125

Аз

преди 6 години

За 10 г герб това е резултата.... Аз ли ги избрах три пъти?

124

Анонимен

преди 6 години

Отдавна сме под 5,4 милиона. Статистиката да махне от бройката тези дето са си уредили живота извън България и да каже истинските числа. Вероятно сме 3,5-4 милиона в България, а не седем милиона както се твърди официално.

123

Факт

преди 6 години

При социализма имаше хора, но нямаше банани, сега при демокрацията има банани, но няма хора.

122

Анонимен

преди 6 години

Глобалистите - новите интернационални комунисти изпълняват таен план за изтребление на белия човек. Целта е белия човек (средноIQ 100+) да бъде заменен със кафяв *** (средно IQ 80).Глупавите хора са по лесни за управление и манипулация.

121

Анонимен

преди 6 години

Така, така - само Сорос, Ран и Костов са ви виновни. Клоуни.

120

Анонимен

преди 6 години

Готованци, готованци, ама им пращате писма да се върнат.

119

Анонимен

преди 6 години

Стига с тоя Ран-Ът бе! Истината е че откакто Русия ни изтръска от гърба си като *** , виж докъде я докарахме. Плана Ран Ът си е книжка

118

Анонимен

преди 6 години

трябва да ни похвалят, ще хабим по малко планетарни ресурси, автоматизацията няма да се отрази на безработицата - 5,4 милиона за 2050 ще е идеално!!!аре да се оточнят кво искат да расте населението на земята или да намалява за да му стигат резурсету на планетата - оня ден сатия как света живее на кредит от 1.08

117

Анонимен

преди 6 години

Неконтролируемата раждаемост в едни места е по-опасна от намаляващото население в други. Пренаселването унищожава планетата ни - за 5 месеца ползваме годишнитересурси. При това най-бързо се възпроизвеждат най-бедните, и все ги тегли към по-напредналите държави.

116

гошо от почивка

преди 6 години

ДО US Изданието: България е с хилядолетие по-стара от вашата федерация, и още хилядолетия ще я има, пък ако ще да сме само 500 000 души!

115

Анонимен

преди 6 години

О боже, виж ги ти! Не ли им омръзна да се занимават с проблемите на един или друг? Я по - добре да си погледнат собствения хал. Нека да помислят дали скоро в Америка бялото население няма да е малцинство дали направо няма да изчезне. Нека да престанат да се правят на всезнайковци, имат си достатъчно собствени проблеми. Да си нищят тях.

114

ТрЪт

преди 6 години

По Ран-Ът плана България трябва да остане с 5 милиона население!А вие си вадете заключение дали се изпълнява този пъклен план!

113

Глас

преди 6 години

Живея в страна, където имат по 3-4 деца. Водят спокоен живот, има ценности.Българите не ни обичат особено, то ние не се обичаме като нация и се плюем едни други как да чакаме другите да ни уважават.Не заминах заради парите, ами заради манталитета в БГ.Нали ги гледам българите в чужбина, колкото и да се напъват, все са си чужденци.Но такова отношение между сънародници, никъде няма.Другите сплотени седят, ние се делим.В чужбина българин за българина е вълк.

112

Анонимен

преди 6 години

Затова ме е срам като ме попитат приятели чужденци колко получават българите като заплащане. Като им отговоря и те започват да се подхилкват, че било за седмица, а аз им обяснявам, че е за 4 седмици не за една. А следващия въпрос, е а тогава какво правите в ЕС.

111

Анонимен

преди 6 години

Българите едва ли ще са 5.4 млн, ама виж българските *** със сигурност там някъде.

110

Анонимен

преди 6 години

Докъде я докарахме да паднем така от голяма височина-с лице в калта.От 1989 година -един неудачен опит, и всичко отива подяволите.

109

Анонимен

преди 6 години

До Еми грантъЧакаме да оправите ,драги поданици нещата в бг. Заплатите минималните да станат по 1000евро.И тогава . Чак ще се върнем================Ама тогава вече няма да ви пуснем обратно, мили готованци.Прочети още на: https://dnes.bg/stranata/2018/08/10/us-izdanie-bylgariia-byrzo-zastariava-izchezva-kato-naciia.384667

108

Ейвис Боулън

преди 6 години

"Повече от 4 милиона не ни трябвате" - това го заяви Ейвис Боулън, посланик на САЩ, на семинар в Боровец още през 1997 година. По принцип на Щатите тази територия им трябва само доколкото да имат военни бази. Населението е добре да бъде малко, неграмотно и мултинационално, за да изпълнява функцията на васал и на обслужващ персонал. Отделно и съвременният българин е егоист, мисли само за себе си, а не какво да жертва и да помогне, за да я има България, както е при големите и силни нации.

107

аз-ът

преди 6 години

ХУБАВО е че няма да оставиш поколение бе nлeшива yтайко---*** напротив. Доста добре изглеждам. Плувам когато имам време. Както вече обясних аз млад си напривих мойте. :)

106

Анонимен

преди 6 години

Нека позная, собствената къща е с люлка и соларни панели, нали така беше?