49

Анонимен

преди 6 години

Защо само в София е въпроса? Тези закони трябва да са за цялата страна!

48

икономист

преди 6 години

Фандъкова защо не направи нещо за газификацията на крайните квартали, където няма парно и се използва предимно твърдо гориво, ами се чуди как да рекетира шофьорите от столицата? Всичко е с цел рекет, на никой не му пука за чистотата на въздуха.

47

Анонимен

преди 6 години

Безплатен транспорт за всеки софиянец по лична карта

46

Анонимен

преди 6 години

Махнете паветата по булевард Цар Борис!

45

Анонимен

преди 6 години

КАТ,Кметица ,газоанализатори,по голям виц от това има ли.Как точно кмет нарежда на КАТ ??? И как точно КАТ извършва годишен преглед???

44

шматка

преди 6 години

А ще имате ли смелоста да забраните горенето на дърва и въглища в града.Истината е че една печка на въглища отделя стотици пъти повече прах от един автомобил.Има навсякъде пелетни печки и не са скъпи.

43

Анонимен

преди 6 години

до 44 Хората и ново метро ти направиха и ти купиха и нови трамваи, автобуси...кво си се разревал?

42

Анонимен

преди 6 години

Проблемът идва във вноса. как така една кола в Германия която е спряна от движение заради това че замърсява над нормите идва у нас и може да се движи по улиците ни? Обаче на българинът му е кеф че си е взел такава *** евтино и сега врещи срещу тези мерки. Важното е да си карам аз колата, а какво отделя кво ми пука, нали ***?

41

Анонимен

преди 6 години

Слугите на Фандъчка веднага да прочетът коментарите тук и бързо в Банкя при шефа за обсъждане,защото както е стъпила накриво избяга София като избирател.

40

Анонимен

преди 6 години

защо по Коледа, когато в София имаше малко коли въздуха в града най-вече около *** райони беше най-мръсен?

39

123

преди 6 години

Как ще спрат от движение кола с валиден годишен технически преглед - това е абсолютно незаконно и всеки би спечелил дело срещу общината, както и компенсация за нанесени неимуществени щети.

38

Кафяв гражданин

преди 6 години

До Анонимен 38По ''Малинов'' са виновни безумно многото светофари.Като ти светне зелено и таман тръгнеш,другия след 50 метра вече свети в ЧЕРВЕНО.

37

До 37

преди 6 години

Ти на това недоразумение градски транспорт ли му казваш?10-20+ годишните дизелаци съставляващи т.нар."градски транспорт" нима замърсяват по-малко от моята таратайка?Но пък за сметка на това билетчето тихо мълком,без много напън,го вдигнаха с 60%.А да ти кажа ли за велоалейте?А за тротоарите,където пешеходец не може да мине,заради "скъпи" коли като твоята?Ти не изпитваш ли жал към твоята нова и скъпа кола докато я караш в лунния терен в София?

36

Анонимен

преди 6 години

Ако ми спрат колата може ли да мина на каруца. Гледам в София разни малолетни шведи управляват такива превозни средства и то на големи булеварди в час пик. Или мен ще ме глобят защото аз имам шофьорска книжка и съм пълнолетен с дълъг шофьорски стаж. Как така ставаме евро-столица, чист въздух, а каруци по улиците. Можете ли да разберете колко иронично е това. Целта на тази акция не е превенция, а поредно събиране. Ако искаха да има превенция можеха да стопират нещата още на ГТП-то с контрол там.

35

Анонимен

преди 6 години

А кюмбетата кой ще проверява :D Отидете на сайта за чистотата на въздуха. МРЪСНО Е САМО ПРЕЗ ЗИМАТА и то преобладаващо над ромските махали и кварталите без ТЕЦ.Финни прахови частици изхвърлят печките на дърва и въглища. От транспорта дизеловите двигатели. Да кажеш, че бензинов двигател с газова уредба фърля сажди е нелепо.

34

Анонимен

преди 6 години

Поредните *** ченгесарски напъни. Щели да съставят актове, ако колата замърсява. Ами те дюзи, турбини, помпи, свещи и ред други неща, се повреждат в движение, а не стоейки на паркинга. А личните коли на ушевите, тях кой ще ги проверява, защото до един са без катализатори. Явно се справиха с горенето на отпадъци в кварталите на електората и сега наред са шофьорите.

33

Анонимен

преди 6 години

Наистина ли се вози в А8-ца тази лицемерка?

32

Анонимен

преди 6 години

В Красна поляна пък нямаше тия дни натоварено движение, но вонеше ужасно, колите ли са виновни?!

31

Анонимен

преди 6 години

В жилищен комплекс "Младост" покрай така наречения "булевард Александър Малинов" не се диша. От 10-на години трафика се увеличи десеторно. Ето това развали въздуха, който дишаме всеки ден, целогодишно!

30

Анонимен

преди 6 години

до 34 Като нямаш пари за кола която влиза в нормите, или нямаш пари за вноска на нова кола.. няма караш, бе! Има си градски транспорт. Дай тогава заради скапаната ти *** дето дими като комин да се тровим другите?