50

Йордан Иванов геолог

преди 5 години

Иначе лично да поздравя София с хубавото безопасно вече метро. Даже билетите в метрото са обезопасени от холограмни оръжия.Няма тежки облъчвания от многото камери .Пътниците са спокойни,без видими увреждания от дигитално терористична холограмна видео техника.Нужна е оценка за вредност на всички съоръжения и строги мерки за демонтаж и исключване.

49

Анонимен

преди 5 години

Патрулките, линейките и автобусите ще подлежат ли на преглед или........ както до сега - няма

48

Тестват древни оръжи

преди 5 години

На 11.07.2018 засякохме тест тип"Божия гняв". или проверка на възможност за ликвидация на всичко изградено от хората последните хиляди години.От специфични стресове по терена стана ясно, че това оръжие/ следи от което има в Софииското поле / има мощност до 19 /по 19 степенна скала/

47

А такситата

преди 5 години

такситата, колеги общинари, тях какво ги правим? всички на нови коли ли ще минат и колко ще се оскъпи услугата? Аз нямам намерение да плащам за вашите измислени мерки, от които ползата е само за вас, а за околната среда - нулева.

46

ГАСЕТЕ ФАРОВЕТЕ

преди 5 години

ГАсете фаровете ДЕНЕМ има откат срещу хората с цел ликвидация на опасни вредители .НАпомняме на Община СОфия ,че движението с включени фарове през деня е ЗАБРАНЕНО От действащия ЗАКОН.Забранено е и увреждането на земята с включени фарове против МЪГЛА.НАГЛИ наркомани принудиха милиони водачи да увреждат тежко земята и София с включени фарове против мъгла денем в ясно и слънчево време.

45

Евала Московски

преди 5 години

А скаруците ще може ли да стигнем до кметството?

44

София възмутена

преди 5 години

САмо автомобилите на газ вкл бутан пропан са доказано екологично чисти и то АКО има традиционни жълти безвредни фарове.Всички автомобили с нови фарове по нарко мански евростандарти и такива с халогенни ,лед и ксенонови увреждат тежко нелечимо градове и села.Проверки на 11.07.2018 доказаха че след дъждовете има частично въстановяванена биосферата. НА 12 стотици хиляди автомобили увредиха отново тежко София .НА сателитни снимки се виждат огромни увреднеи обеми над 4 км високи/като обърнат а кофа

43

Анонимен

преди 5 години

хаха така е , раята няма право на достъп до центъра, там -само богатите.. хаха ама изберете си я пак офцата Фандъкова де, още да ви клати, софийски офце, инае сте гоуеми тарикати!

42

Анонимен

преди 5 години

Време е с какво съм виновен аз нямам кола ходя пеша а някой че си се вози и ме трови

41

анонимен

преди 5 години

Сега ще започне голямата далавера в техническите пунктове ! Яко жулене , драги приятели и съседи !!!

40

Анонимен

преди 5 години

Ами хайде да си купим и караме Тесла S !Само че 1.нямаме средства2. къде да ги зареждаме, ако ги купехме

39

Анонимен

преди 5 години

Коментарът "Обява" е най - точен. Мръсният въздух се е разпрострял над София. Всичко е в нечий интерес, а не в интерес на гражданите

38

Дани

преди 5 години

Странно. Като става въпрос за чистия въздух на София, защо се говори само за центъра?А тези които дишат гумите и другите гадости?

37

Анонимен

преди 5 години

Преди време имах проблем с новата си кола (разбирай нов внос :) ) и на прегледа нещо не се включваше в лимитите, та проверяващия каза "я включи на газ" и уреда направо отиде, образно казано в Евро 10.Знаех че на газ е по-екологично, но когато го видиш на дисплея, е направо потресаващо!Но у нас щото няма далавера държавата от "газ"-та и заомобилите са "черни овци"!

36

Тадададааам

преди 5 години

кражбите продължават по всевъзможни начини, овците спят, някоя току пририта и пусне глас за крадците... безнадеждно е тук

35

Анонимен

преди 5 години

Да забранят влизането в столицата на автомобили с регистрации КН, М, Р, РК и СО и ще се реши проблема с чистия въздух. Тези провинциионалисти не знаят, че двигателя има масло и то се сменя.

34

Гост

преди 5 години

А за тези, дето зимата горят гуми за да се отопляват и са основен замърсител? Няма ли да измислят нещо и за тях? Или те са богопомазани гласоподаватели?

33

Анонимен

преди 5 години

Спокойно бе хора, не се вълнувайте. В най-корумиранта държава в ЕС всичко се решава с една "почерпка".

32

MaйMyнaтa

преди 5 години

Ще се раэплача за центърот на софеянците, ама гоуфот не си давам

31

Анонимен

преди 5 години

Стандарти Евро 5 и 6 ще се допускат, а 2 и 3 ще се глобяват. Какво става с масовият стандарт Евро 4?