54

Анонимен

преди 6 години

Средният българин е интелектуално ограничен. Такъв е и премиера и затова се разбират, той сам го каза... Въвеждането на еврото ще свали лихвите по кредитие драстично. Това 80 % не могат да го проумеят, такива са им мозъчните способности.

53

Анонимен

преди 6 години

Само да спомена, че този потенцилен затворник костов се подписа в един много пагубен за България план Ран-Ът.

52

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля, че бъдещето е към неутралитет, не към ЕС и еврозоната. А и народът не е глупав, знае ,че щом нещо му се сервира, няма да е за негово добро, а за такива като Костов и другите милионери във властта.)Колкото и да си чешем езиците нищо няма да се промени.

51

Анонимен

преди 6 години

Забавно ми е да чета коментари на хора, които си нямат понятие от икономика, финанси, валутни пазари и т.н. да дават компетентно мнение по тези въпроси. Че и референдум за еврото трябвало да има...Да бе да...Ще питаме народ, който търка билетчета и цъка бързи кредити дали трябва да влезем в еврозоната...Айде няма нужда. Ще видим светлина в края на тунела, когато българинът стане специалист в конкретни области, а не във всичко.

50

Анонимен

преди 6 години

Единствената слабост на Костов беше, че не можа да се пребори за лустрация и поставяне на БСП извън закона. Ако беше успял, нямаше да се срамим пред света с президент два мандата от ДС.

49

ф 16

преди 6 години

БКП от червено стана социалистическо бледо синьо като ГСДП .Окей ,няма лошо и Костов каза, с два крака върви едно общество -ляв и десен . Но питам аз какво правеше антиевропееца Сидеров в театъра ,Бойко имаш ли малко срам бе ,чвека който пали знамена на ЕС ,който нарича НАТО фашисти .

48

RRR

преди 6 години

Честити двойни цени :)

47

do 42

преди 6 години

Референдуми се провеждат, само когато от Европа надигнат вой... И освен това са нагласени, както и изборите за правителство....

46

Анонимен

преди 6 години

Всички демокрадци на амбразурата да бранят мавър с *** венци...

45

Анонимен

преди 6 години

България бавно но сигурно се откъсва от мъртвата прегрътка на ***. Дерзайте *** !

44

Анонимен

преди 6 години

А защо швейцарската демокрация не е влезнала в еврозоната? Костов май е по-голям демократ даже от швейцарците.

43

мдаа

преди 6 години

Руските *** умирят от яд , че България може да просперира и да се откъсне от задушаващата прегръдка на сибирската мечка .Колко ви плаща генерал Решетников да спамите ?

42

HeinrichHimmler

преди 6 години

До бгИванчо ти Костов е един от най-големите крадци, били начело на държавата ни. Окраде каквото можа, безсъмнено, компетентен човек, но кражбите са му слабост. И Жан Виденов го накиснаха, ама е по-удобно да му се причисляват всички злини. Иван Костов е главният изпълнител на плана Ран-Ът. Затвор за него!

41

Един българин

преди 6 години

Щом Иван Костов го казва и ни успокоява че всичко ще бъде за добро, значи можем да се успокоим. Успешното приемане на еврото ще бъде голям плюс за България.Дори държави извън Европейския Съюз, като Черна гора например са приели еврото по собствена инициатива и без да се допитват до никого, та какво остава за нас.Мисля, че ще стане много по-добре от сега.Единствено ме притеснява, че Костов не коментира управлението на ГЕРБ. А както знаем и той не им е фен.

40

Василев

преди 6 години

Не може да продаваш предприятие за един лев, под предтекст че нямат пазари и имат много кредити, остаряла материална база, и след това да бъде препродадена два пъти за стотици милиони долари, става въпрос за Кремиковци!Същото стана с авиокомпания Балкан, да бъде продадена за по-малко от един апартамент, а активите да надвишават цената с всички кредити и пасиви, които е имал превозвача!И десетки и стотици други случаи на приватизация, които остават скрити, защото са закътани в провинцията!ЦРУ!

39

Анонимен

преди 6 години

До Василев 19Странно.....в изречението "неефективна икономика с всичките активи и пасиви беше разграбена" има цялото това ПРОТИВОРЕЧИЕ ВЪОБЩЕ НА ПРЕХОДА И ПРИЧИНИТЕ ЗА НЕГО! Ако икономиката е била неефективна, то ТЯ НЯМА ДА ИМА НИКАКВИ АКТИВИ, А САМО ПАСИВИ! А социкономиката ИМАШЕ ТАКИВА АКТИВИ, КОИТО И ДОСЕГА НЕ МОГАТ ДА РАЗГРАБЯТ!!!Ха-ха-ха...добре, че поне шоро.шчетата са толкова т.ъ.п.и, че по тях разбираме че сме на прав път и цялото това ви блато ще го разкараме! И еуропката няма да я има

38

Анонимен

преди 6 години

За влизане в Еврозоната е редно да се проведе референдум

37

ф

преди 6 години

Не го поканиха защото са гузни ......Което иде да докаже,е прехода беше дирижиран от БКП и ако имаше човек който им се озъби и беше почтен в това си качество на антикомунист и европеец бе Костов.Поклон .

36

Анонимен

преди 6 години

До 36А ти каква рома си?

35

бг

преди 6 години

Иван Костов спаси България от жанвиденовото блато .Той не разреши на рашките самолети да минат през България за Косово и на всичко отгоре хвана руски шпионин по бели *** как предава секретни документи на руското посолство , като ИЗГОНИ !!!! руския посланик. Затова появяването му в публичното пространство предизвиква бясна ярост руската агентура ,която спами и *** за жълти копейки в нета.