16

Мишо

преди 6 години

До ДемократСтига лъга.Ти там ли беше, ако ми кажеш къде правят кастинга за това шоу ще се включа за да изкарам някой лев.

15

Демократ

преди 6 години

Горките дечица, как страдат, насълзиха ми се очите от състрадание като гледам снимката. Само абсолютни псиxопати и безчуствени садиcти могат да подкрепят чудовището Путин и Русия! България трябва незабавно да изгоним всички руски дипломати!

14

Анонимен

преди 6 години

Западните експерти ще открият. Те си носят. Понякога стават големи бели и се самохимизират и лежат малко в болница.

13

Анонимен

преди 6 години

Te тия руснаци освен лъжи друго от тях така и не чух през последните години. Направо ме отвращават. На истината винаги обратно, на бялото черно. Нагли, нагли, нагли.

12

САНКЦИИ ЗА РУСИЯ

преди 6 години

Само заради тези дечица на снимката руските алкохолици заслужават допълнителни международни санкции ! Бах ти аз сирийските и руски главорези , не жалят нито бременни жени ,нито деца ,нито старци !

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен номер 6До преди две седмици Путин беше стрелял по Скрипал със специален пистолет, он вчера му е намазал дръжките :) :) - Английска му работа!

10

Бедният Путин

преди 6 години

Той не откри и допинг на Олимпийските игри в Ялта.Това, което се случва е урок за Запада -- срещу себе си имат лице (Путин), което няма никакви морални норми и което ще отрича всичко.Чудя се обаче, на руските тролчета в сайта -- с подобни коментари те ще си заслужат парите, но определон стават смешни. Няма нормален човек, който вече да не е наясно що за личност е Путин.

9

Един от планината.

преди 6 години

Не мога да разбера тези хора защо не спрат да се размножават. Поне да се ограничат. Всяко дете, освен възрастен, е потенциална жертва. Няма значение дали е на химическа бомба, ядрена или от барут. Като свърши войната ще са нужни работници. Тогава може би.

8

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Задават въпрос на Тереза Мей :- Изпитвате ли срам и неудобство когато крадете от магазини ?Тереза Мей :- Аз не крада!- Това не ни интересува! Отговорете на въпроса ни, моля !

7

Анонимен

преди 6 години

При Садам ФАЩ не можаха да намерят никакви доказателства за химическо оръжие, тук обаче ще се постараят да открият

6

Анонимен

преди 6 години

А Путин защо намаза дръжката на Скрипал, с?

5

чудна работа

преди 6 години

Кат така само руски специалисти получиха достъп до района ,който е блокиран от сирийската армия и не се допускат чужди журналисти ,експерти по химическите оръжия и прочие ?!

4

Оруел

преди 6 години

Вече дори и не трябва да си играеш за фалс флаг атаките, просто пускаш по всички медии клипче и се едно е станало, щом го дават по новите е истина.

3

Мишо

преди 6 години

До невярвам на руснакХа ха, кое тие толкова смешно?Гледай да не напълниш гащите с кафяво като почнат да падат бомбите.

2

Анонимен

преди 6 години

Да потърсят по-близо до себе си

1

невярвам на руснак

преди 6 години

Е как ще открият като Путин продава химическо оръжие на Башар..ха.ха