232

Василев

преди 6 години

Неплащането на външния дълг и задържането на стоките в складовете си беше умишлен сценарий, за бутане на влсатта, хиперинфлация и ОБЕЗЦЕНЯВАНЕТО НА НАЦИОНАЛНАА ВАЛУТА И СТАНДАРТА НА ЖИВОТ!!!Агент Питър Мънигън!ЦРУ!!!

231

дядо Груьо

преди 6 години

До ВасилевТолкова добре живяхме през 80 години,че за една холова гарнитура един месец стоях пред магазина и на всеки два часа се проверявахме и който го нямаше биваше зачеркнат от списъка.И всичко това в чужд град и ядох само кифли, защото беше купона система.

230

Анонимен

преди 6 години

"Eлита на Царство България върна Южна Добруджа"??????????Историци Герб спрете се. За 31 години този елит хариза Северна Добруджа на Румъния и ни докара 3 Национални катастрофи. Язък за славните победи на армията и стотиците хиляди жертви. Три пъти сме на страната на булката.

229

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевВасилев ти в ред ли си с главата ?Кой ни е завиждал за стандарта на живот, то сърбите бяха къде по-добре от нас.

228

Аз

преди 6 години

Това, че съм против Народният съд не значи, че съм за простотиите вършени от Царската власт преди това. Фашистите в България са избивали невръстни партизани и са им рязали главите, после са карали учениците да ходят да гледат труповете им, за да всяват страх. Комунистите пък избиват Легионерчета, които са били невръстни по абсолютно същият начин. Нормалният човек отрича и двете. Аз съм за деполитизиране на хорат. Повръща ми се от политиката, която все ни противопоставя.

227

Василев

преди 6 години

Фашизма и комунизма са измислени от евреите, да всяват войни , революции, конфликти , с една единствена цел, накрая еврейския народ да притежава всички лостове за контрол над простосмъртните роби!!!Аз ви гарантирам, че техния сценарий се оказа грешен, когато социалистическите държави започнаха да имат конкурентни индустриални мощности, селско стопанство и пазари!И всичко това не беше в ръцете на еврейския елит в тези държави!!!Агент Лейди Мириам Кейсинджър!ЦРУ!!!

226

анонимен

преди 6 години

Г-н Жаблянов, защо така? Помисли, че и ти като Иво Христов, ще ти се размине ,но това е парламента , а Вие не се намирате под закрилата на президента !

225

Анонимен

преди 6 години

Народно събрание - *** народ да прави събрание - смятай какво е. И това народно събрание да иска оставка на Жаблянов - смятай какво е.

224

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевИ ако трябва да съпоставим предишния ни начин на живот с лъскавите дрънкулки , които сега всеки си харчи парите, ами че ние сме били хиляди пъти по-добре!!а ако си изпиеш хапчетата със сигурност ще се почувстваш добре.Майор ПетровГРУ

223

Бай Курти

преди 6 години

Направо реваот мъка,че комунистите нямало да предлагат заместник на другаря Жаблянски.

222

Анонимен

преди 6 години

Народен съд :). Тоя *** народ да те съди, смятай какво е...

221

Анонимен

преди 6 години

Борбата е между профашисти и антифашисти. Профашистите вкарват България във война със САЩ и Великобритания - демократичните държави. И днес ще има народен съд, ако управляващите ни вкарат във война със САЩ и Великобритания и ни свържат с някоя фашистка държава. Пише го в Конституцията.

220

Василев

преди 6 години

Който дойдеше от запад в България през 80те години на миналия век ни завиджаха, на за стандарта, а за живота който водихме!Спокойствие , всеки с имот и работа, никога не са върнали от болница човек преди да го изследват и да му кажат диагнозата, повече лично свободно време!И ако трябва да съпоставим предишния ни начин на живот с лъскавите дрънкулки , които сега всеки си харчи парите, ами че ние сме били хиляди пъти по-добре!!Агент Ървин Стоусър!ЦРУ!

219

Анонимен

преди 6 години

В интерес на обективната историческа истина е, че ни бяха уморили от глад с надпреварата във въоръжаването. И Комунистическия елит за да могат техните преки наследници да запазят това, което са извоювали като постове и позиции създадоха псевдо демокрация, приватизация и т.н. Но понеже комунист и военен не може да създаде нищо, но е ловък в кражбите съсипаха и малкото конкурентноспособна икономика, която имахме.

218

До bul

преди 6 години

Български граждани убиват различно мислещи български граждани?!? Български граждани съдят военнопрестъпници, по указание на великите сили с не много смъртни присъди.Прочети друже "Хоро" на Страшимиров. 1923, в градче от Средногорието, цветът на нацията в лицето на офицери, съдия, прокурор, кмет и пр. избиват без съд и присъда 17 селяни и селянки и карат другите да играят хоро около труповете им. Офицер се хвали в кръчмата с одрано лице на въстаник и пр. ГЕРБ и "патриотите"почитат тези герои

217

Анонимен

преди 6 години

Между 1941-1945 г. комунистите бяха верни съюзници на САЩ и Англия,които бомбардираха нашите градове- значи са съучастници в бомбардировките!

216

Анонимен

преди 6 години

Нека да не забравяме, че елита на Царство България върна Южна Добруджа на българите. Дори само заради това тези хора трябваше да бъдат спасени и да работят за просперитета на страната ни.

215

Василев

преди 6 години

В интерес на обективната историческа истина , трябва да кажем , че по времето на късния социализъм, държавите започнаха да дават много гнили плодове и това не се хареса на световния финансов капитал!!!Какво имам в предвид, безплатно достъпно здравеопазване, индустриални и производствени мощности, почти всеки човек с имот,социални придобивки и пенсии!!!А това за Новия Световен Ред е смърт, защото така се създават неконтролируеми държави и народи с гръбнак индустрия и пазари!Брейнджър!ЦРУ!

214

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да установите, народът е този който плаща последиците от всичките ви грешки

213

Анонимен

преди 6 години

Утре ако на Жаблянов от москва му кажат да осъди на смърт майка си, то той със съгурност ще го направи, защото такова е времето