ще трябва да плащаш като поп.

22

Разочарован

преди 5 години

Не ми е приятно да го пиша, но голяма част от българите са хора без елементарен морал и възпитание, нискоинтелигентни и мързеливи. И нещата стават все по-лоши. Добрата новина е, че Запада залязва и покрай тази промяна, България може да се промени към по-добро. Засега... сме трагедия.

21

Анонимен

преди 5 години

"Хора или достойно заплащане"От двете по много. Ще ги питам аз расистите какви заплати ще имат като никой няма да остане да работи тук.

20

Анонимен

преди 5 години

До ННСКак ще промениш нещата, след като дори не можеш да протестираш?! Колко станаха привиканите в МВР? И никой не взема под внимание, че протестите НЕ са политически. Протестите са социални.

19

Анонимен

преди 5 години

Липсва и решително скъсване с тъмното комунистическо минало, решително осъждане на комунистическия режим и най-вече твърда лустрация за всички бивши членове на престъпната организация БКП.

18

ННС

преди 5 години

До еее, мисля,че е възможно да се оправят нещата,едва ли ще е лесно,ама иначе пък нищо ,така ще си затъваме

17

АНТИ

преди 5 години

Не сравнявайте нашето и френско положение.Там, маФията не е всесилна, като нашата тук.Искам да питам всички тук, как ще се справятс нашата маФия, без истински военен режим ?!

16

Анонимен

преди 5 години

Нито хора и липсват, нито достойно заплащане. Липсват и достойни хора. Но иначе, ако трябва да изборам измежду първите две, значи липсва достойно заплащане.

15

Лустрация

преди 5 години

Това, което и липсва, но вече е ужасно късно е, че не беше направена лустрация. Държавата все още се управлява от ДС. За да тръгнем напред, трябва както навремето *** са избили интелигенцията и са конфискували имуществото й, да бъдат затворени едни 500-1000 човека, които са крали най-много + пълна конфискация на имущество и осветляване на сметки в чужди банки, та и другите, които са крали покрай тях , а и цялото население да се стресне. Това ще бъде и покана за емигрантите да си дойдат

14

еее

преди 5 години

До ННСТи не видя ли кой управлява- Валентин Златев.