132

ГЕРБ forever

преди 6 години

До торен бръмбърВ България бедни хора няма!Има такива,които вечно хленчат,защото ги мързи да работят.При управлението на г-н Бойко Борисов безработицата на днешна дата е с рекордно ниски размери,народа живее безметежно,загърбил грижите и тегобите с които се е заело правителството.Днес всеки може да си легне с пълен корем,да си чопли носа и да не мисли за нищо в пълно спокойствие.Днес живеем най-добре от всякога.

131

Анонимен

преди 6 години

"..това е употребяване на боен газ, произведен в Русия, който отдавна не трябваше да го има..."Много е умен, цял плевник мозък! Освен, че, по собственото му скромно признание, е "един от най-големите български математици", този откри ново агрегатно състояние на материята - ПРАХООБРАЗЕН ГАЗ! Един нашенски Лавоазие! Дали и финалът му няма да е като този на Антоан-Лоран? Повдига ми се като гледам на снимката, как жалките фотографчета са го облепили като оводи конски ***.

130

ист

преди 6 години

Драги рублофили. Поговорка - на умряло куче нож вадите.Плевнелиев беше успешен президент. Всички президенти до края на живота си остават президенти.

129

оняпак

преди 6 години

От тази солидарност към партньорите, останахме без поминък, население и държава. Само територия. Обикаляме около техния клуб и не ни пускат дори в антрето.

128

няма да кажа

преди 6 години

Много ви молим всички ти-ви-та, поне в такива светли дни, когато хората искат да очистят душите си и да се помирят с Бога, чрез Исус Христос, много ви молим да не ни навирате в очите подобни безбожници, лакеи, размирници . От сърце ви молим, пощадете очите и ушите на зрителите, ако искате да имате рейтинг някакъв. Помнете, че е близо денят, когато ще ни се търси сметка.За Плевнелиев незнам дали има надежда.

127

мухахах

преди 6 години

До ЧебурашкаИ при мен е така, заработва чиляка и той някоя рубла.

126

Анонимен

преди 6 години

Ако се следва логиката и пътя които е поела България би следвало също да изгоним руски разузнавачи прикрити като дипломати и тук в България!Най малкото дори е задължително ако знаем за такива това да стане!

125

Анонимен

преди 6 години

Той е не само бивш, но и отречен от всички президент. По тази причина, с основание хората не търпят изказванията му.

124

Су 34

преди 6 години

Дания се напълни с бежанци от СССР. ЗАЩОТО Е СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА И ГИ ПРИЕХА 1990Г БЕЗ УСЛОВИЯ---------Не, просто са ги приели за да деморализират СССР съответно Русия. Сега им се връща, защото русите никой не може да ги управлява.Западните страни са доказано недалновидни.

123

Анонимен

преди 6 години

СЕТИЛ СЕ КОГА ДА НИ Е ПРЕЗИДЕНТ!! КОГА ВЕЧЕ МАНДАТА МУ ИЗТЕЧЕ ! :D

122

Анонимен

преди 6 години

Не сме знаели досега, че Скрипал е българин и трябва да изгоним руснаците ако трябва да гоним някой това са англичаните и техните надупени лакеи. Добре, че се отървахме от тоя дриcък. Време е да му вземат българския паспорт и да заминава при господарите си.

121

Аз

преди 6 години

Няма ли кой да го спре да се излага - все пак беше президент на държавата, а не на селски футболен клуб.

120

socialen

преди 6 години

Добриат Олигарх Прокопиев продължава да го управлява.

119

socialen

преди 6 години

Да си направи селфи

118

:):)

преди 6 години

абе хора, какво може полезно да се чуе от човек който в крайна сметка е строителен предприемач. Освен заучени фрази и словесни еквилибристики тип евроатлантизъм друго няма какво. Политическите му коментари са безмислени или просто декламира нечии чужди а той от позиция на бивш президент го ползвст за високоговорител....

117

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев за пореден път пълни памперса щом се заговори за Русия

116

Ал

преди 6 години

Към кого да се обърнем да не го дават тоя пелераст повече по новини?

115

socialen

преди 6 години

Най-хубавото, което Борисов и Цветанов досега направиха, беше че го озгониха от Президентсвото, защото дори и на тях им писна от постоянните му глупости.

114

гого

преди 6 години

Роско, гледай си русата кска и спри фа дразниш народа, безличен си с твоите клишета досадни.

113

Анонимен

преди 6 години

Това нещо като не иска личният му живот да придобива публичност да спре да обикаля телевизиите. Едва ли липсва на някой инфантилната му усмивка.