30

Анонимен

преди 6 години

Където стъпи руски ботуш всичко умира и изсъхва. Скоро в Крим няма да има и трева да не говорим за делфини и животни.

29

Анонимен

преди 6 години

Малко мозъчни гънки ви трябват за да не пишете такива *** статии!

28

Анонимен

преди 6 години

А делфините в Австралия, те мразят ли Путин.Напишете да ни информирате.

27

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

коги украинските делфини имат повече мозък от българския президент....

26

Анонимен

преди 6 години

Украйна е една бедна и фалирала държава, която върви по пътя на Венецуела.

25

Анонимен

преди 6 години

Браво, това се казва политически озъзнати Потрошенковски делфини.

24

Анонимен

преди 6 години

Делфините не са издържали на бояришника.

23

Анонимен

преди 6 години

Огромните проблеми на Украйна се дължат основно на водената война, руските диверсии и агресия. Тази държава е колосален производител на пшеница , свръхбогата на полезни изкопаеми (световен монополист на ТИТАН!!!) и какво ли не. ЕС няма да се откаже от нея ни-ко-га и ще я поддържа за последно. А за това че, видите ли, били руснаци?! Що е то руснак? Смесица от скандинавци, стари българи и още десетки народи, мачкани и репресирани през столетията до степен на оскотяване.

22

Анонимен

преди 6 години

До PeholИзобщо не е мизерна държава, мизерен е Донбас където живеят изключително мързеливи руснаци. Можеш сам да се убедиш сам ако се поразходиш с Google Earth из Украйна. След това те съветвам да се поразходиш и в провинцията на Русия за да разбереш какво е мизерия.

21

баба пена

преди 6 години

Делфините за разлика от хората не знаят какво е военен преврат.

20

Thanks for the fish

преди 6 години

А делфините от тихоокеанския флот, базирани в Петропавловск-Камчатский? Те хранят ли се?

19

Хл

преди 6 години

Русия си е почти самодостатъчна. Имат си нефто и газопрпводи. А Укропия има ..шлюхопровод!! Младежите тук да питат по големите какво е ***....

18

Pehol

преди 6 години

Нещо си се объркал. Извън Киев и Лвов, където що годе се живее, Украйна е крайно мизерна държава. Най-бедната държава в Европа значително по-бедна от Русия. , само Армения е близо до тоя хал.

17

защо?

преди 6 години

Защо няма санкции срещу фашистката хунта в Куев? Отговорна за хилядите избити от нея украинци! Да припомним, че на 2-ри Май 2014, в Профсъюзния дом в Одеса, бяха застреляни, изнасилени, бити до смърт, изгорени, разчекнати и т.н. над 50 мирни украински граждани. От "Свобода", "Десен сектор" и "Национален корпус" - убийците на Пороченко!

16

Анонимен

преди 6 години

До до8Че тя Украйна е подминала стандарта на Русия преди 100 години. За какъв стандарт можеш да говориш в Русия? Някакъв стандарт има 2 2-3 руски града, извън тях всичко е леш. По зле от Факултето и Столипиново.

15

сара

преди 6 години

Това е малко прекалено вече - те за какви ни вземат - може би и морето ще се отдръпне от Крим ?

14

До 8

преди 6 години

Напълно сте прав. БГ трябва да поддържа максимално близки отношения с Украйна. По данни на преброяване от 2001г. там има над 200 000 души, които се декларират като българи. Само в Бесарабия са над 60% от областта. Цели села и общности по няколко хиляди души, никой не ги преследва, за това че се българеят. Който не вярва да гледа в тубата. По преброяване от 2010г. в РФ българите са ...... 24 000 ?! ...., а всъщност са десетки пъти повече.

13

Анонимен

преди 6 години

Такава ефтина пропаганда трудно ще мине и пред наивни дечица.

12

до8

преди 6 години

хайде Украина да надмине стандарта в Русия пък тогава да говорим, само че като гледам цената на петрола а от там и на газа Русия от нищото си вдигна прихидите с 40% , 750 милона $ дневно само от нефта, газа е по две. На ден говоря. Украина няма дневно производство общо за цялата си икономика на ден.

11

Анонимен

преди 6 години

Делфините са "мовали" само на хохолски.