136

До ГЕРБ направи мн.

преди 5 години

Единственото, което направи ГЕРБ, е че затри нацията. Няма други като тях по крадене в света. Могат спокойно да кандидатстват за ГИНЕС. И да ти кажа по времето на тройната коалиция се оказа, че е направен по-голям участък магистрали отколкото при ГЕРБ. Като не знаеш по-добре не пиши. И да те питам наистина ли мислиш, че някой от Европа вярва на Бойко? Галят го по главата като кученце, особено Меркел

135

Анонимен

преди 5 години

Радио Ереван отговаря: Като всички върнете всичко, което гепихте.

134

Анонимен

преди 5 години

Дано бсп доиде на власт за да изтрепат джендърите

133

Василев

преди 5 години

Цвъки Цвък да не се напряга много, защото ако цървените олигарси изкарат всичкия наличен ресурс, който имат в офшорките, може да пометне като разбере цифрата!!!Агент Тимъти Вайлс!!!

132

До 128

преди 5 години

Ествствено, че синът на баба Корни-Лъжата-Чумата.

131

Анонимен

преди 5 години

Vie cuckoo otkradnahte vsichko nqma ot kude.

130

Анонимен

преди 5 години

До ГЕРБ НАПРАВИ МНОГО,А МОЖЕХА АКО ИСКАХА И ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВЯТ ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ НО НЕ ГО НАПРАВИХА И НЕ САМО,НЕ ГО ПРАВЯТ,САМО ЗАДВАТ ВЕЧНИЯ ГЕРБЕРСКИ ВЪПРОС "ОТКЪДЕ ПАРИ'!Това при положение на долуизброените данни и при пълни банки с пари.ОМРЪЗНАХТЕ МИ ВЕЧЕ,С ИЗВИНЕНИЕ ДА КАЖА ОТКЪДЕ ЩЕ ДОЙДАТ ПАРИТЕ...от на майките ви.......оттам!!!!Що се отнася до Свободна Европа,тука вече не е заради ГЕРБ А ЗАРАДИ 90% КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕДИИ У НАС а вероятно и в Румъния,там на власт са социалисти.

129

Червените милионери

преди 5 години

Малка част от червените милионери ограбили България: Р.Овч.; Корнелия Нинова - Лъжата ; Г.Гергов; Гуцанов-Медузата; Бриго Аспарухов; Манджуков; Гущеров; агента Гоце - Първанов; Вес.Лечева и още много червени милионери, откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Нинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.

128

Име

преди 5 години

ЗАПОМНИ!!! Правило Номер Едно!: НИЕ, Данъколатците сме вашия БОГ!! ясно до тук, а слабоумните политиции цензурата на евреите сбърканяци???

127

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

Свободна Европа не може да фалира, то се финансира от ЦРУ.Спряха го навремето, защото си помислиха, че у нас е възтържествувала демокрацията.Сега видяха, че са се лъгали.По свобода на словото България е на 116 място.

126

Анонимен

преди 5 години

Ако бсп доиде на власт мед и масло ще потече всеки ще стане богаташ

125

Герб

преди 5 години

Така се омазаха, че вече и управление от Турция изглежда по-малко зло от тях.

124

Анонимен

преди 5 години

Писна ми ! Искам да стана партизанин или хайдутин ! В коя гора да дойда ?

123

Василев

преди 5 години

Управлението на ГЕРБ , това са възможностите на държавата и капацитета който може да се изкара!!!Германия е велика, еврото стабилно!Леля Меркел може да ви шари пари до като свят светува, защото немеца работи здраво и качествено, и направи аутсорсингови предприятия и фабрика в Югоизточна Европа!!!Агент Джаред Джоунс!ЦРУ!!!

122

ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ

преди 5 години

На Тодор Живков му умря дъщерятаНа Ж,елев му умря дъщерятаНа Сакскобургонски му умря синътНа Плевнелиев му умря синътНа Московски му умря синътКой е следващият?

121

Анонимен

преди 5 години

Радио свободна европа не фалира ли преди години заедно с радио астра мисля и радио лиани ако въстановят и радио лиани тъи като честотата му стои евала

120

Име

преди 5 години

без да ставам адвокат на дявола искам да запитам вездесъщата, неграмотна, цензура на герб: а вие с какви пари осъществявате ВАШИТЕ мечти? с тези от ктб? или с тези от пенсионните фондове? не трий а отговаряй, като те пита данъкоплатец!

119

Анонимен

преди 5 години

Пребоядисан гербер ходи си у бсп

118

Планът на Цецо

преди 5 години

Тоз се хили зловещо като д-р Джекил. Може би защото иска народът да умре и планира как да стане това.

117

Име

преди 5 години

до "герб направи много". не трий *** бездарен и неграмотен, защото аз ти плащам за асоциалното ти поведение!