10

Анонимен

преди 5 години

Т.Е. според БХК е нормално децата да се учат че еднополовите отношения с нормални.... много ми е интересно в БХК има ли дори един който да е роден от гей двойка мъже?

9

АнонимеН

преди 5 години

ВЛЕЧЕНИЕТО КЪМ ЛИЦА ОТ СЪЩИЯ ПОЛ Е НЕЩО НОРМАЛНО!!!ТОВА ЕДИН МЪЖ ДА СИ ЛЕГНЕ СЪС ЖЕНА ГО НАМИРАМ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗВРАТЕНО :D

8

Анонимен

преди 5 години

До !!!Какъв е проблема да се говори за нещата от живота,--а защо да се говори? какво толкова има да се говори?ако не ти кажат, няма да знаеш къде да го пъхнеш ли, когато му дойде времето? явно, че това е скрита реклама да *** де растията!Споменаването на явление има много по -голяма вероятност да провокира интерес към него, отколкото ако не знаеш за това явление или просто си "чувал нещо"!Така ли е? така е!

7

iceblast88

преди 5 години

Доказано е, че повечето хора изпитват полово влечение към същия пол. Обаче всички сте големи лицемери и си мислите, че останалите не знаеме че сте бисекс.

6

Българин

преди 5 години

Този *** от БХК (т.е. БЦК) да вземе да се скрие и да ходи да се гушка с неговите спонсори . Ние сме българи, и сме оцеляли векове, ще оцелееме и сега. А той да ходи да служи на Рогатия с тази негова *** Идеология. В света има 2 пола. Мъжки и Женски. Третия е творения на Сатаната, за да развратява хората.Някой може ли да ми каже, защо при животните няма ***? Защото при тях действат все още инстинктите.

5

Анонимен

преди 5 години

Сексът все още е табу в съвременното българско образование, тъй като нямаме достатъчно подготвени кадри, които да преподават материята в българското училище", подчерта той.--А защо трябва тази биологична функция за продължаване на рода, да бъде така фаворизирана и толкова силно да бъде поставен акцента върху нея в учебник. А ми, че то биологични функции има много и всяка си има жизнено значение. Трябва ли да фетишизираме тогава всяка от тях!Да не би да не знаеш как се ***, ако не го пише? м?

4

АнонимеН

преди 5 години

ИСТИНАТА Е ТОЧНО ТАКАВА КАКВАТО Я ПИШЕ!!!!!!!!!!

3

!!!

преди 5 години

Какъв е проблема да се говори за нещата от живота, плюс това няма нищо, което да не знаят днешните 9-то класници, като се има предвид какви неща вършат ;)

2

Анонимен

преди 5 години

БХК-то малко ги бият. Определено искат още

1

zeus

преди 5 години

Е, те БХК са на същата хранилка като авторите на учебника, папат на чичко Шорши паричките и пеят хорово за насаждане на анти човешки ценности!