98

Българин

преди 5 години

Тъй като е жител на гр.Баня, да му се върне резиденцията там ако не е върната! Той да върне също парите взети от сечтта в грешно дадените му гори!

97

saki

преди 5 години

Този възприема България единствено , като един голям банкомат между Турция и Румъния, за който има безлимитна кредитна карта. Един път не го видях да облече народна носия или да научи едно хоро или българска песен. Не се научи да говори и на правилен български. Плешив кърлеж.

96

Анонимен

преди 5 години

А по новите цени на Синода ли плати царчето за панахидата, а ?

95

Дарт Плегиус

преди 5 години

"Би било грозно да ме принудят отново към изгнание!"Не е грозно, правилно, красиво, заслужено, желано и задължително е!

94

Анонимен

преди 5 години

Баща му не е инвестирал правилно! Трябвало е да си купи острови, или нещо по Испания.

93

Анонимен

преди 5 години

Трябва му двореца да си има за харчалък по комарджийниците.

92

Анонимен

преди 5 години

Георги, това е все едно потомците на Бай Тодор, да имат претенции за резиденциите.

91

до 92

преди 5 години

Точно наобратно Византиицйте казват Кесарь от там Цесарь и Царь ние нямаме царе, а ханове имали сме няколко царе ама те са строели запaдни държави и стигнахме до под кривата круша, хановете са владеели целите Балкани.

90

А бе

преди 5 години

Като цар е по висше от френското крал, защо 500 години сте били под робство а сега сте бедни като африканци, като сте с толкова висши титли и ходите да слугувате не нисшите французи и на немските кайзери?

89

Георги

преди 5 години

Аз не съм прочел някъде да си иска царството обратно. Иска си къщата на баща си. Както и всички останали български граждани, чиито къщи, ниви, гори са взети от комунистическата власт след преврата! Иска къщата строена с ЛИЧНИТЕ пари на семейството му! Парите от цивилната листа! Виновен ли е той, че неговата къща е дворец, понеже баща му е бил цар, както и той е бил! Напълно резонно искане. Именно защото сега е Република и няма царе, трябва да важи закона еднакво за всички

88

Анонимен

преди 5 години

Шурея ми и няколко то брачедите ми са в принудително икономическо изгнание, па не мрънкят..

87

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВизантия такова нещо не съществува, учи история, това е било Римската империя. Още по малко там е имало царе, образовай се, имало е император.

86

Анонимен

преди 5 години

ДА СЕ ПРЕМЕСТИ ТАМ НАЦИОНАЛНИЯТ ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ.

85

Циник

преди 5 години

"Искате или не Симеон 2 ви е крал."------Краде ни ( ударението е на е) ... и още ни краде!

84

Анонимен

преди 5 години

в случая под "крал" се разбира глагол, а не съществително...

83

Аха

преди 5 години

Симо ментата говори за красиво и грозно? Ами не беше ли грозно за 800 дни да се оправиш,тоест да си вземеш ниви,дворци, земи,гори и да духнеш,а дърт мошенико?

82

Случаен

преди 5 години

"Мили ми царю", а какво направи ти за българския народ, когато се завърна и беше избран от този народ да управляваш Любимата си България? Какво направи за 800 дни за този народ? Или се завърна триумфално само за да си върнеш имотите! Какво направи за хилядите българи, които емигрираха по чужбините! Не се ли срамуваш да имаш претенции към този народ? Всичките Млади българи по чужбините не са ли принудени да са в изгнание? Или само ти се чувстваш, онеправдан и пренебрегнат! Замисли се!!!!!!!!

81

Анонимен

преди 5 години

Царя ви е Крал и това е факт.

80

Българин

преди 5 години

ГЕРБ се провалиха, треба пак да дойде царо да ни оправя.

79

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНие крале нямаме,бе!Ние имаме ЦАРЕ и сме взели тилата си Цар директно от Византия и Константинопол.Крал е по-ниска титла от Цар,крале могат да бъдат васали на Царя,но не и обратното.