26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25 ЗАКЛАНАТА ДАЯНАПО ПОРЪЧКА НА ПРИНЦ ФИЛИП!!! ТОЗИ КОЙТО Я Е УБИЛ ОТ СЛУЖБИТЕ СИ ПРИЗНА СА СМЪРТНИЯ ОДЪР ВЪВ ВИДЕО, ЧЕ ПРИНЦ ФИЛИП МУ НАРЕЖДА ДА Я УБИЕ ЩОТО БИЛА БРЕМЕННА ОТ САРАЦИНИТЕ :D

25

всяка

преди 5 години

статия около Скрипал пълни джобчетата на евро хамстерите в България, които не могат да си намерят работа на Запад. Искам статия за тези, които отровиха наркоманчетата.

24

za UK

преди 5 години

Великобритания се разпада и ще излезе от семейството на великите силиШотландия се отделя, става самостоятелна държава.Северна Ирландия минава към Дъблин, ирландците се обединяват.Фолклендските острови си стават част от Аржентина.Това е бъдещето на "велика" Великобритания.

23

Анонимен

преди 5 години

В Лондонистан и Багдад всичко е наред тръгнаха Русия да оправят, смеееех. Путин вече дори не им праща агенти, а фитнес инструктори и кралството потъна в скандали, така е като не приемат Инстамбулската конвенция. Путин е зает да прави най-голямото военно учение в света за всички времена не се занимава с изперкали кикимори.

22

Анонимен

преди 5 години

Кой уби бременната принцеса Даяна??Пак ли руснаците??Всички знаят кой я уби , като й направи катастрофата..................английските служби, инструктирани от кралицата - майка Елизабета Вторая!!!!

21

niki

преди 5 години

Тия приличат на всичко друго, но не и на туристи.Много им е плоска легендата на руските служби, дори и дете не би повярвало на такава глупост, която съчиниха рашките

20

18

преди 5 години

Ти да не си служител на данса? Толкова уверен, като комсомолски секретар пред съботник?

19

Анонимен

преди 5 години

Великобритания вече не е велика....................остана само един дъждовен остров, не ходете там, могат да ви отровят я с Новичок , я с нещо друго синтетично, направено от английските химици-факири!

18

Анонимен

преди 5 години

Щом в КГБ'то е пълно с ***, може да си представите какво е положението в армията !

17

Анонимен

преди 5 години

Докато убийството на Георги Марков, беше професионално изпълнение, Руснаците сега станаха за смях! Само една косвена жертва. Сталин ще се обърне в гроба от срам!

16

до 4

преди 5 години

Събра ли пари за дърва за зимата или пак гуми ще гориме?

15

Анонимен

преди 5 години

Ще се вдигнат двама фитнес инструктори от Москва,за да видят катедралата в Солсбъри през март .И то ще посетят града в два последователни дни,щото били се уплашили от лошото време.Трениран руснак да се уплаши от лошо време в Англия през март.Егати и смешката.Ясно е,че не са преспали в Солсбъри,за да ме им запишат имената в тамошните хотели.Английските служби за пореден път показаха,че са сред най-добрите в света.А руснаците пак се наакаха.

14

Анонимен

преди 5 години

Аферата "Скрипал" е приключена................дъртата вещица Тереза Мей стана за смях и на кокошките...............овца смотана..............хем грозна, хем глупава!

13

Анонимен

преди 5 години

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ИМА 3 ХОДА!!!ПРЕДИЗВИКАНА ВОЙНА С РУСИЯ!ОСТАВКАТА НА МЕЙ ДОГОДИНА!ЛИКВИДИРАНЕ НА КРАЛИЦАТА МАЙКА АЛЧНАТА КЕЙТ И УБИЕЦА НА БРЕМЕННАТА ДАЯНА ПРИНЦ ФИЛИП ЩЕ И ВИДЯТ СМЕТКАТА!! :DВЕЛИКОБРИТАНИЯ НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС ЩОТО ШОТЛАНДИЯ САМО ТОВА ЧАКА ЗА ДА СВИКА РЕФЕРЕНДУМ ЗА РАЗПАД :DИЗВОДА, ЧЕ ПО СКОРО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЩЕ ЗАПАЛИ 3-ТА СВЕТОВНА ОТКОЛКОТО ЗА СЕ РАЗПАДНЕ КАТО ДЪРЖАВА!

12

Русия е Велика

преди 5 години

Клоака

11

Анонимен

преди 5 години

От американските санкции не се плаши дори вече другаря Ким Чен Ун и КНДР ............вие плашите велика Русия!!!!

10

Анонимен

преди 5 години

гей-двойка

9

сифилис

преди 5 години

трета фаза броди из даунинг стрийта. Островитяните се удавиха от лъжи. Някой от евроапологетите, коментиращи тук, запознат ли е с биографията на Скрипал или си пишат по команда като дресирани хамстери?

8

Анонимен

преди 5 години

Айде стига с тоя Скрипал вече, отровиха си го английските служби и дъртата вещица-рептилка кралица Елизабет Втора!Русия е велика сила, Крим е руски завинаги, свикнахте ли???

7

Анонимен

преди 5 години

Интимна двойка руски разузнавачи. Типично за Русия.