113

Анонимен

преди 6 години

Това е най-показателно за нивото на политиците ни.

112

Анонимен

преди 6 години

Аз исках 3, жената каза другите 2 си ги раждай ти. Чувал съм, че някъде правели и такива опити. Ех, що не се ожених за римлянка, щях да й направя поне 5 деца. Все едно щеше прилича на мене, ...поне от кръста надолу.

111

Анонимен

преди 6 години

Да вярно е това че българките са станали страшни златотърсачки и не искат да раждат деца. А ци ганка не бих си взел за жена. Пробвал съм ги, миришат ми на лошо.

110

Иво

преди 6 години

Това няма значение, важното е че Бориската се целува с "европейските лидери", потупва ги по гръбчетата и си правят " дай ми пет". А те говорят за него на малко име...Бойко това, Бойко онова!! Егати ЦИРКА!!?

109

Анонимен

преди 6 години

За какво са ни още мутри, бандити и тъмни субекти на Бългрия и на света? Нека намалява. По-добре така, отколкото да се множи лошия материал.

108

Анонимен

преди 6 години

SEMEISTVO S 5 DEZA-ILI I DVAMATA ZA 5G. V ZATVORA.

107

Патилан

преди 6 години

Имам в предвид "римлянка" в предходния текст.

106

Анонимен

преди 6 години

Български мъже,ако искате да имате поне 2 деца оженете се за ***,за нея децата са ценност защото друга реализация в живота няма.Тя ще боготвори и Вас и белите си деца.Никоя българка няма да Ви роди повече от 1 дете, извинения ще намери хиляди, когато дойде време за второ дете - че ви е малка заплатата(винаги),че ще прави кариерата,че иска да живее сега,че ще си развали фигурата.Аз откъдето идвам,Вие натам отивате-повечето приятели останахме с по едно дете,че затрихме и столетни фамилии.

105

Анонимен

преди 6 години

"За какви помощи плачете? В България платеното майчинство е 2 години. Никъде по света го нямя това."Втората година майчинството е на под минималната заплата за страната. Само памперсите си покриваш с него и за друго не стига. Първата година пък е на 80% от заплата на която са те осигурявали в сивата икономика последните 2 години.

104

Анонимен

преди 6 години

Да бе, деца! Как не! Да ви бачкат за жълти стотинки! Бълxapия да се закрива! Пaплaч!

103

до15

преди 6 години

Всяка жена ескаща да направи аборт го прави и никой не може да я спре. Лекари и лекарства - бол. Не ми у ясно, кой ще ме принуди да родя 3 деца. Никой не е в състояние.Колкото и пари да ми дават. Преценила съм за себе си, че 1 дете ми стига.

102

Polska

преди 6 години

Във военно време не сме се топяли така..

101

Анонимен

преди 6 години

ANDREI ARNAUDOV-V NPOTOVA MOMCENZE RAZBIRA OT VSICKO,NO NIKOGA NE E RABOTIL.

100

Анонимен

преди 6 години

Хайде братя ***, какво чакате? Правете чавета, че пак да ни оправите статистиката. Винаги на вас сме разчитали да ни оправите демографията.

99

дао 115

преди 6 години

За какви помощи плачете? В България платеното майчинство е 2 години. Никъде по света го нямя това. И сега раждането е безплатно. Никой никога насила не кара да избира екип. Да но ако се без екип *** жална. Радваш се, че се останалаи живи - ти и детето. Лекарите и акушерките в родилните и гинекологични отделения са зверове. Само в частна болница е възможно да се почувстваш човек. И защо да забраняват абортите? И по врече на соца ги бяхя забранили и файда никаква. Всяка жена искаща да направи

98

Крайно време е

преди 6 години

Много хора днес не си дават сметка във какво положение се намира България.Ние сме изправени пред поредната национална катастрофа! Държавата се е првърнала във разграден двор, ограбват ни отвсякъде а ние дори нямаме армия със която да можем да се защитим. Утре като стане един международен конфликт, вие мислите ли че Турция ще ни чака?Ще стане точно това което стана със Кипър. Турция си взе половината територия и аболютно никой от международната общност не се противопостави. И тук ще е същото

97

Анонимен

преди 6 години

До 113Ами какво чакаш ? Отиди и се откажи от гражданството си :) Нали си голям мъж. Ние няма да плачим много обещавам.

96

Bayazit

преди 6 години

Abe ,tova e golyama laja .Volen4o sega po4na da pravi deca ,na red e karaka4ankata i valerkata vinkela,6te vidite vie da napravyat po 10 par4eta i vednaga napadame Turcia i Rusia

95

Крайно време е

преди 6 години

Решението е само едно! Излизаме от ЕС и затваряме границите. А на всички емигранти и кандидат емигранти им се поставя ултиматом. Или се прибират в България, или губят гражданството си. За мен емигрантите са предатели и трябва да се третират като такива. Едно време предците ни са си дали живота във войни за да може днес ние да имаме държава и собствена земя. И то не каква да е земя а една от най хубавите в света.А днешните млади с лека ръка предават родината за една пачка хартия. Срамота!

94

Bayazit

преди 6 години

Kolkoto po barzo ,tolkova po dobre .Nema fayda ot tova marzelivo pleme na Balkanite ,Glasuvate za fa6isti ,Hak da vi e