148

venix

преди 6 години

в медиите информацията тече само в едната посока. гласовете на народа не се чуват по медиите. медиите просто така са направени и то с цел.

147

Solar Power

преди 6 години

До @Престъпление е когато бавиш документи на хората ! Тя лишава държавата от ДДС, други данъци, осигуровки и прочие. Това е престъпно безхаберие. Трябва когато подадеш документ и нямаш отговор до 1 месец - мълчаливо съгласие действаш. Това е истинското престъпление. И разберете как работи света: бизнеса прави бизнес, плаща данъци, осигуровки , а държавата събира тези пари и строи градинки и детски площадки. Това е правилния начин ! Другото е корупция и изнудване.

146

Анонимен

преди 6 години

Между другото на снимката зам. кметицата всъщност е нейна съседка във входа на блока на Иванчева.

145

ХХХ

преди 6 години

Къде мога да даря на баба си пенсията ? Пожелавам си да имам НЯМАНЕТО на Иванчева !

144

Анонимен

преди 6 години

И ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ ЗА ИВАНЧЕВА И ДРУГАТА

143

Анонимен

преди 6 години

До @Събуди се ти! Дай й пари на Иванчева!

142

Анонимен

преди 6 години

Младост, Мафията ви е хвърлила око и ще ви поКРИМчи !Защитените си кметицата от лапите на Мафията облечена във власт !

141

@

преди 6 години

Смазаха ги. Просто и ясно.Били обществено опасни! Я пак. Галеви не бяха, Маргините не бяха... тези две жени по 50кг всяка, какво могат да направят на обществото, някой да ми каже!Пресата ги смазва. Адвоката им каза че в СРСтата никъде няма фрази като "поставихме го на колене". Но всички медии тръбят че една от кметиците го била казала.6 месеца са ги разследвали. Над 100 следователя, прокурори и "агенти" работили по тях!1100 тежко въоръжени ги арестуваха в Live show пот тв.хахаСъбудете се

140

Анонимен

преди 6 години

Архитект Здравков ви го каза в прав текст,че тя не взима решения и не подписва.Значи,няма причина да взима такива крупни подкупи.Най-много-някакъв милиционерски-за стотина лева.Човекът е главен архитект от герб в кметството на фандъкова и има доблрестта да си признае.Но мрън мрън фандък се спотайва като бълха в ***.Що ли-щото учителката по руски е изпълнител на партийни поръчки.

139

Анонимен

преди 6 години

Почергът на зелените се разпознава Те са нагли нахални и изключителни манипулатори Иванчева беше типичен пример за поддържан човек от зелените Сега ако не я измъкнат от калта не ми се мисли какво ще стане

138

Анонимен

преди 6 години

Тия си помислиха че с един 5-часов екшън по телевизията са си опекли работата и всички ще почнат да плюят по жената, пък то се оказа че има бая хора в България които все още мислят с главата си и се организира защита за нея. Сериозен проблем за строителната мафия и политическото и крило. Не знам как ще оправят бакиите сега.

137

да бе

преди 6 години

Тая бих я оприличил по-скоро на сврака,а не на прасе,което е запазена марка за някои дрогаре с двойни гуши,тройни вратове и четворни шкембета.Справка-виж снимки.Тея шии не са от туршии.

136

Анонимен

преди 6 години

Троловете които плюят по Зелените тук са платени от Прасчо и медиите му. Да не забравяме как Прасчо за малко да поеме държавата като #Кой го предложи за шеф на ДАНС. Но важното е да има зрелище за плоскоумния електорат.

135

Анонимен

преди 6 години

Само като чух, че големия инвеститор е взел парите за първия транш от 500 хилядния подкуп на заем разбрах, че наистина Мафията си има държава и най-нагло отстранява неудобните...сега им инсценира корупционни екшъни (крадеца вика - Дръжте крадеца), а преди това ги убиваше !

134

Snorky

преди 6 години

Разбира се, че не е инсценировка! Защитната теза на всички корумпираните прасета, е че всичко срещу тях е скалъпено. Жалко, че няма държава която да удари с юмрук по масата и да ги вкара тия хубавци за по 10-15 години зад решетките. Наглостта им стига дотам, че мамата на едното прасе организира кампания да събира средства за освобождаването й.....

133

Анонимен

преди 6 години

Слушай *** Десиславо Иванчева не те ли е срам пред хората бе Наведи я тая глава бе нагло и мръсно същество такова Не те е срам че искаш да ти събирам пари за гаранцията Никакви Геебери и Червени няма тука Това е работа на ЗЕЛЕНАТА МАФИЯ те те оплетоха така Заради ЗЕЛЕНИТЕ си на това положение Сега нека ЗЕЛЕНИТЕ ти ДАДЪТ пари и те освободят от ареста Те са ти длъжни така да знаеш Те имат пари по натура 2000

132

Страхил

преди 6 години

Аз вече дадох 5 лв. Свобода за Деси !

131

Обява за работа

преди 6 години

Търсим фризьорка. За контакт. -Затвора в Сливен.

130

Анонимен

преди 6 години

Боко отклони темата и сега никой не се сеща за Гинка, Цветелинка и банда, за Цецо Василев да не говорим. Фобра стратегия спрямо лош матрял!

129

Реалист

преди 6 години

Горката ......Има ли още балами да вярват че е невинна? Ще доживеем ли един крадец (на власт) да си получи заслуженото.