13

Анонимен

преди 5 години

Нито държава, нито история, нито език имат макетата. Измислица на коминтерна.

12

Фахри

преди 5 години

Да спорят БГ и МК за някакъв си цар отпреди 1000 години е като да спорят Колагин и *** чалгарка за морковите в къщата на бай Брадър. Но пък виж българина е принципен и не може да защити едно от националните богатства - историята.

11

Анонимен

преди 5 години

Дори да приемем,че е имало такава държава Македония в миналото,макар,че аз доста силно се съмнявам,след изчитане на един куп независима история,то какво общо има днешна Македония,в която са живяли българи от около 1300 години и са се борили българи(български македонци) за освобождението си от турско и сръбско робство.Македонските българи са ненавиждали сърбите,заради заробването и след неуспешните опити на сърбите да ги посръбчат,решават да ги направят македонци,само за да затрият българския им

10

ined

преди 5 години

Зъркелите му що не светят? Да не са им сложили китайски лампи и да са изгорели

9

Българин

преди 5 години

Каква "Македония" кви 5 лв??!!Македония е изкуствено създадена държава от великите сили, с цел България да е на по-малка територия и да не бъде заплаха за някой!!! Най вероятно нямаше да отделят Македония от България, ако знаеха каква тиквуно-мафиотска *** ще я управлява в днешно време!Как може страна в която говорят на диалектен български да бъде отделна и да спори за история?? Знам, че македонския въпрос трябва да се реши, за да имат бъдеще, но Българските интереси са на първо място!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Нямам нищо против да го празнуваме заедно,македонците са наши кръвни братя,но не може да лъжем за историята си,Самуил е български цар,грешката не е в нас,че създадоха изкуствената Македонска държава!Скопие и Охрид са били български столици.Тази държава "Македния" е измислена от фанариотите около 17 век,за да гърцизират християнското население и има огромна съпротива срещу тях на целия Балкански полуостров.Преди това,днешната държава Македония винаги се е наричала България или област Долна Мизия

7

Анонимен

преди 5 години

Коя Македония , С. , Пиринска , Из. Гръцка , Западна Гръцка и България ??

6

Анонимен

преди 5 години

Спора е решен българите са македонски сeляни рoби

5

Анонимен

преди 5 години

Спора е решен българите са македонски сeляни рoби

4

Сашо

преди 5 години

Айде стига с тия тъпотии. В демократично време живеем така че всеки може да заяви каквото си иска.

3

Бубо

преди 5 години

Г_нДончев.Мойте уважения.Но,какви братя,какви близнаци.Като отиде българин в Македония и ни гледат на кръв.Какво зло сме им сторили,не знам.

2

Българка

преди 5 години

Каква комисия!? Какво ще решават!? То предците ни са го решили отдавна, не случайно след ослепяване на войската на Самуил, византийският император е наречен "***"! Никой тогава не е и чувал за държава Македония, била е област в България като Тракия, Мизия и т.н.

1

Е

преди 5 години

Каква комисия? До там ли я докарахме, с мършавата Македония да спорим за Бъгларски цар.Предатели са тия управляващи, предават и продават България за потупване по рамото и снимка.