256

Анонимен

преди 6 години

Дълбоко се съмнявам че точно Теменужка е човека който стои зад Гинка.

255

ognyanz

преди 6 години

Бойко не знаел нищо, сиромаха. Кого ще баламосваш, Бойко? Кой се среща с премиера на Чехия предния месец. Нали уж чехите били проверявали сделката. И не ти казаа нищо. Да ти верваме ли?

254

Анонимен

преди 6 години

Червените баби очевидно са платили за тази долнопробна кампания и сега се цъкат минуси и се пишат коментари лишени от какъвто и да е смисъл на поразия.

253

Ъъъ

преди 6 години

Абе ако е Гена, ще го преживеем някак, ами ако е някоя Джейн, кви ще ги дъвчем?

252

Глас от народа

преди 6 години

Искаме нови избори. Искаме да се преброим отново и да се чуе гласа на народа за всички безобразия

251

Анонимен

преди 6 години

Тихо, тихо, да не събудим българите

250

Анонимен

преди 6 години

"Ами ако зад тая Гинка стои някой ГенаЧто делать"Ззад тая Гинка стои Теменужка. Оня с оставката.

249

До 311

преди 6 години

Всеки възмутен от продажбата на електроразпределително дружество обслужващо един от трите района в България е ***, следователно комунист. Ще припомня че такава сделка вече е имало, но очевидно другарите си търсят повод да реват и създават виртуално напрежение.

248

Анонимен

преди 6 години

На тиквата му побеля тиквата от калинките около него.

247

Анонимен

преди 6 години

Ами ако зад тая Гинка стои някой ГенаЧто делать

246

Анонимен

преди 6 години

Опорката на СТРНДЖАТА е, че всеки възмутен от продажбата на ЧЕЗ бил комунист. Ето ви представителна извадка за електората на Г-ЕРП.

245

Нови избори

преди 6 години

На поправителен по демокрация трябва да се явят политиците ни двойкаджии. Докато не си научат домашното, а то се казва "почтеност в управлението" - всеки две години да се потят да печелят гласовете ни!!!

244

Анонимен

преди 6 години

Теменушка загуби 1000 лева бонус към заплатката от 5000 лева, но лапна комисионна от 2 милиона.?..?

243

до СТРАНДЖАТА

преди 6 години

"Това е частна и напълно законна сделка. *** от яд, кремлински ***!"Обясни ми защо енергийният министър си подаде оставката заради сделката, премиерът я прие и ангажира ДАНС и НАП да разследват "законната" сделка.

242

АК-47

преди 6 години

Ама кой му вярва на Тоя, разпоредил проверка, е, и??? Нали тази проверка, ще изкара че всичко е редовно и нормално. Както покупката от едни едва ли не тинейджъри на Дипломатическия клуб, както проверката за 6-те апартамента пък на Онзи. Мафията си има държава, това е. Когато и леля Гошка купи някой оръжеен завод, ВВС или БДЖ, май тогава най-накрая този заспал народ ще се събуди, за да измете тази ***.

241

до СТРАНДЖАТА

преди 6 години

"А на кого да го продаде... - на приятел на Овчаров ли или на Кирчо куфарчето..."На кого е продаден ЧЕЗ можеш да разбереш по оставката на Теменужка Петкова.

240

Анонимен

преди 6 години

Да се чуди човек как е възможно да се ангажират толкова хора с подобна глупост. Това кой е собственика на електроразпределителното дружество обслужващо западната част на България няма, абсолютно никакво отношение спрямо цените на ел. енергията определяни от КЕВР! Това че чехите са решили да продават си тяхно решение, това че някакво българско дружество е решило да купува, пак си е тяхно решение - цялата истерия е плод на простотията завладяла българското общество.

239

Анонимен

преди 6 години

Нови избори са най-демократичното решение. Политиците ни са двойкаджии и трябва да се явят на поправителен по демокрация. И ББ да не казва че е скъпо. Поправителен изпит винаги е скъп за семейството на двойкаджията!!! Но помага!

238

Анонимен

преди 6 години

Европа е отворила фондовете,защото и трябва послушно псе, иначе е страшно Вишеградската четворка да не стане петорка,шесторка и т.н.

237

до СТРАНДЖАТА

преди 6 години

"Комунистите не могат да допуснат дори, че може да се управлява и без да се краде, защото съдят по себе си... - къде го видя ти това ограбване"Едно от 3-те ЕРП-та гарантиращи енергийната сигурност на България е продадено на приятелка на енергийната министърка на ГЕРБ. Сделката е загубена от чешкият милиардер, собственик на Енерго про и е спечелена от двама неизвестни с активи за 90 000. Бизнесът, който придобиват е за 2 милиарда. Това не е ограбване и аз съм комунист, че го твърдя, така ли?