13

Ами

преди 6 години

Ами, направо като българи реагират и македонците!

12

Анонимен

преди 6 години

Путин не иска Македония в НАТО. След Черна Гора ще му дойде много. За това и руската азбука дойде от македонските земи, затова и изкарва гърците на протести. Не знам като дойде ред на Сърбия как ще пощуреха.

11

Анонимен

преди 6 години

Да, но после е бил репресиран от САЩ, Великобритания и Съветския съюз. Един активен борец срещу САЩ и Великобритания.

10

Анонимен

преди 6 години

До АтомАлбанците считат Македония за тяхна!Следва Босна!

9

Анонимен

преди 6 години

Защо ни занимавате с тази измислена държава и с този изперкал народ, който с години хвърляше помия по България и хиляди гадости изприказваха. Нека ги сгазят гърците, да разберат, че от Един Македон не е тръгнал света, както им го набиваха техните "историци".

8

Анонимен

преди 6 години

Македония както и България са създадени насилствено! Местните племена които са били коренното население на тези земи са насилствено претопени. Бълхарите на Кан Крум са били ***. Но вследствие на смесицата с коренните девойки са се претопили. А и няма как да не се претопят като местните девойки са били красавици в сравнение с Бълхарките.Тази история никъде не виждам да е описана от нашите пишман историци. Защо ли? Защото не е угодна и ни злепоставя пред света! Няма Македонци има Бълхари!

7

Анонимен

преди 6 години

"Те се отказаха от българските си корени, които са доказани във времето."А това пък са твърдения на българин-патриотар, който не по-малко от събрата си македонец смята, че де що има нещо важно по света, все българска намеса е там. Малките нации, като нашата включително, се занимават с глупави надхващания на историческа тематика, за която няма изобщо неоспорими доказателства. Най-добре е страната ни да не си пъха гагата там, дето не й е мястото и да не се меси в чужди конфликти.

6

Зозо

преди 6 години

На площада е имало 140 хил. на милион протестиращи. Платени от КГБ и Газпром. За жалост на диктатора в Кремъл, Македония избра ЕС и НАТО! Ще си пренасят газа през космоса.

5

Анонимен

преди 6 години

Дядото на Александър Йорданов лично е застрелял 7-те деца в село Ястребино.Така че нека да не дава оценки.

4

Утайки

преди 6 години

Това в Скопие са *** и съвсем скоро ще ни се молят след като шиптърите ги завладеят окончателно. Само вижте как поддържат гробищата на французи и сърби и го сравнете с гробището на българските войници - просто липсва и един кръст! Ина ме родът ми е дошъл ит вардарска македония ама никога не са ми казали, че не са българи а даже напротив.

3

Анонимен

преди 6 години

Нека напишат довя история сега. Да не клякат на гърците за името. Тогава ще ги призная че са велики, иначе са головдници.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Като не искат да са българи ще бъдат шиптъри !Средно положение няма !Колкото по-бързо го осъзнаят хората от измислената държава Македония, толкова по-добре за тях.

1

Анонимен

преди 6 години

Ал.Йо. днес е дал почивка на руснаците и е зачесал македонците.