70

Анонимен

преди 5 години

*капиталистически

69

Анонимен

преди 5 години

Китай който се управлява комунистическа партия за 30 годиниХехехехе, китайския модел го наричат "капитализтически комунизъм". То, ако Правешкия беше имал акъл за такова нещо, моооожеше и да ни се получи това-онова. Ама няма как да го разберем.

68

Джако до 5

преди 5 години

Работи за бг бизнес на трицифрена заплатка 5-600 лева чисто и си живуркай в мизерия.НЕ беше нужно да ни споделяш за навиците си.

67

Българин

преди 5 години

2 години майчинство,не е работа, а събота и неделя с дете на година и три месеца е на СПА на Бахамите!!!Абе с 260лв.еднократна помощ за новородено,1800лв.раждане,37лв.детски на месец и адаптирана мляко 32лв.на седмица, да отглеждаш дете в България е забава!Некадърна политическа,корумпирана шайка ,която 30 години се гаври с Българите!

66

до Анонимен

преди 5 години

При социализма когато индустрията беше на загуба България беше сред 30те индустриално най-развити страни в света. Днес при капитализма и евроатлантизма когато индустрията е на печалба България не произвежда нищо освен черноработници и евтина работна ръка и всичко се внася.

65

Софиянеца

преди 5 години

Хора с говорен дефект като цяло не казват умни неща

64

Анонимен

преди 5 години

До ПравославенЕ, ГЕРБ не е като Корнелия и Йончева да родят по едно на 55.

63

До 59

преди 5 години

Комунистическата религия има много пророци другарю! Какво означава БКП? Българска КОМУНИСТИЧЕСКА партия нали така? Така че, да това е било комунизъм.

62

bibbo

преди 5 години

аз като работодател смятам, че колегите работодатели не са прави. Алчни задни части такива, ако не се стумулира раждането , кой ще работи след 20г бе? То сега няма кой да работи, камоли след време. Ей по далече от носа си не виждате!

61

Анонимен

преди 5 години

До .Алоо про стия пречуквач.Индустрията трябва да е печеливша.От индустрия на загуба файда няма.А НРБ индустрията беше точно такава.Кремиковци НИКОГА не е било на печалба.С двата си грама марксистки мозък в кратуната, разбра ли?

60

Православен

преди 5 години

Герб така се бори с демографския срив!

59

Анонимен

преди 5 години

Направете така, че жените да не разждат и след няколко години кой ще наемате да ви работи, като няма да са се родили младежи? Бабички ли ще наемате да ви строят магистралите?

58

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е някой да "коригира" такива грешки като Велев и сие, иначе с България е свършено!

57

Анонимен

преди 5 години

Истината е че само в България съществува толкова дълъг период на платено майчинство, в ЕВропа то е в диапазон от 3-6 месеца, а има страни с по-малко. Въпроса е какво целим да постигнем и дават ли резултат въпросните мерки?

56

Анонимен

преди 5 години

Е как да не сме го разбрали, много добре сме го разбрали ! Това е с цел намаляване на административните разходи, за да може някой меринджей да вземе бонус, че е намалил административните разходи !

55

Анонимен

преди 5 години

Комунистически икономически модел няма и никога не имало. Имаше социалистически модел който беше много по успешен от днешния.

54

gostenka

преди 5 години

Бизнесът в България начело с ***- мафиот Васил Василев ще докара България да няма бъдещи поколения освен ромите с ненормалните си и абсурдни мерки равносилни на геноцид срещу майките!

53

Анонимен

преди 5 години

"Всяка малка фирма да храни по 10 майки."Държавата храни майките, пенсионерите и *** скандинавци. Фирмите имат само една здравна осигуровка да платят, ако искат да имат такъв служител. Те затова сега Фантастико пусна една реклама как наема бабички. Хем няма шанс да забременеят, хем ще бачкат на миниманата заплата, за да си помагат на мизерната пенсия.

52

Анонимен

преди 5 години

При "оная" система имахме режим на тока и празни магазини.развитото селско стопанство ползваше бригадири на ангария за ръчно земеделие.Това, че сме били индустриално развита държава е художествена измислица на вестник Работническо дело за повдигане на духа.Е, СССР извози двама космонавти до космоса и обратно с пропагандна цел, ама едва ли много българи са имали полза от това.

51

До 45

преди 5 години

Комунистическия икономически модел е глупост, а не производството или търговията и двете са необходими - големи производствени паметници на глупостта, произвеждащи непродавями продукти на загуба, няма как да съществуват днес.