47

Анонимен

преди 5 години

Бойчо поздравителни адреси за роднините ти от бутафория Кракра Пернишки !

46

До 41

преди 5 години

Мите шматарок,чети какво пиша!Аз казах,НЯМА да емигрирам! Ще се боря с този изрУУд да си го получи!

45

Анонимен

преди 5 години

До шопппНяма ги шведите, шопе! Излез от шоплука и се разходи из страната. Емигрираха шведите отдавна. В Европа станаха хора.

44

Анонимен

преди 5 години

До ЦиникРоб тук, роб и там. Ако си отвън да не се мислиш за нещо по различно. Не смееш да ядеш един път в седмицата у кръчма, че едва ще вържеш месеца. Спите по 10 човека в апартамент за да сложите 300 евро настрани...

43

Анонимен

преди 5 години

коригирайте заглавието - всеки трети емигрира , а всеки втори мисли да емигрира .

42

всеки 2ри иска навън

преди 5 години

Жан-Виденовата зима не ни се вижда толкова страшна, в сравнение с това, което правите сега и с еврото, което ни готвите. Следват години дълбока икономическа криза.Айде, всичкото атакистко и герберско платено *** на амбразурата да цъкате минуси!

41

Анонимен

преди 5 години

До Алексей ПетрофВ Италия ще имаш да вземаш доматите да са по толкова. В просто заведение 250 гр пиле 10 евроИначе храната е сравнително евтина...Защо не споменеш за едно просто яке 300 евра, обувки 100 и те така

40

Алекс2

преди 5 години

А стига с тия заблуди , че като дойдат млади образовани на Запад с английски език да ни управляват ще цъфнем и вържем ! Май май вече го ядохме на царските юпита ! А мерси !!! Как ще вземаме големи заплати като между всички големи западни фирми като Кока Кола Нестле Била Метро и мн.други има картел относно заплатите ! Те дори не го и крият - Казват ни Проучихме пазара и заплатите в БГ са тези...ако не ви изнася през портала !

39

Анонимен

преди 5 години

относно работа, в България си струва да се стои само при следните условия:1. Заплата поне 2500 чисто2. Чуждестранен мениджмънт 3. Мениджмънтът не просто да е чуждестранен, ами да не е от руснаци, евреи и т.н. Всичко друго е трошене на време, нерви и усилия

38

питанката

преди 5 години

със средно образование, обикновено гимназия и без чужд език какво си представят нещастницте, че могат да работят. В родната си страна те са тотални аутсайдери без професия, но с претенции за заплата от 1000 до 3000 лв. Кой и за какво ще им я даде??Искат да отидат в богатите и уредени страни, но там парите не валят от небето. Иска се много работа и много знания. Няма "хуманност", а борба за работа и живот.

37

Burzum

преди 5 години

Стабилни сме!И ще се стабилизираме още!

36

Митев

преди 5 години

До Патриот Същото ми каза и моят бивш началник и аз му казах: Чао. Намерих си работа с двойна заплата. И то-по специалността ми. Теб те е страх да напуснеш, а ще ми емигрираш. Те там "размитат за теб". ( Сигурно защото всичките са ГЕРБаджии. ) Пречи ти не началника, а факта, че нямаш топки да вземеш живота си в ръцете си.

35

питай ГЕРБ

преди 5 години

До питамПитай Велев, Синдикатите и твоите ГЕРБ как подготвят от 1 седмица да НЕ увеличат МРЗ от 2019год. Каква работа имаш с Нинова? Тя не договаря заплатите. От 10 год. твоите ГЕРБ определят заплатите.

34

това е ГЕРБ от долу

преди 5 години

При ГЕРБ има огромна и то толерирана администрация направо са си каста говори се 300 000 човека имало държави по брой население като нашата с 30 000--40 000 ч. администрация. За всяка дейност по 50 разрешителни и да ви кажат ГЕРБ са майстори на усложняване на живота на хората ,тяхната най голяма икономика се състои в данъци и глоби + разрешителни режими и бюрокрация --сега и здравна ,,реформа,, с цел преминаване към платено здравеопазване---е за това хората ще бягат ..+ пенсии по 200--400 лв.

33

наму

преди 5 години

Активирайте се другари!Напред към сияйните върхове на комунизма!Да ама там дето бягат наще никога не е имало комунизъм.Защо ли сите искат там а не в рая комунистически?Напед другари смело да градим нащо велико дело!

32

V

преди 5 години

Хубаво е хора които не са работили на запад да не управляват България.Отдавна не се бяга за кой знай колко пари.Сега се бяга за по добри условия на труд и по коректно плащане на седмица.Тия дет си мислят че там ще си пласират вишите кетапи много се лъжат.Познавам доктор дето бачка в химически завод на лопата.Само мафията герб цени вишото пожарникарско.За някой неща си искат кетап но там си има местни Виждал съм българин началник ,но без вишо. Там може да намериш лека работа но условията на живот

31

тони

преди 5 години

Не съм сигурен дали 3хил. са достатъчни за да понася човек унижението наречено "типичен български работодател".Наистина е най-добре за всички да емигрират колкото може повече хора :1. За самите емигриращи.2. За хората оставащи тук - това оказва натиск върху местните велможи да ценят повече човешкият труд.3. За икономиките които приемат български емигранит.4. Зле е за българската политическа/бандитска/бизнесменска класа - което е добре.

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Внушаването на страх, че щели да дойдат БСП и ДПС вече не върви.Последните 10 год. в такъв ад живеем, че нито с Нинова, нито с някой друг ще ни изплашите.

29

Алексей Петроф

преди 5 години

В Англия шоколадите марс сникер баунти и др са наполовина по-евртиин...ВСИЧКО Е НАПОЛОРИНА ПО-ЕВРТИНОЕДНО КИЛО БАНАНИ 75 ПЕНСА !! = 1.55 ЛВ !!В ИТАЛИЯ КИЛО малки доматки - мини = 80 цента = 1.60 ЛВ....ТУКА 4 ЛЕВА !МОЛЯ СЕ ТУРЦИЯ ДА ЗАКРИЕ БАЛКАНСКИЯ ПАКИСТАН .

28

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Не вижда...протестиращи в София за...европейски заплати.Без протести и твърда борба това няма да стане.Никой работодател няма да се...смили и да развърже...кесията.Трябват крумови...закони срещу българските некоректни работодатели,но с тази централна власт,това няма да стане.Власт и работодатели в...ръка за ръка срещу трудова България.Така ще е докато народът не скочи;другото са...алабализми и локуми на килограм.