118

бългериа фърст

преди 5 години

Американците винаги са първи, и в бизнеса, и в расовата дискриминация, и в арогантността си, и в пр*стотията си.

117

Анонимен

преди 5 години

Ладата в момента можете да си купите от салона им в София. Цената е малко над 20 000 лв за базовия седан. Не виждам да има опашка обаче.

116

Русофил

преди 5 години

До ФранкофонЗа да изтеглят, първо трябва да продадат някакви. Но извън Рашата глупци малко :(

115

анонимен

преди 5 години

ХА-ХА-ХА , американците много точно са описали поредния безплоден напън на братушките да направят свястна кола !!! На дъртите русофили , които веднага ще скочат и ще започнат да възхваляват ,, ладите " от преди години , ще припомня , че те си бяха ,, фиат"!!!!!!!

114

мухахах

преди 5 години

От 1908г. до 1928 г. само от "Модел Т" Форд произвежда над 15 милиона автомобила. В цялата Русия по това време я е имало 150 бр , я не:))

113

Франкофон

преди 5 години

До РусофилРуската Лада си е перфектна.Да си чул Лада да изтеглят коли заради дефектни.Не си чул.А можеш да прочетеш как днеска Фолксваген изтегля 700 000 коли.Тва кво ти говори.

112

Анонимен

преди 5 години

112, я кажи, ама честно, ти би ли карал 35 години една и съща кола?Дето примерно едва й работи радиото, а новите имат вече всякакви екстри, за возия и т.н. да не говорим?

111

До 112

преди 5 години

Не си прав. В България се търкалят много повече Голф 2-ки от края на 80-те и началото на 90-те отколкото Лади. По селата още могат да се видят 7-ци, но и там вече са рядкост.

110

Анонимен

преди 5 години

Добре ще са американците, само от един заврян зет колко пари прибраха, вместо да останат тук. Кога ще сменят прокурора, че много се забави със Злостър!

109

Анонимен

преди 5 години

Поне АвтоВаз не го спасява държавата през годинаЗа 2017 г. АвтоВАЗ е получил от руския бюджет 20,4 млрд. рубли - с 2.2 млрд. повече от 2016 г. Общо за 3 г. - 53 млрд. рубли.

108

Русофил

преди 5 години

До АнонименАхахахахаха в Германия имало продадени някакви бройки! Сигурно от емигрирали руснаци, дето са си я купили за паметник да им напомня защо са избягали от земния Рай :)))))

107

ззз

преди 5 години

Карал съм лади всякакви до 7-ца (по-новите - не) и трябва да кажа, че повече такава кола не бих карал, НО , Лади - 30-40 годишни все още си вървят и май няма да умрат скоро! От това по-показателно - здраве му кажи!Докато разните хАмерикански, европейски и др. стари коли отдавна са покойници. Ладата е здрава,евтина,надеждна,лесна за ремонт - няма никакви други качества, но тези са безцени за руската провинция.А в рускоте голени градове, вече е екзотика да видиш Лада - факт!

106

Анонимен

преди 5 години

Що не я пуснат тука братушките на тая цена - 5 500 доларчета. а? или там може, щото е щатите, а тука не може щото сме в НАТО.

105

Русофил

преди 5 години

До ФранкофонКое е руското в новата "лимузина" на ***? Двигателя немски, дизайна е нескопосано краден от англичаните, електрониката пак от немците...?

104

Анонимен

преди 5 години

Русофили има много по форумите, но Лади по улиците няма.

103

Анонимен

преди 5 години

Лада продава на немския пазар вече, може да е символична бройк, но има продажби, има немци които са я избрали. А какви самолети и каква космическа техника продава Германия в Русия, какви немски космически уреди и техника избраха руснаците?

102

Франкофон

преди 5 години

До АнонименКакви седалки бе седалките на Мерцедес Ауди и БМВ са френски на Форека собственост на Пежо.

101

Логика

преди 5 години

То като погледнете в САЩ и Голф и Опел много няма ! Защо ли никой не спомена , че в САЩ кола с двигател под два литра рядко някой я поглежда въобще ! Все едно статия защо чукчите не купуват американски хладилници !

100

Анонимен

преди 5 години

Абе космическа техника, спътници, орбитални станции, авиационна техника, изтребители и самолети всеки може да прави, ама хай-тек кафеварки, печки, прахосмукачки и перални и коли с въздушни амортисьори да возят меко и хай-тек кожени салони седалктата да ти прави масаж само Германия може да прави.

99

Франкофон

преди 5 години

До do Фанкофон-аЕ кое им е немското двиагтелите са френски авиониката на Еърбъса е френска или американска немците особено в Ариана нямат почти никакво участие.Изтрелват се от френски космодрум.немците в авиостроенето са плюнка сравнение с Французите.Тулуза е аерокосмическата столица на Европа.