54

Турчина Ибрям

преди 6 години

Турция вече има инерцията на растежа. Заводите, институтите, технически кадри, машини, технологии- всичко, което в Бългафия го имаше преди 30г, а сега го няма! Заводите на скрап, машините скрап и в чужбина, кадрите в чужбина, институтите над наем за офиси и казина, вместо инженери имате пишман юристи политолози социолози бизнес админкитратори..

53

Българин

преди 6 години

Интересно ми е думата "путинските" в заглавието превод ли е или домашно производство на автора на статията.

52

Анонимен

преди 6 години

Ердоган пробва нов политически проект- Рускомюсюлмянски тюрлю гювеч. След няколко години в Турция с помоща на Русия ще се проведе референдум с един въпрос - Нали искате да сте част от великата руска империя. Веднага ще обявят че искат. Няма смисъл да броят бюлетините.

51

НАТО

преди 6 години

НАТО ще ни пази, каза чичко Паси през сълзи, но не довърши от НАТО кой ще ни пази

50

Анонимен

преди 6 години

Разликата между Пейтриът и С-400 - от земята до небето!

49

Анонимен

преди 6 години

Упадъкът на България започна с американското партньорство. Благодарение на американското парнтьорстви България днес е първа по смъртност в света и бедна като бедстваща африканска колония.

48

OTOMAN LEGACY..

преди 6 години

..Putin i Erdogan shte nauchat yankite na red i vazpitanie...

47

Анонимен

преди 6 години

Подемът на турската икономика е започнал с американско рамо. Няма ли го това рамо, ще е голям купон.

46

Анонимен

преди 6 години

САЩ ако поиска може да избие турците в Сиряи както сториха с "ихтамнет".Не са поискали, не са го сторили.А всичко друго са приказки на един турски Бай *** дето си мисли, че е нещо голямо, а не си вижда простотията и резила.

45

Анонимен

преди 6 години

САЩ не им дадоха "Пейтриът", сега не се знае и руснаците колко ще им дадат тези ракети.

44

Анонимен

преди 6 години

Г-жо журналист, "путинските" С-400 ме ногат да бъдат насочени против САЩ, поради простата причина, че не това е предназначението им. По същата причина и турските танкове няма да тръгнат против Тръмп в Америка... но против Америка в Сирия, те вече тръгнаха.Когато се продава оръжие от такъв ранг, то никога не съответства на характеристиките които има в страната износителка. Никой не продава върхови технологии.

43

Анонимен

преди 6 години

България като произвеждаше 10 вида български самолети в 3 самолетни завода Турция къде беше?Чак толкова са се засилили, че ще стигнат до шерията. Копират СА, с тамошните безумия.Ако турците не учеха на Запад какво могат? Нищо. Всичко е Западно, и заводите и всичко. Да се оттеглят западните инвестиции и Турция умира. Само Хопландия има 22 млрд. евро инвестиции в Турция.

42

Професор

преди 6 години

Турция е част от демократичния и евроатлантически свят но е подвластна на кремълското джудже. САЩ да пуснат атомна бомба над джуджето. По една атомна бомба и в Истанбул, Анкара, София и Атина и ще настане мир и просперитет. Благодарение на американските атомни бомби Япония стана велика сила.

41

Анонимен

преди 6 години

Е това е новината чакана от ***-коментатора . Ще генерира поне 400 безмислени коментара ахахах хора с мноого свободно време има тук, но и с много празни глави и съответно джобове.

40

Анонимен

преди 6 години

Гледай ти какъв план... Кой те излъга?

39

Анонимен

преди 6 години

Турция без западните технологии (като включвам и японските и южно корейските) е едно нищо. Защо не взима от СА? Нали са ***?Нещо като стане въпрос за сериозни неща и веднага бягаме или при Запада или при Русия. А Турция за разлика от Русия винаги е имала достъп до западните технологии.И какво? Нищо. Само PR и "ще, ще, ще"...

38

Анонимен

преди 6 години

Чичо Гошо е напълно прав!

37

Много умно, браво...

преди 6 години

Ердоган е много хитър, шантажира САЩ, с приятеслтвото му с Русия, а последните си мислят че могат да го отцепят - в резултат ще имаме една Турция с високотехнологично оръжие, неподвластна на влияние нито от САЩ, нито от Русия...да му мислят последните, те имат обща граница и вековни войни с Турция...както и Европа разбира се, най-вече ние...

36

тропнал трупчо

преди 6 години

българите никога повече няма да бъдат елемент, защото се превръщат в малцинство в собствената си държава, в която пък преобладават бъгларските пенсионери, безработните и бездетни българи на фона на плодящите се малцинства.Тук вече не говорим за армия, здравеопазване или образование.В природата знаем - нищо се не губи, просто територията ще бъде преразпределена, както стана с Беломорска Тракия, Македония и други области в които някога имаше ***.Кой би сътрудничил с труп?

35

Анонимен

преди 6 години

Както се разбира от статията Турция няма нищо. Искала да произвежда. Ами нека си иска.Както се шегуват в турските сайтове, Турция произвеждала самолети, но никъде нямало самолетни заводи. И турците питат как може да нямаш заводи, а да произвеждаш. Ясно е, че всичко е PR. А те и руснаците не са балъци да дават технологии. В самолета най-трудното е двигателя. Когато произведат самолетен реактивен двигател да се обадят. И да не се надяват Русия да им даде технологията.