50

Василев

преди 5 години

До АнонименАми това ви е нивото, Борисов е премиер, не е говедар, нито строител, нито ветеринар, нито алчен застраховател възползвал се от пазара!Да не шофира и прави катастрофи, или да прави грешни проекти, или да не плаща на работниците пари, или е алчен крадлив олигарх!!!Това ви е нивото, огледайте се наоколо и ако имате сетива, вижте къде сте, точно в блатото и се опитвате да плувате, ама не става!!!И все пак е прав Борисов за материала, нищо че се извини!!!Агент Лиъм Бергоф!ЦРУ!!!

49

ясно е

преди 5 години

ГЕРБ са си подсигурили нова победа с купени избори и вот,така че не очаквайте промени в живота у нас,геноцида и грабежа продължава...

48

АТАКИСТ

преди 5 години

до 34 Василев, мишко жалка, Тиквата..пародон твоя идол нали се хавлеше, че ремонтира пътища? Та самият Тиквата затова ги уволни тия- защото се хвалеше с пътищата си за тия 10 години на власт. И сега като стана тази трагедия реши да си измие ръцете с тия трима палячовци от кабинета му и ще ги замени с 3-*** други такива.Понял, олигoфрен?

47

Коментатор

преди 5 години

Премиерът сам призна своята безпомощност, явно следват избори. Не може да се справи с Валери Симеонов, който не знае какво означава комепетентност, значи не става.

46

ахахахаа

преди 5 години

"Идва една патрулка, чуди се."

45

Анонимен

преди 5 години

...е как борисов работи за държавата като спомага за избиване на населението или за емиграцията му в чужбина

44

extremist

преди 5 години

Борисов: Когато допускаме грешки, съм безкомпромисен!....ПОДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА БЕЗКОМПРОМИСНО ТИКВА

43

цирк

преди 5 години

До ИМПЕРИАЛИСТГлупости....

42

Анонимен

преди 5 години

бб към всички е безкомпромисен само към олигарсите - не, хайде да видим сега как трейсаджията михайлов и ветко арабаджиев ще влязат в затвора, ако това стане ще има куршум за покровителят на ***..фията бб

41

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Грешка ?Г-н Борисов, убийството на 17 души не е грешка.Престъпление е !А, престъпленията не се наказват с оставки ...

40

Анонимен

преди 5 години

И замириса на предсрочни избори отново !

39

Анонимен

преди 5 години

Поемане на отговорност. Чисто и просто тези министри са жалки мижитурки или до уши са в калта. Докато съдът не отсъди, че са виновни, не трябва да подават оставки.

38

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Цялата чужда резидентура e активизирана максимално да плюе по ген. Б. Борисов. Това показва, че Борисов работи за България.

37

Анонимен

преди 5 години

Грешка ли е позорно ниската МРЗ 400 лв нето, която изкуствено държите на такова ниско ниво и по този начин обричате народа на глад или емиграция?В провинцията всички работодатели се водят по МРЗ и докато вие не я повишите, те няма да платят и стотинка повече.Най- НИСКАТА МРЗ в целия ЕС!

36

МНЕНИЕ

преди 5 години

След тези разкрития за Мафията на ГЕРБ - Пътища , Хотели , Земя , Избити Животни без Причина - Предсрочни Избори 3 Март 2019 година .

35

Анонимен

преди 5 години

До ШопоНа кой ли му е потрябвал. Ще си отиде в имение ли на остров ли в колиба ли като никому ненужен и напълно непотребен старец. Неговата вече е свършила.

34

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевНе е тъпо да,си дете и да,вярваш в Дядо Коледа, тъпо е да си възрастен и да вярваш в Бойко Борисов. Само за два месеца - извити животни, търговски регистър, осеободен предсрочно кмет педофил, некачествен ремонт за 45 милиона, фалирал застраховател, дом арест за корумпиран шеф в зствор. И това са само нещата от медиите. Резултата - трима министри с оставки (единия НЕраследван за убийство на детето си), и две уволнени калинки. Не знам кой ***, народа че се бунтува или ти че вярваш

33

Василев

преди 5 години

До АТАКИСТБорисов ли прави проекта и полага асфалт!!!???Толкова можете, толкова правите!!!Това ви е нивото, едно посредствено европейско ниво!!!Агент Уейн Карсън!ЦРУ!!!

32

Анонимен

преди 5 години

А у назе в Българията се оказа, че никой не слага мантинели, а те просто растат самостоятелно на необходимите места след проливен дъжд.

31

Шопо

преди 5 години

Нема как,бате !!! Ти ,обаче, си безгрешен-като Христос... Не забравяй,обаче,че и него го разпнаха ...От ,,Осанна,, до ,,Разпни го,, !!! Това е пътят... И нема да отнесеш със себе си но остров,ни имението от Барцелона... Капиш???