93

hallo

преди 5 години

А Германия все още е окупирана от САЩ бре DWAgentur пропагандатори долни.И не се заблуждавайте че DW е немска медия не не е!

92

Уууу!

преди 5 години

до 95Говориш за държави които биха или не биха а в Историята няма ако!Ние Българите сме дали много на света,и това,че не сме голяма държава в момента,според физическите граници не означава,че сме слаби!Днес може да изглежда така,но утре?!Колелото се върти и някой ден пак всички околни(както започва с македонците),ще искат да се зоват БЪЛГАРИ!Дано доживеем,но сън сигурен,че ще се случи!

91

Анонимен

преди 5 години

Пак ли ще ни убеждават колко лошо е било преди 30 години и колко добре живеем днес. Ама няма нужда моля ви се, няма нужда, всички знаем колко лошо е било при лошия социализъм и колко донбре живеем днес.

90

Щирлиц

преди 5 години

Музей на американските г.золизци-ето това ни трябва.

89

Анонимен

преди 5 години

До До 77Ми що не емигрираш в Новосибиркс да си направиш една хубава руска комуна?Ми ти що не емигрираш за САЩ там да работиш мейтенънс асистант на пъблик реструум, а? Ама за САЩ трябват визи, а американците си влизат в България свободно като че ли им е бащиния. САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи, докато САЩ не го спазват, се подиграват и xpaчат с гнусно презрение в лицето на българите.

88

не пи*кае,бе

преди 5 години

До Анонимен 67Просто ви дразни,а вие се вързвате,ама толкоз ви е акъла!

87

Яко напит брат ми

преди 5 години

Не искам никви паметници, събаряйте всичко! Изгорете и книгите. Така или иначе не обичам да чета. Образовам се с американски филми за Супермен и Батман, слушам Джъстин Бийбър, пия кока кола. Тука сме така!

86

Анонимен

преди 5 години

До94. И ти също

85

Анонимен

преди 5 години

По-добре се получи, че СССР стигнаха първи тук. Алтернативата беше да дойдат САЩ и Великобритания, които се сцепиха да ни бомбардират през ВСВ, да не припомням и легендарните планове на Чърчил за картофена нива на мястото на София, както и отказът на САЩ и Великобритания да получим следвоенен статут като на Италия. Като се има предвид и че Турция в последния момент се включва във войната срещу Германия, можете да си представите какво щяха да получат те, и Сърбия, и Румъния...

84

Анонимен

преди 5 години

Ще го духате цял живот не го ли разбрахте

83

Не само 2-ма

преди 5 години

До АнонименТрябваше всички комунсели да бъдат изстреляни в космоса и да не се връщат.

82

Бай Тодар

преди 5 години

Вкусен ли е банана, вкусен ли е? Поемате ли го, поемате ли го банана? Мека ли е тоалетната хартия, мека ли е? Бегате ли на Запад, бегате ли?

81

Анонимен

преди 5 години

Не виждате ли, че вече цели десет години ви управлява един *** диктатор? Слепи ли сте?

80

Сорос

преди 5 години

Вярно е, че Червената армия побеждава едно голямо зло - нацизма, но също е вярно, че същата причиния може също толкова (ако не и повече) страдания на човечеството.

79

До Уууу...

преди 5 години

Избърши си пяната бе,комплексар - ако сме дали на света нещо,получили сме го отдругаде! Азбуката ни е конструирана в Константинопол,не във Велики Преслав - по заповед на Василевса Ромейски - да ни приобщи към Империята си и Православието.И ти май освен Винету друго не си разгръщал...

78

Уууу!

преди 5 години

до 77Е донякъде си прав,нооо нищо във властта не се смени!А и онзи строй(не,че се е променил),гарантираше 1 апартамент,кола ,но 10 годинки чакане и то руска!Евентуално и вила!И до там!Нагоре НЕ!АМА ТВЪРДО НЕ!!!Може да си най-кадърния!НЕ!Това го пропускаш нали?!Удобно е да говориш хубавите работи за соца,но тези дето биеха с чук по камъните ги пропускаш,все едно не са съществували,а може да са разказали един виц за властимащ..!!!Хубаво е да помниш само благинките нали?!А реденето з телевизор а?!

77

Ал Кохол

преди 5 години

Аз съм чел и още една теория, че турската армия е била готова да навлезе в България ако не е била съветската армия. Не знам доколко е достоверна, но Турция през ВСВ пази неутралитет и се присъединява към антихитлеристката коалиция в края на войната. Така че като нищо може англетата да и са отредил роля да ни окупира. Последствията от това оставям на въображението ви.

76

Анонимен

преди 5 години

За кола се чакаше най много 3-5 години, и то за някои модели, имаше и такива които можеха веднага да се купят. И става дума за нова кола. Българите днес при демокрацията и евроатлантизма не знаят какво е нова кола защото това за тях е немислимо с мизерните доходи, но малкото които са имали възможност да си позволят нова кола знаят, че и днес, след 40 години пак се чака няколко месеца, около половин година за нова западна кола след като я поръчаш за повечето модели.

75

Корнелия

преди 5 години

Другари, да вдигмен и един паметник на Сталин, а?

74

Анонимен

преди 5 години

Не ни трябват паметници защото имаме банани и кока-кола.