42

Анонимен

преди 6 години

всички, които не са били в *** Русия, предлагам да си направят виза, да си купят билет и напред...или скъпи мои малко ви плащат, та парите ви стигат само до близката кръчма...ха-хаидете и вижте !

41

Боби

преди 6 години

До анонимен 35Май леко си назад с материалаРазбираш ли Руско производство се води ако 80% от компонентите се произвеждат в Русия - Ето ти само един пример за твоите любими трактори - Джон Диър световно известна марка има 2 завода в Русия - 100% от нещата произвеждани в тези заводи са с произход Русия - Да там се произвеждат по-стари модели но все пак са с качеството и марката Джон ДиърРуснаците се гордеят че 95% от всички трактори и селскостопанска техника са Руско производство и Изнасят

40

Бай Иван

преди 6 години

Руснаците са единствената страна която е съюзник на Германия и излиза като победител от войната. Имат също толкова вина за войната колкото и Германците.Първо помагат на Германия да наруши версайския договор. На тяхна територия Германия си строи военни заводи и си обучава офицерския състав. После правят пакта Рибентроп-*** с който започва ВСВ.И за капак сега се хвалят колко са велики.

39

еволюция

преди 6 години

Турската *** е дала отражение в промяна на мозъчния състав на бъългарите.Има да плащате за неблагодарността към освободителите.Яжте филии с мас и пляскайте на "цивилизацията",която ви презира и ви мисли затриването.

38

Анонимен

преди 6 години

Тоеа е парад а не жалко то подобие ев Тикволандия.

37

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Гледате ли, гледате ли, краварчета ?Ще унищожите Русия, а ?Гледайте армия, гледайте държава, гледайте бял народ !Бели войници и красиви жени телевизионни водещи.Хубав народ !За армията им няма какво да говорим. Най-добре добрата в света !

36

анонимен

преди 6 години

Роджър Уотърс защо не отиде да живее в Русия , като толкова му харесва ?! И него го бие деменцията вече !

35

Калеко Алеко

преди 6 години

Триумф над какво ... Да не се е вдигнала цената на бензина, или пък производството на бояришник се е увеличило достатъчно, за да задоволи нуждите на мужикистанците ... ?!

34

анонимен

преди 6 години

Единствено паради могат да правят и да плашат с тенекии ! За нищо друго не стават рашките ! Като почнеш от дънките и спортните екипи на ,,adidas'' , минеш през смартфоните и компютрите и стигнеш до колите и тракторите ,,JSB'' - всичко купуват от Запада и щатите !

33

Анонимен

преди 6 години

Вечна слава на бившите съюзници на нацистите! Зих Хайл другари!

32

Анонимен

преди 6 години

На тез милите един парад им остана... 30 години икономическа тиня ... добре че имат газ иначе са живи умрели. Цивилизационно са близо 100 години назад от нормалните хора ама то това си им е генетично заложено на крепостните селяни. Нищо, да попляскаме на танковете и после всеки по панелката си да чакаме следващата година.

31

Анонимен

преди 6 години

Роджър Уотърс от Пинк Флойд ви го каза преди дни в прав текст-Шибаняците искат да унищожат планетата.Тръмп е св..ня.Вие искате да се биете с руснаците?Аз не искам.Срещал съм се с руснаци.И те са обикновени хора като вас и мен...

30

Боби

преди 6 години

До Анонимен 16Ано НЕУКИВземи научи ИСТОРИЯТАЛЕНД ЛИЗ са пращали 3 страни в СССР - Великобритания, САЩ и Канада - Основен дял естествено се пада на САЩ - но ОСНОВНИТЕ ГОЛЕМИТЕ ДОСТАВКИ ПО ЛЕНД ЛИЗ И ТО НЕ ГОВОРИМ ТОЛКОВА ЗА ОРЪЖИЕ А ЗА ХРАНИ И МАТЕРИАЛИ ЗА ПРОМИШЛЕНОСТТА ЗАПОЧВАТ МАРТ 1943 ГОДИНАПърва още през 1941 година Ленд Лиз праща Великобритания първите доставки точно стигат фронта по времето на контранастъплението на СССР след битката за Москва.

29

Анонимен

преди 6 години

нашият парад е по-хубав

28

Анонимен

преди 6 години

До Даа,Ти май си чел историята като дявола евангилието а

27

Анонимен

преди 6 години

Вечна слава на бившите съюзници на нацистите! Ура другари!

26

Анонимен

преди 6 години

До срам и позорбай тръмпчовци,които първо са подстрекавали хитлерчоНе бай тръмпчовци, а евроазийската *** е била във военен пакт с Хитлерчо и са били изключени от Лигата на нациите за агресия и масови убийства на цивилни - двете фашистки държави, Германия и СССР.

25

Анонимен

преди 6 години

Днес русофилите ни ще са се подмокрили до ушите :))) Нищо, че капитулацията е подписана на 7и ама виж понеже ония морж не бил там трябвало пак :) иначе не стояло добре на първа страница на Правда :)

24

Анонимен

преди 6 години

Сал един парад им остана...

23

месара

преди 6 години

дали в пресата на ссср беше споменато за нашия парад? а тука от дни се гърми за техния, чак се появиха някакви отряди ли батальони ли, скандирайки и развявайки портрети на г. димитров, 09.05 май да станел национален празник. аре стига с тая пропаганда, уж ше се празнува някаква дата, а всъщност целта е комунистите да напомнят за себе си ! бсп да раздаде на поддръжниците си по едни уолкмакс кецове, да не им се уморяват краченцата :)