126

Анонимен

преди 6 години

Съюз с НАТО не докара нови самолети и вече няма самолети. Купуване на Миг е ще запълни липсата на самолети,

125

Анонимен

преди 6 години

До Анонименпорно актрисите са основно американки, чехкини, унгарки и рускиниСигурно. Но какво ни интересува с какво се занимават жените на другите нации. Интересува ни България и фактът си е факт - 90% от проститутките на Запад са българки, България е депото за пpocтитутки на ЕС.

124

Анонимен

преди 6 години

Задава се ново руско освобождение този път от ГЕРБ.

123

Анонимен

преди 6 години

Стига бе махнете го тоя плешив селянин плаши децата с това лице поне шапка да сложи най добре фуражка и без това под нея ъкъл не вирее само пъчи тоя профан

122

Анонимен

преди 6 години

порно актрисите са основно американки, чехкини, унгарки и рускини

121

Българин

преди 6 години

Браво на генерал Радев! Истинският президент на всички Българи!

120

Анонимен

преди 6 години

"А защо швейцарките, германките, норвежките, белгийките, холандките и другите висшистки на Запад не уважават най-древната професия която при тях се практикува законно и легално, ами внасят българки висшистки""Тва пък кой ти го каза? Отвори си произволен ескорт западен сайт и провери да видиш дали няма швейцарки, германки, белгийки и т.н.

119

БРЕЙ

преди 6 години

РАДЕВ Е УМЕН МЪЖ И СЕ РАДВАМ ЧЕ Е В РУСИЯ.БЪЛГАРИТЕ ДЪЛБОКО В СЕБЕ СИ УВАЖАВАТ ТОЗИ НАРОД И ТАКА И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАЩОТО ИСТОРИЯТА Е НЕЩО БЕЗ КОЕТО НЯМА БЪДЕЩЕ.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ *** КАТО ПЛЕВНЕЛИЕВ И РЕД ДРУГИ САМО ВРЕДЯТ НА НОРМАЛНИТЕ ОТНОШЕНИЯ. ПРЕДАДОХА БЪЛГАРИЯ НО ГОЛЯМОТО ОКО ВИЖДА ВСИЧКО И ВСЕКИ ВСИЧКО СИ ПЛАЩА ДОРИ И ПО-КЪСНО.

118

Анонимен

преди 6 години

До още проценти"90% от пopно актрисите са рускини."------------А 90% от проститутките на Запад са българки.

117

Анонимен

преди 6 години

Русия окупира черноморското ни крайбрежие, което е предпоставка за бъдещето поКРИМчване на България !

116

Анонимен

преди 6 години

Порноактрисите са повечето американки. В САЩ се произвежда най-много порно.

115

Анонимен

преди 6 години

До Анонименче кво от тва, най-древната професия, голяма работа като имало българки вишистки по бордеите на ЗападА защо швейцарките, германките, норвежките, белгийките, холандките и другите висшистки на Запад не уважават най-древната професия която при тях се практикува законно и легално, ами внасят българки висшистки от членката на ЕС и НАТО България?

114

Анонимен

преди 6 години

Да невероятна визия има Радев, могат да го вземат да играе тираджия в някой американски хорър филм

113

още проценти

преди 6 години

90% от пopно актрисите са рускини. И ги докарват с туристически визи на кило от Русия

112

dk

преди 6 години

русия си е русия и запада си е западразлични но необходимии не трябва да се конфронтират за да се движат напредно политиците не се сдържаха и се докараха до там че да се мразята и нас ни докараха до там че да избираме,което не е добрещо се3 отнася до децата ни че учели на запад нямам нищо напротив да учат и на изтоксамо да са грамотни ,но сега и на запад образованието западнамладите с този интернет си извоюваха да се трудят по малко и да им е лесно

111

Анонимен

преди 6 години

Радев - най-великият президент на България досега! Истински мъж! Истински родолюбец! Защитник на народните интереси! Сравнен с недоразумението Борисов във всяко едно отношение - ум, образование, интелект, излъчване - разликата е от земята до небето.Поздравявам го за това, че въпреки наглото притискане от EU да спрем газопровода, той смело заявява днес, че имаме нужда от този проект. Такива мъже трябват днес на България. Не като послушковците от ГРОБ.

110

Анонимен

преди 6 години

че кво от тва, най-древната професия, голяма работа като имало българки вишистки по бордеите на Запад

109

Решетников

преди 6 години

Хорошо, молодец Гумен!!!!!Важно е руския монопол на газ да не се разрушава. Твой господар не хочеть конкуренция и български народ да плаща най-скъпия братски газ ...да пълнят наши гуши с денги!!!

108

Анонимен

преди 6 години

Мишок стига ни занимават с изцепките му 4мил.не сме гласували за този *** Тиквата го докара на власт тоя селянин срещу него ще сложи Цецка бригадирката то и на пеленачетата стана ясно че Тиквата иска Тоя *** газ щял да докара три дни ще обикаля Кремъл и пак нищо

107

бай

преди 6 години

ясно е,че др.Радев отива да поиска рестото за Южен поток от името на другарите около Р.Овч., ама да видим какво ще му отговорят руските другари...май кукиш ще има...