55

Анонимен

преди 6 години

Може столичния общински съвет да заседава в палатка и кмета също да работи в палатка.Общинският съвет и кмета без коли само градски транспорт? Тъй ще песните от отопление на общината и няма да замърсяване въздуха!

54

реалист

преди 6 години

Защо преди не ревахте за мръсния въздух, а след като започнаха да идват еврогеЙскиските чиновници? Срам ли ви в каква *** живеете?

53

Анонимен

преди 6 години

как двойно бе, на места замърсяването е 10 пъти над нормата!

52

Анонимен

преди 6 години

за съжаление точно гражданите,който могат да си го позволят не го правят,имам наблюдения над мой съседи,който имат месечен доход около 5000лв месечно се топлят на въглища обяснението: тока е скъп и да имам пари няма да ги давам за ток

51

1

преди 6 години

Факт е, че 60% замърсеният въздух е от колите, през лятото също има превишаване на нормите. София е пълна с комплексари, стандарта им не позволява да се качат на метро или трамвай

50

Чичо Илийчо

преди 6 години

А ако нямат пари за хляб-да ядат пасти.Тъпо и покорно същество. Оставка!

49

Анонимен

преди 6 години

Другарксо учителке аз добре си греях бебе на 5 месеца на ток и сега немога да го платя. Затова минах на дърва и въглища. Хем по топло хем по евтино. Коминя ми чади като парен локомотив по нанагорнище. Но след като цените на тока са като за милионери няма как да се отоплямвам на ток. Пробвах уж икономични ел. печки от всякакви видове даже взех от един приятел климатик но се оказа че няма икономични ел. отоплители има само лъжи на производителите. а пък новите електромери въртят като за световно!

48

Анонимен

преди 6 години

Сега,първо и аз я храня Фандъкова и то здраво и за много неща ме вбесява НО ФАНДЪКОВА НЕ Е ВИНОВНА ЗА СУТРЕШНАТА МЪГЛА,от няколко дни в София сутрин и вечер ИМА МЪГЛА НЕ ОТ СМОГ А ОТ ..НЕБЕТО!!!Вечер наистина от 18.00 часа до сутринта поне до към 8,9 при безветрие и мъгла е ужас,стойте си вътре!ДА, КАТЕГОРИЧНО ТРЯБВАТ СПЕШНИ МЕРКИ ЗА ЗИМНИЯ ВЪЗДУХ В ПО-ГОЛЯМА!ТА ЧАСТ НА СО!Не бъдете обаче ПРОПАГАНДАТОРИ НА ЛЪЖИ,Фандъкова не може да се бори с мъглите,но трябва да се бори С ВЪГЛИЩАТА ПОНЕ!

47

Анонимен

преди 6 години

абсолютно правилно е това за инверторните климатици, с един инверторен климатик клас АА отоплението мна стандартно жилище 80-90 квм.м. излиза около 80-100 лева, с тия 2 млр където опукахте за стиропор по панелките можеше да дотирате покупката на поодобен климатик с 50 % на дмакинство и проблема нямаше да съществува,. отделно че от подобна програма щяха да се възползват всички, а не само живеещите в панелни жилища, ама не ви изнася нали

46

Анонимен

преди 6 години

До 41,баси, т'ва българина олицетворява успеха си в живота с новата кола и новия телефон.Примитивна работа!

45

Axe

преди 6 години

Ъ???????

44

Анонимен

преди 6 години

Вдигнете тройно данъците на колите, стига са се оплаквали. Щом имат пари да ги карат тея трошки, ще намерят и да си плащат данъците. Ще пискат малко пък ще им мине, но поне ще дишаме по-чист въздух.

43

Анонимен

преди 6 години

Зов от гражданин, обитаващ столична територия с космически цени на парното и африкански доходи: "Като не можете да спрете да крадете и да създадете икономически предпоставки да живеем нормално - ходете незабавно в отворите на майките си, от които са ви снесли и не ни вбесявайте с наглостта си!".

42

Анонимен

преди 6 години

Гарантирано от ГЕРБ, забиват си главите в задните части и казват ние не виждаме проблем. Какъв контрол са засилили ??? Контрол просто НЯМА! Мерки срещу нарушителите НЯМА!

41

Анонимен

преди 6 години

Така ли ***,Фандъчке.Истинската причина за отровата,която се диша в София не са печките.Тях ги е имало винаги.Нали с Борисов се хвалите колко напред е отишла София с тая политика на геноцид спрямо цели региони и наливането на всички пари на едно място.Ето това е резълтатът.София мегаполис никога няма да стане,но отровата там вече е за десетилетия напред.А колкото до тока,благодарение на вас той се превърна в непосилен лукс за мнозинството българи.

40

до 33

преди 6 години

Е нормално, че си един бедняк, то и мисленето ти е такова, и граматиката. Какво да ти се обяснява на тебе. Щял да си гори каквото си иска. Еми гори си, затова ще си бачкаш цял живот за жълти стотинки, защото мисленето ти е тотално грешно. После завиждай на хората за новите коли и се залъгвай, че били крадци и връзкари всички с добри заплати.

39

Анонимен

преди 6 години

Не се шашкайте. Скоро няма да се топлим на дърва, щото свършват. Всичките ги изсякоха и изнесоха.

38

Анонимен

преди 6 години

Какви са тези работи бе, кмета да моли. Мерките трябва да се вземат и толкова, винаги ще има недоволни, но трябва да се помисли за бъдещето. Не може другите държави да прилагат всякакви мерки, а ние да не можем. Няма желание от общината.

37

Анонимен

преди 6 години

Оставка бе, какви зелени билети, такива от 1 Юни 2016 не дупча, на ток как се отоплява куче ***, ей, въшло?!?Аз къде съм с климатик заради това й изказване съм готов да си купя печка и в панелката да горя гуми, ***, пластмаса, дрехи!

36

Анонимен

преди 6 години

Ако е без пари няма проблем все пак наще заплати са много по малко от управляващите на които са от 4 бона нагоре