59

сара

преди 6 години

Думата "българчета" звучи толкова умиляващо, че чак инфантилно в тази статия. Напишете просто ......

58

Мари

преди 6 години

Българчета, *** - няма значение! Да си понесат заслуженото!!! А на родителите - яки глоби, да плащат, докато им дойде акъла!!!

57

Пиночет

преди 6 години

До 70...искаш да кажеш: Паметник, който да е редом с другаря Тодор Живков!

56

Анонимен

преди 6 години

Не са българи, а римляни

55

До 76

преди 6 години

До чичо ГошоЕ, тези *** които споменаваш, че са в Германия, не са ли с български паспорти?Което ги прави българи, колкото и да не ти се иска.

54

чичо Гошо

преди 6 години

Стига тия внушения,че българите са ***!Пишете истината-*** в Германия извършиха престъпление!Не ни слагайте на едно ниво с тия .

53

куртропович

преди 6 години

До Hafen die WahrheitНаучи се на немски, льо.льо

52

Анонимен

преди 6 години

Това, че са с български паспорти далече не означава че са българи. Нашата държава дава паспорти на с.улю и на п.улю и не си прави труда да впише в паспорта- турчин или .......

51

Смях

преди 6 години

Затвор .... Жестоки глоби. Спиране на помощи на родители. При други обстоятелства - разстрел.

50

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Дали са етнически **** е без значение! Като те спре полицай на улицата, иска ти документите за самоличност или ти вика:"Абе ти от какъв етнически произход си?". Така че колкото и да се плюнчите с това негативно настроение нищо няма да постигнете! Само разписвате молива! Заради подобни на тях и на вас индивиди не искат да ни приемат в Шенген!

49

Gogo

преди 6 години

Че то това стана преди около два месеца,интересно че немските медии си го написаха....осем българи от ромски произход,ама.... Днес бг пак се правят на либерали

48

Б

преди 6 години

Не бъркайте Българите/етнически/ с български граждани /от друг етнос-......../!

47

куртропович

преди 6 години

До Анонимен 60Спести си джендъро-веганските приказки. Сигурни сме, че ....... виждал/а само по ТВ-то и от комфорта на скъпият ти столичен мезонет се опитваш да остроумничиш. Не вървиш.

46

българчета?

преди 6 години

защо заглавието е написано толкова умилително - "българчета"? Внушава се "ами те дечица, не разбират". Това са долнопробни ........ с български документи за самоличност. Пишете си ги такива каквото са - шведи

45

ДС

преди 6 години

Правилно е да се каже БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ. Защото аз гледах репортажа по RTL. Познайте от какъв етнос са.

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 60Чудесен коментар и въпрос, само да добавя нещичко!Всичките тия лелеят и ронят КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ в дежурните си коментари за КОМУНИСТИЧЕСКА България!

43

123

преди 6 години

До Анонимен 60Ами моят опит беше сравнително успешен, ама много пушеше... Сигурно е било от бензина.

42

Анонимен

преди 6 години

Българска му работа ..

41

123

преди 6 години

Я да видим сега германия дали е държава. Или е като нашата толерастка ***.

40

Анонимен

преди 6 години

Вместо да изливате фашистките си ридания, защо не кажете колко пъти вие лично опитахте да интегрирате някой от малцинствата, колко пъти помогнахте на някой такъв? Примерно ви попита къде се намира някоя улица и да се спрете и по човешки начин да му обясните и да му помогнете. Не, на вас това ви е под достойнството, да си губите времето с такива. Интеграция не значи да чакаш да дойдат извънземните и да го направят българин. Вие колко пъти лично се срещнахте с депутат, за да настоявате за промяна?