62

НОЙ

преди 6 години

ЗА 30 ГОДИНИ ПСЕВДО ДЕМОКРАЦИЯ РАЗСИПАХА ВСИЧКО КОЕТО НАШИТЕ РОДИТЕЛИ ГРАДИХА. ОСТАВИХА НИ БЕЗ ИСТОРИЯ. РАЗПРОДАДОХА ВСИЧКО ДЕ ЩО МОЖЕ НА "НОВИТЕ НИ ПРИЯТЕЛИ". ОПРОСТАЧИХА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ - НЕ МОГАТ ДА ПИШАТ НО ДАВАТ МНЕНИЯ ПО ФОРУМИТЕ. ОБЪРНАХМЕ ГРЪБ НА РУСИЯ. НОВИТЕ ЕНИЧ.АРИ НАПУСКАТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ В ЧЕСТ НА ЕДНОМИНУТНОТО МЪЛЧАНИЕ ЗА БАТАШКОТО КЛАНЕ. А НИЕ ВСЕ МЪЛЧИМ И МЪЛЧИМ....

61

До 61

преди 6 години

До фактУшш..анкаа....спрете с лъжите и да тълкувате фактите, както дявола чете евангелието.Ю.П., както и АЕЦ Белене са проекти с недоказана рентабилност за България.Още повече, те са в полза предимно и само на Русия и фирмите около Путин.И разбира се, че нашите решения ще се взимат спрямо факта, че сме част от един съюз- европейския. Колкото и да ви боли всички вас.Благодарение на този съюз Българие в там, където е сега...а благодарение рубладжиите -политици не е там, където може да бъде.

60

Факт

преди 6 години

Там ти е проблемът, че не помниш. Орешарски беше на власт 14 месеца. Дойде на власт с Костинбродската измама. Като видя, че няма още дълго да е на власт, спря Ю.поток и фалира КТБ. После Пътин се разсърди и каза "Не!" на потока. Преди това обаче анексира Крим и му наложиха санкции от САЩ и ЕС.

59

Анонимен

преди 6 години

Българските рускопоклонници са в екстаз.Техните вождове ни бият по главите...а те се извиняват, че не са засвидетелствали вярност, изграждайки проекти, които са в полза единствено на господарите им.Е, това ако не е национално предателство, здраве му кажи!!!

58

да

преди 6 години

До Анонимен 55Много газопроводи и централи се финансират така,нищо не редно няма.

57

факт

преди 6 години

Не помня кво е правил Орешарски-беше на власт няколко месеца-до 6 август 2014.ГЕРБ управлява 10 г и нищо не му е пречело да възстанови строежа,ако оня го е спрял временно.Но Боре каза,че това няма да стане,защото сме *** член на ес/пардон-лоялен.А и американците така казаха.

56

анонимен

преди 6 години

бьлгария не си вади поука от нищо ни от далечната история ни от близкатаот 1878 до сега на власт са били само цьрвули без капка мислене само келепири винаги на грешната страна

55

Морски

преди 6 години

Как ГЕРБ оправя старите бакий - като източи от Здравната каса 1,6 милиарда,като окраде 10 милиарда фискален резерв,като зароби България с над 30 милиарда заеми,като спря проекти за над 15 милиарда инвестиции,като позволи на САЩ да ползват безплатно военни бази у нас.И това е само капка в морето...

54

Анонимен

преди 6 години

Не знаех ,че в Русия има сенатори! Хвърчилков поне можа да изгледа представлението на софийската опера. Не се знае обаче дали няма да го нашока дедо поп или началника му.

53

Portugal

преди 6 години

Немците натиснаха България да не строи Южен Поток защото Германия иска да е основен разпределител на газ в Европа. Сега ще заобиколят Полша и Украйна по най-наглия начин. Изумен съм колко слаби политици имаме. Турция обаче не е васал и си строи тръбата. България можеше да спечели много от Южен Поток, но има много *** и марионетки тук. Плевнелиев е германски агент. ЕС е четвърти Райх, една германска империя, нищо повече. Интересите на Европа преведено означава интересите на Германия.

52

JJIvanov eng.geolog

преди 6 години

Очен осторожно .Как вовремя предупредили писмено Москва ,София идет острая анти славянская диверсия. Цел оставит Москва без друзя .Южной поток имел опасное трассе. КАк експерти подали во время новое трасе Крим -Шабла.Крим ШАбла с отклонение до Констанца безвредное и не увреждает Черное море.

51

Анонимен

преди 6 години

Да си припомним как щеше да се финансира южен поток - русия ни отпуска заем на който плащаме лихвите, които лихви са равни точно на приходите от транзит за газа. Тоест за нас не остава нищо (освен политическа и икономическа зависимост от Мордор)

50

скоро

преди 6 години

Ей мишки спрете да църкате и си търкайте картончетата че сащ и те ще ги спрат ако почнете много да мислите.

49

Анонимен до 48

преди 6 години

Какви бакии ве колега разбирам ГЕРБ, разбирам това да е първи мандат а те са трети мандат в управлението.Корупция, кражби, "усвояване" на еврофондове, шуробаджанащина това е ГЕРБ.Проблема ще е кой ще им оправя на ГЕРБ бакиите след като ги изхвърлим.

48

Анонимен

преди 6 години

На мен газ не ми трябва, още по-малко пък руски.

47

уточнение

преди 6 години

Там е работата,че герб не управлява,а изпълнява американски поръчки.С две думи-безсилен портиер.

46

Факт

преди 6 години

Пламен Орешарски, премиер с мандата на БСП и с подкрепата на ДПС спря Южен поток.Пламен Орешарски, премиер с мандата на БСП и с подкрепата на ДПС фалира КТБ.Пламен Орешарски, премиер с мандата на БСП и с подкрепата на ДПС назначи Делян Пеевски за шеф на ДАНС.Това са само три поразии, от които първите две (най-големите) червената пропаганда се опита да прикачи на ББ и ГЕРБ.

45

Анонимен

преди 6 години

Спирането на проектите от Големия член е най-доброто което България направи за еманципацията си от Русия !Само Русофилиството продължава да и' трови живота, като Нищичок !

44

народе

преди 6 години

Не мога да разбера защо си хабите нервите,всички добре знаем че ни я не сме независима държава ни я сме васална държава на САЩ,опита ме ли се нещо да решим сами в наша полза веднага идва емисар от САЩ и всичко спира,те имат тук военни бази за който не плащат и никой не знае какво оръжие има там и че това ни прави мишени!така ли се държат"съюзници"така че приемете съдбата си и живуркайте.

43

Анонимен

преди 6 години

До МорскиУправлението на ГЕРБ в България оправя бакиите на всички червени управления преди него, а бакиите са големи. Мнооооого големи.