20

Анонимен

преди 6 години

Тоя Радев нещо май е слънчасъл .Пълнеж на парламента -- чакалоще доказателства , като досеганяма никакви . Триумф на герберастията .

19

на два стола

преди 6 години

Не може да седиш едновременно на два стола дълго време. Времето ни изтече. Изборът сега е задължителен. В противен случай ще ни се смее цяла Европа с всички последствия за България.

18

А леко Бай

преди 6 години

Неминуемият фалит на световните свръхбанки,раздали кредити в неограничени размери/гръцките пенсии-1000 евро за великден,българските-20,примирно/ще сринат изкуствено напомпаната икономика.Банкстерите смятат,че чрез война ще ликвидират огромния дълг общо към 750 милиарда.САЩ искат да използват източноевропейците за пушечно месо.Те така си правят-винаги воюват с чужди сили на чужда територия.Но сега и те не могат да се смятат за свещенна защитена крава.В един ядрен котфликт всички са губещи.

17

тя

преди 6 години

Това е войната , която води Англия и иска по този начин да си преброи "приятелите" !

16

Анонимен

преди 6 години

Първо отравянето беше в заведението, после през вентилацията на колата, после на пейката. Хайде да дадат някаква достоверна версия подкрепена с неопровержими доказателства и тогава заставаме зад тях.

15

Анонимен

преди 6 години

Видяхме до къде ни докара политиката на цар Борис Трети "Винаги с Германия, никога срещу Русия" до 45000 жертви от 2СВ и зачисляване на България към победените държави последвано от 45 години руско робство и още 80000 жертви на комунистите. Жалкото е че почти никой от управляващата ни днес пacмина не е разбрал че това е най-губещата и пагубна политика.

14

Анонимен

преди 6 години

И от Москва какво ви отговориха??? А след изказването на Захариева??? А преди време и другите изказвания на Герб и Плевнелиев, че Русия ни била враг????Пред Путин лицемерието не върви! Той не е Мей, нито Меркел, нито Юнкер...

13

тя

преди 6 години

в англия убиват масово с БОВ и никаде другаде това не става! Убиват с цел да хвърлят вината върху този , който не им е синпатичен!Такива са всички убити там чужденци!

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Че кой е приятел на Русия? Я да ми подскажеш, защото Русия сама обяви целия свят за неин враг включително и твойта русофилска персона, а ти си тръгнал да подсмърчаш в полза на Русия.

11

НРБ

преди 6 години

Не сме солидарни със Лондон. Лондон има много да обеснява по случая Г. Марков още, защото представиха като доказтелство едни слухове за един чадър, а по случая Cкрипал ще представят като докаателство една ПЕЙКА.

10

Анонимен

преди 6 години

какъв 21в? върнахме се в 16в - няма международно право, няма елементарни човешки права - вижте какво става в Турция и Русия - убийства, журналисти в затвора... По заповедите на един-единствен сатрап. Страдат милиони, за да може единици да властват и да крадат и лъжат безнаказано.

9

тя

преди 6 години

Солидарни с кого ? Брутална Англия! Не съм виждала по- зъл човек от външния министър на Англия .! Този белезникав злодей е

8

Анонимен

преди 6 години

МИ-5 са го отровили-за да може след брекзита останалия свят по някакъв начин да им съчувства -а затова им трябва общ-враг-и е то къде се появява името на русия

7

Анонимен

преди 6 години

Смешника от снимката не знае ли че когато стоиш разкрачен над острието на ножа най-вероятно е да се лишиш от някои атрибути. Точно това се опитва да прави ГЕРБ. Няма такова нещо хем вълкът сит хем агнето цяло.

6

Анонимен

преди 6 години

Според мене, от ГЕРБ са го предложили този за депутат на избираемо място само заради името му - Радев Сега го пускат отвреме на време да говори някакви неща, та да пишат по вестниците: "Радев каза това, каза онова."

5

Анонимен

преди 6 години

До 2:Който е приятел с Кремъл, да си носи ротъвогаз !.........А, който е приятел с Макаров - бронежилетка !

4

Анонимен

преди 6 години

Какво може да се очаква от едно троянско конче?

3

Активист на БКП

преди 6 години

Доста е наедрял гербаджията !!! Храним се здраво и крадем за себе си !85878

2

Какви приятели бе

преди 6 години

От Кремъл нищо добро не сме видели през последните 100 години, не им щем "приятелството"!

1

Анонимен

преди 6 години

Който е приятел с Кремъл, да си носи протъвогаз !