53

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ ЗДА СИ ФАЩА ПАРТАКЕШИТЕ И ДА СЕ ИЗНАСЯ ОТ БЪЛГАРИЯ!

52

До реалист

преди 5 години

Да ти кажа, дори да се гласува за президентска република, Бойко няма да остави кокала. Ще крещи и на Радев оставка, оставка да се кандидатира самия той и за президент. Бойко ще излезе пак единственият ,,достоен" кандидат за президент. Така ще кажат платените Алфа рисърч и пак ще фалшифицира вота. Ще излезе, че 9 милиона българи барабар скучетата и котките са гласували за него. Официално сме под 7 милиона.Ще има балотаж между него и Митьо Пищова. Така е в България, държавата на Бойко.

51

Анонимен

преди 5 години

А , колко тъжна история . Не знам кой в какъв свят живее. Но разбутваш инвалиди и то деца . Искрено се надявам да сънувам. Горките женици . Господ да ги накаже самозабравилите се депутати.

50

ь

преди 5 години

До АнонименТолкова сте жалки - колко време повтаряте тази оставка ? Всеки ден не е Великден - Бойко ви яде попарата - даде оставка. Само губи времето в избори. Така че не се морете напразно и сменете мелодията - банални и досадни сте, наистина.

49

AAA

преди 5 години

"Премиерът припомни, че по време на комунизма армията е влизала в населените места, за да избива животните. Той бе категоричен, че мерките са адекватни, но не са обяснени достатъчно."Нищо не знае господин премиерът как се реагираше в онези години. Поставяха бариери на стопанските дворове,ограждаха се животните, изолираха се заболелите животни, ваксинираха ги,единични бяха крайните мерки, като днешните. Пред бариерата имаше изкопан трап и в него насипан прах за дезинфекция. Сега такова нещо няма

48

Анонимен

преди 5 години

Премиерът припомни, че по време на комунизма армията е влизала в населените места, за да избива животните..Нали тука едни палячовци обясняваха, че при комунизма такива зооепидемии е нямало.

47

ветеринарен лекар

преди 5 години

Някои партии / напр.БСП/ настроиха хората и си играят със здравето на животни и хора.Те трябва да поемат отговорност.Явно никой няма намерение да проумее сериозността на проблема.Във огнище на зараза НЯМАТ работа подведени протестиращи ! Полицията не си върши работата.Ако беше при ТодорЖивков тази ситуация, никой нямаше да гъкне. Правилата при такива заболявания не са се променили от както има свят.

46

Анонимен

преди 5 години

И НЕ САМО ПОРОЖАНОВ!ВСИЧКИТЕ СА НЕКАДЪРНИЦИ!

45

Анонимен

преди 5 години

Мутрата долу! Марш мутроооооо на село!!!!

44

Анонимен

преди 5 години

Герберите луди ли са!!!!Заедно с болните избиха хиляди здрави животни!!ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

43

Анонимен

преди 5 години

Герб е пред поредния провал! Явно вече са пред оставка, защото троловете започнаха да хапят - змията преди да мре хапе!

42

Православен

преди 5 години

ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!

41

Анонимен

преди 5 години

Техноимпексите ще заминат да плаща на циркаджиите и власт пак няма да види ***

40

Анонимен

преди 5 години

Тези от БСП са направо чавдарчета пред ГЕРБ по показател крадене.

39

Анонимен

преди 5 години

Нема лошо, но поне да има ефект протеста, защото към момента ефекта усещат само движещите се автомобили в задръстванията, които се получиха след като са затворили центъра. НИщо не правите ЕЙ, а поне кАТО затваряте сложете няколко фуражки да регулират трафика.....

38

Анонимен

преди 5 години

Все от някъде ше се почне

37

КОРНИ,КОРНИ

преди 5 години

Платени клакьори са тея - като гледам нито един не е отруден фермер. Поредния напън на нинова - абе тази срам няма ли и пак се е курдисала между глупавите хорица. Тази червенушка няма да свърши добре. Тя така и не разбра, че никой не я бръсне за слива. Затова се чуди за какво да се хване милата. Вече е бита карта и всичката й злоба и жажда за власт са я заслепили тотално. Споко мила, още малко и си пътник.... може да помизерстваш при синчето в USA, нали ???

36

Анонимен

преди 5 години

Боко сравнява управлението си с комунизма! Говори за армия в селата... как да разбираме това?! Я моментална оставка проста чотуро!

35

Да

преди 5 години

Как може да не вярвате на Партията? Щом Партията казва, че има птичи грип, заушка, свински грип, спукан апендесит, високо кръвно и синузит по животните-значи има! Ние сме тръгнали към светлото европейско бъдеще, похвалени за европредседателството ни от кой ли не, а вие-не вярвате! Вие сте саботьори, английски,руски, американски, сръбски,македонски,албански ,испански,марокански или афганисатнски шпиони! На Партията трябва да се вярва!!!Слава!

34

до 26

преди 5 години

и баба Дора ли е фалшива бе .