252

Анонимен

преди 5 години

Билетчето беше 6 ст. с 200 лв купуваш 3333 билетчета. Сега е билетчето е 1.60, с 2 хил лева купуваш 1250 билетчета.

251

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен от 258..но е и да я потушим за винаги!

250

Анонимен

преди 5 години

Какво сте замрънкали бе леваците в България..добре сте - на 510лв. заплатки...и 200лв. пенсийки.Мури...роми..убийци..Бенчовци...Ветковци...България е ада!Живейте си го - леваци!Роби на мутрите!

249

Анонимен

преди 5 години

Простолюдието си е простолюдие:):)И по света и у нас. Искали 3000лв и щели да останат:))Ами ако им ги дадат, но се вдигнат разходите им с няколко пъти и на 3000 ще реват? Да ама те искат 3000 за сегашните цени.И по-лесен вариант има- разбиване на монополите и цените ще паднат. И 1000 ще им стигат. Няма как българско-месо, пилета, сирене...да е на същата цена като местното производство в Скандинавия.

248

Анонимен

преди 5 години

Българинът е пропит от хистрион и гранично разтройство което му пречи да разпознае реалността! Поговорката за камъка който си тежи на мястото е всъщност най огромния личностен канцероген който заблуждава нацията за родолюбието. Личностното моделиране почва от най ранна възраст и не подлежи на сериозни промени спрямо строя в който живеем. Комунизмът както и капитализма няма да оправят обществото защото те не са фактор а масовка. Душевната ни болка е много силна и винаги се стремим да я замажем!

247

Хаха

преди 5 години

аз,ако взимам по 3 бона чисто, честно си признавам незнам за какво ще ги харча всичките да го ***...баси и живота е тука в Б-я, сървайвър пасти да яде. Особено, ако си от малък град......и 1 хилка ти стига да си царче.

246

Анонимен

преди 5 години

Хора, българските мутри плащат на някакви шматки да пишат, че тук се живее добре с 2000 лева! Не е вярно! Не се връзвайте! Лъжат! Не се връщайте!

245

Испания

преди 5 години

Три апартамента в България - тристаен в София, два във Варна - тристаен и двустаен. Идваме си рядко в България, на морето във Варна, в София апартамента даваме под наем.

244

Анонимен

преди 5 години

Опитайте с обикновен достъп да напишете това, което е написал платеният *** с двете хилядарки. Колко е *** този н е истина!

243

Сега с две хилки

преди 5 години

Живея като царчеНямам ипотека Само японска техника ИЗ къщиДве колиДецата учат в чужбинаКеф. Ти Гърция през уикендаПочивка в чужбина поне веднъж на годинаКога миризливия им соц щеше да осигури това на хората!?

242

Анонимен

преди 5 години

И 10к да ми дават в България няма да се върна! Там в половин София няма канализация!!!! Циркаджии! Вие сте на 1000 светлинни години от цивилизования свят!

241

Анонимен

преди 5 години

Като е нямало ток защо Брюксел изнуди България да спре реакторите на АЕЦа?

240

Г-я

преди 5 години

На годината между 3- 4 пъти си идваме в България ,като нея втора няма ако портмонето е пълно .Имам две къщи ,едната на село и другата нова в малък град.Живот и здраве още ми останаха 20 г.до пенсия и тогава живи или мъртви се връщаме завинаги в България.

239

Анонимен

преди 5 години

Явно в България наистина е настанала голяма мизерия, щом се налага да се плаща на някакви *** да зашитават демокрацията с *** доводи! Щом няма европойски житейски стандарти не ни търсете! Пробвайте пак след 10 години! Лека нощ балъци!

238

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЩо за тъпоъгълник трябва да си за да мериш в билетчета за градски транспорт?*** - тъпо и мало умно

237

Защо трябва да се

преди 5 години

Връщат бългРите!?Три милиона ако се върнат какво ще работят!?Вие не сте добреЯвно сте *** и пенсии ;))

236

акуд

преди 5 години

мога да се обзаложа с бг стиснатите чорбаджи, че при редовно заплатена заплата от 1000.00лв, чисто след данъци и при 44 часов работна седмица, ще върнат поне 40% от Българите зад граница. оттам всяка по-висока заплата ще връща и другите Българи

235

Тогава и сега

преди 5 години

Бензина на беше лев- с двеста лева купуваш двеста литраСега с две хиляди купуваш 800 литраСтига сте ми хвалили червената мизерия ´;))

234

Анонимен

преди 5 години

За да останат в Белгия ще им стигнат. Ама в България да се гърбят за 3хилки ,рисковано,.

233

Янаки

преди 5 години

Университетите в България произвеждат инженери на килограм, които вземат добри пари, но реално не знаят почти нищо.