28

Пичоа

преди 6 години

Ние ГЕРБавите не крадем а усвояваме.Корупцията я преборихме като я затворихме у нашата партия.Е малко населението намаля ама има още улави да седят у *** та да окрадем квот остана...

27

Отпускането на пари

преди 6 години

от еврофонвдовете ще бъде обвързано със съблюдаването на европейските ценности и стандарти!Добре. Но как ще се съчетаят две неща:1. Европа ни задължава да осигуряваме жизнен минимум на представителите на определени етноси (тукашни и придошли като мигранти) и да не им пречим да живеят според традиционните си обичаи;2 Тези етноси презират европейските ценности и погазват законите, изградени върху вековни европейски норми.Значи ние да ги храним, те да пренебрегват европейските ценности и норми

26

Анонимен

преди 6 години

Като спрат еврофондовете ще лъсне голата истина за БВП на Б-я и способните измислени ,,бизнесмени"

25

Един от Северозапада

преди 6 години

До БГот 1945-та до 1989-та Европа ли ти даваше?Все още съществуваме и технологично и инфраструктурно, и военно, ако щеш, благодарение на това, което е дал СССР и като знания, и като материален ресурс.

24

Анонимен

преди 6 години

Бсп никой не ги ще ако трябва герб ще искарат още 50 мандата

23

пенсионер

преди 6 години

Ех сега да съм млад с толкова клиенти.Да се разбере че съм в ЕС.

22

Wind

преди 6 години

Брех... Някой в БГ медиите да се осмели да критикува пряко ГЕРБ. Явно има надежда! И все пак преди Борисов да бъде разкаран е хубаво да имаме алтернатива, че ако ще идват БСП, ДПС и т.н., това си е нулево подобрение на нещата. Трябва ни нещо ново!!! Дори и това ново след години да излезе, че не е добро, трябва да се пробва, иначе винаги ще си газим в л***йната!

21

Мигел де Сервантес

преди 6 години

Ама ало, моля ви се, дойче свинеле, ние съвсем не държим да присъстваме в еврохейският ви съюз. Свободата е по-важна от кучешкия салам в Лидл.

20

БГ

преди 6 години

Каквото и да ни даде Европа ще е много повече от това което Русия всъщност тя нищо не ни дава

19

Анонимен

преди 6 години

Бай *** ще разсипе и ЕС, както направи с СИВ.Първо УК, а после кеф.

18

BG

преди 6 години

хах те БСП никога повече няма да дойдат на власт

17

Червен каскет

преди 6 години

Ако ще дават пари да дават, ако не - айде ауфидерзеен. Напускаме.

16

Анонимен

преди 6 години

Каква промяна ? Нима тези хора не разбраха , че с перманентни промени , перманентна Революция не става .

15

Един от Северозапада

преди 6 години

Помните ли лайтмотива на Баце от едно време, че заради корупция и липса на реформи, на Тройната коалиция са им спряли финансиранито? Интересно, защо се плашат нашите "Отличници"? Да не би да са нещо гузни, като знаят какви са ги надробили?

14

Предложение

преди 6 години

Предлагам Европа да спре парите и всички гербераски крадци да умрат прави, то народа ще измрат и легнали и прави, но и герберасите ще измрат, и тогава като дойдат БСП от Брюксел ще отпуснат 450 милиарда като на Гърция да взимаме големи заплати и пенсии.

13

Анонимен

преди 6 години

2021 и без това ще ги спрат, взето е решението вече, 350 милиарда отоват вече за южна Европа, така беше и планирано. Тогава ще видите кон боб яде ли, даже и за пенсии пари няма да има, а безработицата ще стигне 60%, вече няма фирми да правят спа центрове и балетни зали по селата, да усвояват пари за конкруретнособности и не знам си какво си, конкурентоспособни чистачи, миячи и пpocтитутки на Запад да стават българите.

12

Анонимен

преди 6 години

Е сега вече никой няма да иска да влиза в политиката, с тия ниски заплати там си за никъде..

11

Анонимен

преди 6 години

Европа спре ли фондовете на герберастките крадци, България умира права.Благодарение на тяхната повсеместна корупция, крадливост, простащинан и наглости ние отдавна нямаме икономика.Всичко е алъш-вериш, комисонни под масата, родниниски и мафиотски кръгове.Това не може да продължава вечно.

10

ангел

преди 6 години

Браво на Горанов , а Орбан направо ги разби лицемерите от ес-а , ще рекетират Полша само защото правителството им се изказа против санкциите срещу Русия , значи , който не е удобен на соросът не получава фондове !!!

9

Анонимен

преди 6 години

Много правилно решение.Тарикатите като Орбан и компания не трябва да получават нищо. В Брюксел хората са възпитани и толерантни но не са глупави.