70

Дедо Гого

преди 6 години

Споко, пичове - статистиката явно обхваща заплатите в парламента и министерствата...нали трябва да се отчете напредък !

69

Анонимен

преди 6 години

Като гледам новите учебници на децата,гаранция,че няма да има образование.Нищо че се ходи на училище.Това е целта на занаятието на новите ни учители-дезобразование,затъпяване и лесно манипулиране.

68

Burzum

преди 6 години

Да сметнем 5.2.8=80лева ....ха на бас че и половината не взема....

67

Манолски

преди 6 години

5 евро е прекалено оптимистично според мен. По моите сметки е някъде около 3 евро бруто

66

Анонимен

преди 6 години

По-лошо е за повечето хора, защото така и не зацепиха, че трябва сами да се справят, а не БокУ или *** да им дадат едни пари по Коледа.И че БокУ и *** се интересуват първо от себе си, а за електората не им пука особено.Аз не познавам човек, който да разчита на себе си и да не е успял.

65

Анонимен

преди 6 години

До 86 АнонименЦитираш някой държави какви са заплатите но никой на пише какви са цените на стоки и услуги. Я се разровете в интернет пък тогава се възхищавайте

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 67Черноработниците са си "черноработници". Без "белите якички" нямаше да има и "черна работа". Всичко започва от образованието и знанието. Като прумеем това, може и в България да изгрее слънце.

63

маке

преди 6 години

до 82 бре ти знаеш ли кви са заплатите у Африка не моем ги стигнем

62

Анонимен

преди 6 години

Къде ги видяха тези 5 евро средно на час.Аз вземам 1400 лв,а жената 800 лв.Средно 1100 лв или 562 евро.Делено на 172 часа месечно излиза 3,2 евро.А точно 1140 лв е средната месечна заплата у нас според НСИ.

61

Анонимен

преди 6 години

Дания,Белгия,Люксембург,Холандия,Австрия - все държави, които нямат ядрени ракети, можещи да обиколят Земята сто пъти, но живеещи като царе. А може би именно заради това.

60

sofeto

преди 6 години

А масовото заплащане на черно без социални осигуровки, влизали в статистиките?

59

Анонимен

преди 6 години

5 евро на час в бг ! А стига бе ! Къде са тия 5 евро на час ? Тая държава се крепи само на измама и вярващите им 80 % де би ли

58

Баба Митка

преди 6 години

До Чичо МиткоДа прием,че е било лошо през ония 35 г.А сега,през последните 30 г,защо е по-лошо за повечето хора.Изключвам шайката.Значи нещо не е наред в делата или главите.

57

Анонимен

преди 6 години

Средното заплащане в България е точно 1,5 евро на час. 5 евро на час са 1800 лева. И малка част от българите получават по толкова. Ние сме с Африкански заплати. А вносните стоки в хипермаркетите са по скъпи от тези в ЕС.

56

бг

преди 6 години

Къде са тия 10 лв. на час бе алооо....в Плевен такива пари взимат директори и началници.

55

Анонимен

преди 6 години

Пак изкривени сметкиАко искаш, мога да ти направя една сметка: служител в американски МакДоналдс взема такава заплата, че му стига за кола и квартира. Минималното заплащане на час за щата е около $6. Е, квартирата не е в Бевърли Хилс, колата не е Мазерати, но ги има и са прилични. Отделно, че ако се труди, бързо расте в иерархията. Кажи ми, според теб, служител в наш МакДоналдс може ли да си позволи такива неща?

54

Анонимен

преди 6 години

5 евро = 10 лв.10лв. х 8 часа = 80лв.80 лв. на ден х 23 дни в месеца =1840 вие луди ли сте ?????

53

Чичо Митко

преди 6 години

Все малки държави от ,,нашата черга"-Дания,Белгия,Люксембург,Холандия,Австрия.Все страни не строили,,зрял социализъм".За големите не говорим.Но ние винаги сме били със смешни заплати.Когато аз получавах 83 лв,през 1970та,за същата работа и професия моят колега и познат от ГФР получаваше 800 марки.А пенсията на баба ми беше 30 лева.Така че ,,крушката си има опашка" е казал народа.Този 45 годишен експеримент ни излезе скъпо.С губеща икономика,дотации и лозунги го докарахме до тук.НЕДОНОСЧЕ беше!!!

52

Анонимен

преди 6 години

Защо в статистиката я няма Русия ?Колко евро на час вземат с техния велик държавник Джуджан ?

51

от маалата

преди 6 години

До Анонимен 71Къде??Кога??